Şimdi Ara

HONDACI KADİR USTA - ANKARA (10. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
617
Cevap
10
Favori
123.278
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: haluk 23

HONDACI KADİR USTA - ANKARA

Arkadaşlar Kadir Ustanın yeni dükkanından ilk görüntü

aboo tüm cg5ler toplanmış, bana da bi davet var gibi geldi. bakımımda geldi zaten ;) ustaya bi uğrayım.

slm. arkadaşlar
    bişey soracağım. kadir usta motor yağı ne kullanıyor? ben magnatec10/40 yağ alıp gitsem ayıp olur mu?
  • Niye, soket girişi sağda olunca illa sağ koltuğa mı oturmak gerekiyor? Çok mu kısa ki kablosu?
    Aslında bu fotoyu bir eksiklik bulduğum (hain planın) için seçmedim dediğin gibi. Tamamen tesadüf ama bundan sonra ekleyeceğin fotolara 4 gözle bakmak farz oldu
  • Bizim buralarda da bi Kadir Usta varmış meğer.....

HONDACI KADİR USTA - ANKARA
  • Antalyalı Kadir Ustanın aracın yanındaki beyaz aracın lastik yanakları da kayda değermiş bu arada Burakcım.
  • Arkadaşlar Nisan sonunda aldığım 2008 Jazz aracıma kalan 4 yıl Honda Türkiye garantisi yerine Hondacı Kadir Şekerci garantisiyle binmeye devam ediyorum. Güzel bir bakım sonucu keyifle biniyoruz araca. İnşallah kazasız belasız ve de son yağışlarla birlikte "dolusuz" bineriz.

Bu arada yollarda gittikçe daha fazla sayıda "Hondacı Kadir Usta" plakalığı takmış olan Honda görür oldum hem de benim araç gibi maksimum 2 yaşında. Ustanın namı almış yürümüş meğer!
  • Dolu değmemiştir İnşallah arabalarınıza Haluk?
  • Burakcım Jazzı evin yanındaki yeni açılan yıkamacıya bırakıp Focusla alışveriş merkezine gitmiştik 5-6 saatliğine. Hem Jazz hem de Focus kapalı garajdaydı yani. Hatta doludan önceki yağmur sırasında "keşke aracı daha sonra yıkatsaydım" diye içimden geçirmedim değil ama doluyu görünce şükrettim. Alışveriş merkezinin cam tavanının bir kısmı patlamış hatta doludan. Başka araçlar için üzüldüm ama o sırada araç kullananlar bir ağaç altı gibi kaçacak yer aramış. Aracı evinin önünde park edenlerse balkondan araçlarına bakabilmiş sadece. Çok kötüydü çok.
  • Çarşamba günü almış olduğum 144 binde 97 civic 1.4 is A/T aracım içine sinerek binecek hale getirdim.
    Zaten aldığım gün akşam Kadir ustadan muayyer bir araç olduğuna dair onay almış ve çok sevinmiştim.
    Bugün sabah 8.00 için sözleşmiştik gerekli rutin bakım ( gerçi yazılı karta göre f-daha 5bin km vardı) ve değişmesi gerenleri değiştirmek için.
    İlk arabam olduğuiçin ve yıllardan beri şirket arabası kullandığımdan türlü tecrübeler yaşamamak adına motor ve yürür aksam konusunda hassas olduğum için aşağıda yazılı işlemleri yaptık.
    Bende zevkle yanlarında durdum ve sorduğum sorulara çok net cevaplar aldım.

Yapılan İşlemler

-Yağ ve filtre değişimi
    -Polen filtresi değişimi
    -Ön fren balataları değişimi
    -Bujiler (şampiyondu NKG yaptık)
    -Hava filtresi
    -Arka fren kampana bakım temizliği ayarı
    -Sağ aks körüğü
    -Sibop ayarı
    -Triger kayışı bilyası
    -Otomatik şanzuman kontrolü
    -Güleryüz,hoşsohbet,gözlendiği kadarıyla müşterini uzun vadeli olmaları için kazıklamaya çalışmayan bir usta ve 2 yardımcısı daha n'olsun ki...

