evet doğru söylüyor aracın sol tarafından sürtmeden dolayı komple boyalı ayrıca sahibinden.com da ilanı var
cevap veren arkadaşlara teşekkür ederim... uzun zamandır honda civic vtec arıyorum, tabi makul bir fiyata... ancak bulabildiğim en makul araç bu idi... aracın bir yandan dosyasına baktırdım... bir yandan da motor ve şasi numaralarını alıp servisten kontrol ettireyim dedim, -çünkü ilanda araç servis kayıtlıdır diye yazıyordu- baktırdığım arkadaş - abi bu aracın servis kaydı yok diye bir bilgi verdi... ben de aracı almaktan vazgeçtim... zaten aynı aracı almak için kredi başvurusunda bulunan bir başkası alıvermiş bu arada... hondacı kadir usta yada telefon açıp sordum... o da bana boya olsun önemli değil... değişim yoksa sorun olmaz yeter ki motor şanzuman iyi olsun dedi... ayrıca karar verirsen getir bi görelim demişti... e malum bu topik sayesinde eğer bir honda civic im olursa ustam kadir usta olacak... hadi hayırlısı... aramaya devam... bu arada makul fiyata HONDA CIVIC VTEC ALINIR... herkese iyi günler...
"kuş pislemesinden dolayı komple boyalı" vak-alarını da görebilicekmiyiz acaba arkadaşım sana geçmiş olsun,hayırlısıyla bulursun inşallah gönlüne göre bi araç,bu işler kısmet biraz da,ben civici rastlantı eseri buldum,define bulmuş gibi oldum biraz da,araç VWin 2.el garajında yatmakta idi ve 7.500 kmde idi,iki sene sonra aldığım paranın 250lira fazlası ve 11.500km fazlasında sattım kesinlikle değer kaybetmeyen bi araç,ki özellikle full standart olursa ki benimki de fabrika çıkışı gibiydi,sadece plakalıkları iptal edip yapıştırma yapmıştım,şahsen şimdi alacak olsam yine standart civic bakarım,modifiye edilmiş,oynanmış bişe bakmam..
selamlar arkadaşlar hondacı kadir ustadan bana mesaj geldi yeni yerine taşınmış eski dükkanının bir alt sokağına taşınmış sokak nosu 2556 no 49 da hizmet vermeye başlamış burdan kendilerine hayırlı olsun dileklerimi sunuyorum
quote:
Orjinalden alıntı:sadoz5775 selamlar arkadaşlar hondacı kadir ustadan bana mesaj geldi yeni yerine taşınmış eski dükkanının bir alt sokağına taşınmış sokak nosu 2556 no 49 da hizmet vermeye başlamış burdan kendilerine hayırlı olsun dileklerimi sunuyorum
Ben geçtiğimiz Cuma günü aracımı bakıma götürdüm ve de birkaç fotoğrafını da çektim yeni dükkanının. Eski yerine çok yakın (ünlü TOYOTO servisinin 3-4 dükkan yanına taşınmış ve de eski yerine göre çok güzel olmuş. Bu Cuma tekrar gideceğim ve de kalan birkaç eksik giderildikten sonra çekeceğim yeni fotoları eklerim foruma.
Selam söyle ustaya, "hayırlı olsun" dileklerimizi de iletiver ve gömülün bunlara
bi vaktim olduğunda bende gideceğim. Önceden gittiğim Altan Hondaydı, 90 bin bakımı onlara yaptırdım. İlk honda bakımım oldu. Yani pek karşılaştıracak bir şeyim yok. Çok şükür memnunum arabadan da (Maaşallah deyin), yalnız iki problem var, biri araba çok düşük devirde yada şöyle diyeyim çok yavaş trafikte mesela trafik çok sıkışık gidiyor, silkeleme yapıyor, galiba rölenti problemi var, Altan hondada söylemiştim, bakım sonrası düzelir dediler, düzelmedi, daha önceki tecrübelerime dayanarak (abi şöyle yapalım düzelir lafı sonrası usta dediği işlemi yapar düzelmezse, artık benim o ustaya pek güvenim kalmıyor, bilmediğine kanaat getiriyorum, başka usta bakıyorum, daha önce benzer durumlarda acı tecrübelerim var) başka usta bakayım derken bu başlığı gördüm.
bakalım Kadir usta halledebilecek mi?
bir diğer problem, arabanın saati çalışmıyor, Altan honda'nın yorumu bozulmuş değişmesi lazım, fiyatı orjinal 500 Kağıt, çıkma 100-150 arası oooooo dedim içimden :), kalsın. Arabanın önceki sahibi teybi taktırırken saatin sigortayı çıkartmışlar, uğraşmadım, basit bir iş demişti, açıkçası bende öyla tahmin ediyorum. bakalım Kadir Usta ne diyecek.
İşte iki problem var onun dışında maaşallah.
Neyse Kadir ustayı birde ben deneyeyim bakalım.
