Şimdi Ara

Honeywell Akıllı Termostat İnceleme, Merak Edilenler (83. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.856
Cevap
68
Favori
115.282
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8182838485
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Merhaba,

Ben de dün kurdum 2008’i, Yalnız On/off bağlantıdaki kısa devre kablosu çıkarılacak demissiniz, bu net bir bilgi mi, bağlantıyı openthermden yapıyoruz, on off kısa devreyi neden çıkarıyoruz?

• Merhaba,

2008 modelini satın aldım ve kurdum, yalnız bir yerde tereddüt ediyorum. Opentherm bağlantısnı kullanarak bağladım, fakat on/off kısa devre kablosunu çıkarmalı mıyım? Bilen var mı acaba?

• irfan7800 İ kullanıcısına yanıt
    Tabiki de çıkarmalısınız yoksa kombi sürekli devrede kalır
    Hangi marka kombi kullanıyorsunuz bilmiyorum fakat
    Oda sıcaklığını arttırırken 1 veya 2 derece arttırdığınızda kazan suyunu 70-80 derecelere kadar çıkarabilir
    Bunu takip etmenizde fayda var.
  • Baymak duotec kullanıyorum, sorunsuz çalışıyor şimdiye kadar, ama çıkartacağım birazdan, eminsiniz değil mi?Yalnız honeywell home applikasyonu beni baya hayal kırıklığına uğrattı. Çok daha ucuz fiyatlı basit ot’ler ısınma trendini grafik olarak verirken bundan da aynı tarz birşey beklerdim. Bir de optimizasyon veya öğrenme yok sanırım bu cihazda?

Kesinlikle çıkacak

Öğrenme ve optimizasyon var

Edit:pardon ben t3r modelinden bahsediyorsunuz sandım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi okan10tr -- 3 Ocak 2021; 14:9:6 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Stozlu S kullanıcısına yanıt

Çıkarttım, pek bir değişiklik olmadı ama çalışmasında

• T3r yi Bosch class 6000 kombiye opentherm den bağlayabilirmiyim?
    Programlama yapıp gerisini termostata bırakın sorun olmayacaktır. Yalniz programlama yaparken 1 derece ve üstü değişimlerde yüksek sıcaklıklara çıkararak en kısa sürede ısıtmaya çalışıyor. Ben program yaparken 0.5 derece değişim yapıyorum.
    Saat 00.00 23C⁰
    08.00 23.5C⁰
    18.00 24C⁰
    Olarak kullanıyorum. Evin işi kaybı yavaş olduğu için sabaha kadar hiç çalışmıyor neredeyse. On off gibi kapatmıyor hemen. Isıtma olmasada devirdayım pompası çalışıyor genelde. Hava güneşli olursa istenen işinin üzerinde kapatıyor
  • Merhaba t3r kullanıcıları :)

Herşey güzel ayarladım programlama da tamam. Ama optimizasyonu nasıl başlatacağımı bilmiyorum? Bu konuda yardımcı olurmusunuz ?

• 2008 almak istiyorum netle işim yok köşede dursun uygulamalarla acip kapaticak fantazik işlerle ugraşamam faturam 35 günlük 450tl geldi sıkıldım artk nette 700,800 diye okudum deger mi.??

• Bu kablosuz termostatların kapsama alanı nasıl deneyen oldu mu.Benım ev 3 katlı villa tipi.Kombi En ust katta en alt katta bu termostattan verim alabilirmiyim ?

• DespotHkn D kullanıcısına yanıt

Parametre ayarlarından 17OP kısmına bakıp hangi şekilde istiyorsan yapabilirsin,

• orhanhvb kullanıcısına yanıt

Hocam 30 Metre sinyal mesafesi var diye biliyorum.Tabi kolon,kiriş bu mesefaleri düşürecektir.Ama sorun olacağını düşünmüyorum.Örneğin; Biri Kuzey biri güney gibi birbirine uzak ve arada 2 kat olursa sorun olma ihtimali de var tabi

• Şu termostat kafama yatti ama fiyat 800tl.?? Bana uygulama uzaltam kontrol lazim değil termostat neden pahali yahu

• chemsul kullanıcısına yanıt

Bulamadım desem :)

program kısmında parçalara ssat ve derece girdim. Sonra onu 7 güne yaydım. Onun dışında tarih ve away yazan kısım var başka birşey yok. Ben bulamadım sanırım

• DespotHkn D kullanıcısına yanıt

Bu şekilde parametreler kısmına girebilirsiniz.

• SEHZADE63 S kullanıcısına yanıt
    Kullanım kolaylığı sağlar. Ben faturaya çok etki edeceğini düşünmüyorum.
  • Gnrl46 G kullanıcısına yanıt

Teşekkürler. 170p yi 1 yaptım sanırım oldu

• Bosch class 6000w kombi de haftalık program da 22 dereceye ayarladım.oda sıcaklığı 19.50 üzerine çıkmıyor.kombi 10 dakika çalışıp duruyor.Antalya da yaşıyorum.kombi 45 derecede çalışıyor.yardimci olabilecek olan varmı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blackeyes -- 19 Ocak 2021; 19:8:54 >
  • 
Sayfa: önceki 8182838485
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.