Şimdi Ara

Honeywell Akıllı Termostat İnceleme, Merak Edilenler (93. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.856
Cevap
67
Favori
115.171
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8990919293
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • honeywell t3r 3 yıldır kullanıyorum...  son ayda 2-3 defa geceleri bağlantı kopma sorunu ortaya çıktı üçgen içinde şimşek işareti....Bunun nedenini bilen var mı.

• skaynetx kullanıcısına yanıt

Merhaba sorunuz üzerinden baya zaman geçmiş. Fotoğraflarda opentherm girişini göremedim bu özellik kombide olmayabilir. Bende viessmann vitodens 100 var. Bu cihazda bu özelliği kullanabiliyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evet son kontroller yapıldımı inceden eşleştirme yaptım piller değişti ölçümler kıyaslandı bi sıkıntı yok :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _TUTANKHAMUN_ -- 16 Ekim 2024; 18:42:14 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• ihntk İ kullanıcısına yanıt
    Kalite cihaz kıymetini bilin. Kombiyi yönetmesi muthis

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • erkese iyi günler dilerim bir Sorum olacak Bilgi Sahibi olanlar cevaplarsa sevinirim.

1. Ariston Clas Premium Evo 24 FF  Kombi mevcut honeywell y87RFC2090 o.t mevcut geçen sene çalışan cihaz bu sene ateşleme yapmıyor . Kombi üzerindeki Role yeşil ışık yakıyor ama kombi ateşlemiyor . Sıcak suyu açtığımız zaman ateşlemede sorun yok . Sorun neyden kaynaklı olabilir ?

• YsnBey06 Y kullanıcısına yanıt

röle üzerinde manuel ateşleme için herhangi bir tuş var mı? ve röle üzerinde yada odadaki termostat üzerinde eşleşme durumunu gösteren led var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi crowler -- 18 Ekim 2024; 19:38:15 >
  • Sürekli ekran kapanmaya başladı,pil takıp ayarlıyorum bir süre sonra yine kapanıyor, bazen ayarlamadan bile kapanıyor.
    Muhtemelen bir temasssizlik var. çözüm olarak ne yapabilirim.Honeywell müşteri hizmetleri numarasını da bulamadım bu arada
    Genelde Tamamen sönmüyor, yanıp Sönme şeklinde oluyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilonsahiden -- 1 Kasım 2024; 13:47:7 >
  • Merhabalar

Y87RF2008 modeli ağ geçidi olmadan cep telefonu uygulamasına bağlanabiliyor mu aynı ağdaysa?

Günlük/haftalık programlama yapabilmek adına sormaktayım.

• agritux kullanıcısına yanıt
    Buluta program ayarlarını yüklemesi gerek dolayısı ile internet gerekli. İnternet içinde ağ geçidi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cloud Nine kullanıcısına yanıt
    İlla kendi ağ gecidi mı lazım hocam son olarak? 3500 TL gibi bir fiyatı var sanırım. Çok mantıksız.

• agritux kullanıcısına yanıt
    Evet. Kendi ağ geçidi lazım. 2. Ellere bakmaya çalışın varsa.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Cevaplar için çok teşekkür ederim

• Merhabalar demirdöküm atron h28 (NG) model kombi var, Y87RFC2090 mı?, T4R mi? önerirsiniz, telefondan kontrol iki modeldede mevcut sanıyorsam, ev dublex kombi alt kat mutfakta, üst kat için termostat tercih edeceğim maksat alt kata in çık olmasın teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi btsinsxx -- 21 Ocak 2025; 13:13:3 >
  • N11 de 2716 tl düşmüş N11 Ana sayfa 250 tl kupon ekleme ile 2466 geldi.
    Sen ürün stok var bilgi inş memlun kalırız 😄

Bu ara da N11 getir finans dan kredi kartınız var ise sıfır vade ile 6 taksit imkanı var hemen açınca sanal kredi oluşum olmuyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CS GO Pro -- 2 Şubat 2025; 1:28:17 >

• Ben de rf87 li 9 yıllık eski model var. Modulasyonlu olanından. Ağ geçidi de var. Yeni modellerde eski ağ geçidini kullanamaz mıyız? T4r, t3r daha mı iyi? Yeni modele geçsek konfor, tasarruf farkeder mi acaba?

• ism72 İ kullanıcısına yanıt
    T3R ve T4R.
    Her iki modelde de ağ geçidi yok.
    Bu modeller uzaktan erişime sahip değil.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 8990919293
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.