Bu arada kapıya bir focus yanaştı o meşhur focus :)) haluk abiylede tanışma fırsatımız oldu. kadir ustayla tanışmama vesile olduğu için kendisine teşekkür ediyorum.
    erdem

• quote:

Orjinalden alıntı:etopcu
    Bu arada kapıya bir focus yanaştı o meşhur focus :)) haluk abiylede tanışma fırsatımız oldu. kadir ustayla tanışmama vesile olduğu için kendisine teşekkür ediyorum.
    erdem

Cumartesi günü rutin bir Kadir Usta ziyaretimde bir baktım eski kasa ama diri bir Civic yanında güleryüzlü bir arkadaş, konuşurken bir ara benim meşhur focusu (!) tanımış onu belirtti ve forumun konusu açıldı. Gayet keyifli bir sohbet sonrasında Kadir Ustanın bir de çayını içerek oradan ayrıldım. Kadir Ustadan memnun ayrılmış bir arkadaşımız daha oldu ve buna vesile olabildiysem ne mutlu bana.

Erdem arkadaşım umarım kazasız belasız, sorunsuz ve de keyifle binersin aracına.

Haluk
  • Cumartesi sabah bende oradaydım. füme civic, 10 bin bakımını yaptırdım ama el freni ayarı bana sıkı geldi bi vakit bulduğumda uğrayıp eski haline geirteceğim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: haluk 23

quote:

Orjinalden alıntı:etopcu
    erdem

Cumartesi günü rutin bir Kadir Usta ziyaretimde bir baktım eski kasa ama diri bir Civic yanında güleryüzlü bir arkadaş, konuşurken bir ara benim meşhur focusu (!) tanımış onu belirtti ve forumun konusu açıldı. Gayet keyifli bir sohbet sonrasında Kadir Ustanın bir de çayını içerek oradan ayrıldım. Kadir Ustadan memnun ayrılmış bir arkadaşımız daha oldu ve buna vesile olabildiysem ne mutlu bana.

Erdem arkadaşım umarım kazasız belasız, sorunsuz ve de keyifle binersin aracına.

Haluk

Teşekkür ederim abi.
    Bu arada pazar günü güzelce temizledim aracımı resimlerini çektim ancak şu an
    seyahatteyim(manuel albea ile inanın hiç çekilmiyor 2010 model olsa bile)
    fırsat bulduğum anda paylaşacağım.
    Bu arada pazar günü cila alıp koruma uygulayacaktım. Sonax uygulayan bir yere
    uğradım abi temmuzda world kartla vergini ödersen %50 kampanya başlayacak getirirsin
    güzel bir dış temizlik ve boya koruma yaparız dedi.Temmuzda hondam daha da güzelleşecek :)

• ARACIMA LPG KİTİ TAKTIRMAYI DÜŞÜNÜYORUM. ATİKER OLABİLİR.
    ANKARADA USTALIĞINA EMİN OLDUĞUNUZ MONTAJ SERVİSİ
    VARSA EĞER TAVSİYE EDERSENİZ HAFTASONU TAKTIRACAM.
    TEŞEKKÜRLER...
  • quote:

Orijinalden alıntı: etopcu

ARACIMA LPG KİTİ TAKTIRMAYI DÜŞÜNÜYORUM. ATİKER OLABİLİR.
    ANKARADA USTALIĞINA EMİN OLDUĞUNUZ MONTAJ SERVİSİ
    VARSA EĞER TAVSİYE EDERSENİZ HAFTASONU TAKTIRACAM.
    TEŞEKKÜRLER...

şaşmazda birlik otogaz var tavsiye ederim
  • Arkadaşlar merhaba baslıgı aralıklarla takip ediiyordum.

Mart ayında ilk arabamı aldım 93 model honda civic si.

Şaşmazda baska bir ustaya bakıma götürdüm aldıgımda aracı.

komple bakım yapıldı triger seti falan degiştirildi. o güne kadar herseyım normaldi.

Ben ustaya sibop avans ayarı yapmasını da soylemıstım. Aracı alırken usta motorumun ölü oldugunu korozyon oldugunu acılması gerektırını soyledı.