Yukarıdaki arabayı bende görmüştüm sahibinden'de 2-3 ay oluyor galiba, ozamandan beri satılmamış demek ki, zaten km'si ve modeline bakınca bende arabada kesin bir durum var demek ki demiştim. Birde boya konusunda büyük şehirde yaşıyoruz, boya önemli değil, hatta duruma göre değişen bile önemli değil, önemli olan büyük kazası var mı, ona bakmak lazım. Artık ustalar bile değişim taraflısı arabaya ufak işlem bile gerekiyor olsa abi değiştirelim, uğraştığımıza değmez içinede sinmez diyorlar.
Benden küçük tavsiye eğer ustanız değişim diyorsa arabanın fotosunu çekin öyle işleme sokun.
Allah kaza bela vermesin, selamlar
Burakcım tatlı için teşekkürler, süper geldi yemeğin üzerine. Birazını da Ustaya ayırdım, selamınla birlikte iletirim uğradığımda. O da çok sevinecek tatlılara.
Ispanak arkadaşım benim 2003 yılında Altan Honda ile bir tatsızlığım olmuştu. O yüzden objektif olamam şimdi. Bir de Kadir Usta'yı denemekten zarar gelmez senin de dediğin gibi.
Bu arada benim Altan Honda ile yaşadığım nahoş olay esnasında Kadir Usta da meğer Altan Honda'nın baş ustasıymış! Kendisiyle denk bile gelmişizdir ama ne o beni hatırlıyor, ne de ben onu. Dünya gerçekten küçük.
98 model bir honda civic im var ankarada nereye götürsem derken forum aklıma geldi
en kısa zamanda kadir ustanın kapısını çalıçam....
inşallah memnun kalırız...
haluk kardeş paylaşımın için teşekkürler.
ankarada ilk bakımım olacak
istanbul dan 5 ay önce geldim eryamanda oturuyorum
HONDACILARA SELAMLAR.
Arkadaşlar Kadir Ustanın yeni dükkanının yerini haritanın alt kısmında YEŞİL KISIMLA göstermeye çalıştım. Zaten eski dükkanına çok yakın bir yerde. Bilginize.
ayhanjan arkadaşım merhaba,
Öncelikle Ankaraya hoşgeldin. Umarım kazasız belasız ve de keyifli zaman geçirirsin burada. İyi dileklerin için de teşekkürler ayrıca. Kadir Ustaya gidip te memnun olmayan çok azdır herhalde ve sen de memnun kalırsın inşallah. Selamımı da iletirsin Ustaya.
Haluk
hoşbulduk haluk kardeş
gerçi hemen gitmicem bakıma ama nisan ayında gidicem ama önce bir uğrarım selamınada söylerim inşallah...
quote:
Orijinalden alıntı: ayhanjan
hoşbulduk haluk kardeş
gerçi hemen gitmicem bakıma ama nisan ayında gidicem ama önce bir uğrarım selamınada söylerim inşallah...
Mücahit ya da Yavuz Selim'den de selam söyleyebilirsin. Forumdan geldim desen de zaten bilir...
Kadir Usta iyidir... Yani Honda'dan anlaması bir kenara, insan olarak iyidir. Saat 19:00'da dükkanı kapatıyorken gittiğimde bile sırf benim için sorunu çözene kadar dükkanı açık tutan, hatta çay ikram etmeye çalışan... Cüzdanda para olmadığını gördüğümde "Sonra verirsin abi, canın sağolsun" diyebilen bir insandır. Samimidir, mütevazidir, cana yakındır.
Bu piyasadaki en uzman Honda ustasıdır diyemem ama (çünkü tüm diğer ustalarla kıyaslamam gerekir), işinin ehlidir. Daha önce Altan Honda'da çözemedikleri ve üstüne bana bakım+parça diye 1100 lira masraf çıkardıkları sorunumu Kadir Usta tek seferde bakım+parça yarı fiyatına çözmüştür. Aracı her bakımdan aldığımda da yolda yağ gibi kayıyor diye dönüşte kendisine dua etmişimdir...
Honda BAR'ın İbrahim Ustasıyla da tanışasım var da... Kadir Usta'nın hatırı olduğu için her seferinde ona gidiyorum... Ne yapayım, benim kitabımda insanlık bilgiden üstte...
Arkadaşlar Kadir Ustanın yeni dükkanından ilk görüntü
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi haluk 23 -- 23 Kasım 2011; 19:10:29 >
Bu da bir başkası...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi haluk 23 -- 23 Kasım 2011; 19:11:28 >
Yahu hep bizim kasa Accord var liftte... Bana "bakım zamanı geldi" mesajı mı acep? Eline sağlık Haluk fotolar için...
reşit galipte bi tane var accord onun sahibi burada mı acaba?
quote:
Orijinalden alıntı: tacoist06NL
reşit galipte bi tane var accord onun sahibi burada mı acaba?
TEB'in karşısında duran ve Nene Hatun'u 120 ile filan çıkanı diyorsan, buna Yavuz Selim cevap versin bence...
Sadece 99-01 Japon Accord olur mu hiç Mücahit arkadaşım!
Accord sorunsuzdur ama yine de bakımı aksatmamak lazım tabii.