Şimdi Ara

Hong Kong A Gidiyorum neler alayım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
371
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar haftaya nasip olursa Hong Kong a gidicem neler alayım fazladan alıcam türkiyede satıcamda kar olurmu acaba çinin parası ne acaba bide şimdiden teşekürler

• Alım-satım yaparak kar etmeyi planlıyorsan, yüksek fiyatlı ürünler getirebilirsin. Ama meblağ yükseldikçe hemen satılmayabilir, biraz zaman alabilir.
    Neler getirebilirim diye soruyosan, öncelikle burada tutulan ürünleri araştır, sonra Hong Kong'daki piyasasını öğren. Hangisi daha fazla kar sağlayacaksa onu alabilirsin.
  • Boşver, alıcaklarını , parayı masaja yatır , happy ending :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: tr123456

Merhaba arkadaşlar haftaya nasip olursa Hong Kong a gidicem neler alayım fazladan alıcam türkiyede satıcamda kar olurmu acaba çinin parası ne acaba bide şimdiden teşekürler

O kadar getiremezsin Eniştem THY Çin'nin Genelmüdürü , bu çinde ucuz avrupa ülkelerindeki pahalı taşları geçirmeye çalışıyolar ,genelede dediğine göre Laptopların içine atıyolarmış,zira Artık oda yemiyomuş

Hediyelik amaçla Limitli bir şekilde geçirebiliyosun , Ticariamaçlı en fazla 1-2 tane geçirebilirsin , Sonra hayal kırıklığına uğrama diye diyorum , geçirebilirsen ne mutlusana , iyi şanslar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hydrogena -- 12 Mart 2013; 14:45:48 >

• bana bir tane Fujitsu SPARC64 IXfx getirtir
  • Zamanında ordan samsung f480 getirtmiştim 5 sene oldu sanırım burda 800 lira iken ordan 500 liraya gelmişti .. en temizi iphone getirmek hayatta elinde kalmaz .... Bu arada oranın para birimi çin yuan ı değil honk kong doları idi en azından 5 sene önce öyleydi
  • yok o kadar almıcam zaten 3-4 tane alıcam ama işlemci almayı düşünüyorum bu arda burdan bişeyler isteyenler maalesef ancak kendime ama 1 kişiye istediğini alabilirim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: serty23

Zamanında ordan samsung f480 getirtmiştim 5 sene oldu sanırım burda 800 lira iken ordan 500 liraya gelmişti .. en temizi iphone getirmek hayatta elinde kalmaz .... Bu arada oranın para birimi çin yuan ı değil honk kong doları idi en azından 5 sene önce öyleydi

yuanmıs para birimi ben oraya 4500tlye gitsem kac yuan yapar neler alabilirim acaba
  • Kesinlikle canon ve nikon objektif

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Madécassol

Kesinlikle canon ve nikon objektif

hocam benim fotoraf makinalara ilgim yok vallahi işlemci ekran kartı anakart almayı düşünüyorum
  • quote:

quote:

hocam benim fotoraf makinalara ilgim yok vallahi işlemci ekran kartı anakart almayı düşünüyorum

Anakarti ele o zaman cunku 3 tane ekran karti yada islemci satasiya 1 tane anakarti zor satarsin. Tercihen suan amd ekran kartlari f/p olarak cok tutuluyor. 7970, 7950, 7870, 7850 ayriyetten intel in i5 ve i7 serisi islemcileri kesinlikle elinde kalmaz. Ozellikle; i5-3570k ve i7-3770k

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

Anakarti ele o zaman cunku 3 tane ekran karti yada islemci satasiya 1 tane anakarti zor satarsin. Tercihen suan amd ekran kartlari f/p olarak cok tutuluyor. 7970, 7950, 7870, 7850 ayriyetten intel in i5 ve i7 serisi islemcileri kesinlikle elinde kalmaz. Ozellikle; i5-3570k ve i7-3770k

hocam intel hayatta almam intele gıcığım var amd topluyacağım bol bol eşe dosta satcam zaten öyle satıcı edasıyla gitmicem oraya zaten

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.