Aradan da 15 gun gecti bi sabah yatak seslerini dinledim marsa bastıgımda.

Babamında iş yaptırdıgı peugeot servisinde actırdım motoru tanıdıktır kazıklanmayalım hesabı.

Yatakları yeme sebebım aracım yagı bozuldu 700 km de hemde.

Aklımın bi ucunda hep kadir usta vardı ama bi turlu cekemedim babamı ikna edip arabayı.

Neyse motor toplandı 4 bın km yaptım.

Yag yakıyor su eksiltiyor. Çekişi aldıgımdakınden cok dusuk.

Kadir ustaya goturdum direk. Açıcaz motoru baştan topluycaz dedi.

Babamla da tanıştılar sonunda ve kadir ustanın çalıştıgı rektefiyeci babamın yıllar öncesinden dostu.

Bakalım su saatlerde acmıstır sanırım motoru.

Dün bırakırken sözü aldım en iyi sekilde topluycam dedi.

Gelişmeleri fotografları sizlerle paylasmak isterim

Hepinize saygılar iyi forumlar

• merak etme forcun inan kendi arabası gibi tamir eder.
  • Merhaba arkadaşlar, uzun süreden beri kullandığım Megane II aracımı satarak, sonunda bende Honda'cılar kervanına katılmış bulunuyorum. 2007 Model Honda Accord 2.0 Executive Makyajlı kasa bir araç aldım. Aracın 40000 KM. bakımı için Honda Bora Oto (Ankara) yaklaşık 350 TL. civarı bir fiyat çıkardı. Forumda Kadir usta hakkında ki yorumları görünce kendisiyle tanışmakta fayda olduğunu ve bakımı da kendisine yaptırabileceğimi düşündüm. Ancak gitmeden önce sizlere bir şey sormak istiyorum. Honda araçlara yabancıyım ve Bora servisindeki ustalar, servis dışında orjinal parça kullanılmadığını söylediler. Eğer bu doğruysa, Kadir usta da yan sanayi yedek parça kullanacak demektir. Accord bakımı için kullanıcakları yan sanayi yedek parçaların arabanın performansına etkileri hakkında bilgi verbilirmisiniz?
    Saygılarımla.
  • kesinlikle servis sizi kandırmış eğer isterseniz kadir usta ile boradan orjinal parçaları alabilirsiniz
  • salı günü crv min bakımı için kadir usta ile honda crv min buluşması gerçekleşecek
  • quote:

Orijinalden alıntı: akarast

Merhaba arkadaşlar, uzun süreden beri kullandığım Megane II aracımı satarak, sonunda bende Honda'cılar kervanına katılmış bulunuyorum. 2007 Model Honda Accord 2.0 Executive Makyajlı kasa bir araç aldım. Aracın 40000 KM. bakımı için Honda Bora Oto (Ankara) yaklaşık 350 TL. civarı bir fiyat çıkardı. Forumda Kadir usta hakkında ki yorumları görünce kendisiyle tanışmakta fayda olduğunu ve bakımı da kendisine yaptırabileceğimi düşündüm. Ancak gitmeden önce sizlere bir şey sormak istiyorum. Honda araçlara yabancıyım ve Bora servisindeki ustalar, servis dışında orjinal parça kullanılmadığını söylediler. Eğer bu doğruysa, Kadir usta da yan sanayi yedek parça kullanacak demektir. Accord bakımı için kullanıcakları yan sanayi yedek parçaların arabanın performansına etkileri hakkında bilgi verbilirmisiniz?
    Saygılarımla.

Bu soruyu çekinmeden Kadir Ustayada sorabilirsin emin ol çok rahat cevaplayacaktır. Eğer bir parçanın orjinali gerekiyorsa onu alalım der veya istersen sana orjinalini alabilir. Gidip tanış usta ile bütün sorularına cevap bulacaksın emin ol.

• bugün kadir ustada aracımın rutin bakımı yapıldı ayrıca şanzuman yağıda değiştirildi yarım günde hallettiler sağolsunlar
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.