Şimdi Ara

Hong Kong Psn Oyun ve Plus Fiyatları ( Uygun Fiyatlar Burada) (31. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
8 Misafir - 8 Masaüstü
5 sn
2.072
Cevap
86
Favori
86.959
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
49 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: rude.

Bu arada karttan çekilen tutar hesaptan baktığımda 0,36 idi

Bu linkten baktığınızda herhangi bir işlem gözüküyor mu peki?

https://account.sonyentertainmentnetwork.com/liquid/cam/account/transactions/history-list.action?displayNavigation
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sonic.Storm

Anladım hocam, galiba o bölgenin Paypal u olmak zorunda. Acaba TR Paypal dan başka bölgelerin paypallarına para aktarabiliyor muyuz bilginiz var mı?

Açıkcası o esnada baya bir sinirlerim tepeme geldiği için kolu falan bir kenara fırlatıp vazgemiştim. Sorunuzun tam yanıtını bilmemekle birlikte bildiğim tek şey TR olan Paypal hesabını başka ülke hesabına çeviremiyoruz. Muhtemelen VPN üzerinden başka ülke gibi göstererek oradan Paypal üyeliği açılabilir ancak kartı kabul eder mi muamma.

Vallahi ben hindistan'da yaşasam yapacağım ilk iş bol bol PSN India cardı satın alır, amazon vs üzerinden komisyon ekleyip satardım. Yabancı forumlarda bile Hindistan PSN cardları hakkında bir dolu soru var ve kimse bulamıyor/satmıyor...

Rude. arkadaşta aslında madem kredi kartı geçiyor, 3-4 tane hesap açıp her birisine wallet fund ekleyip sonra da satış yapabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Helldancer -- 16 Kasım 2014; 22:06:33 >

• Hiçbirşey görülmüyor ama nasıl olur hesaplardan baktığımızda çekilen bi miktar vardı ve hata vermeden işlemi yaptım , peki parayı çekmedi diyelim bana nasıl download yaptırıyor anlamış değilim ya

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: rude.

Hiçbirşey görülmüyor ama nasıl olur hesaplardan baktığımızda çekilen bi miktar vardı ve hata vermeden işlemi yaptım , peki parayı çekmedi diyelim bana nasıl download yaptırıyor anlamış değilim ya

Olası bir senaryo; oyun 18-20 Kasım arası karttan tahsil edilecektir demiştir, şuanda download tüm pre-orderlara açıldığı için indirme başlamıştır. Ödeme tarihleri geldiği esnada karttan parayı çekecektir.

Sanıyorum "ufak bir miktar çekti" dediniz de şundan kaynaklanıyor, PSN sistemi karttan para çekilip çekilmediğini denemek için ufak bir miktar alıyor ve olumlu olduğunda download açıyordur. Tarih geldiği vakit tüm meblağı çekecetir. Bizim kartlarda malesef hiçbir miktar çekemediği için de öylece bekletip sonra iptal ediyor.

Not: Demo oyunlarda olan sistemin bir benzeri gibi oyunu şuanda indirmeye izin veriyor ancak para çekilemediği vakit oyuna direk kilit koyabilir. Öylece HDD üzerinde oyun durur fakat girilemez.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Helldancer -- 16 Kasım 2014; 22:21:52 >

• O zaman benim umudum var eğer parayı çekerse bu kart kesinlikle india store da sıkıntısız alışveriş yapıyor demektir.
  • rude. kullanıcısına yanıt
    İsmail hocam senin iş de yatacak gibi :) Çünkü benden de 0,10 pound çekmişti galiba onu kontrol amaçlı yapıyor geri iade ediyor. Hatta iki tane 0,10 çekildiğine dair mesaj gelmişti. Ben de mesela Tr Psn den Drive Club önsipariş yapmıştım anında oyunu indirmeme izin verdi ama psn den kaynaklı bi sorundan parayı çekemediği için çıkış tarihinde oyunu oynayamamıştım. Sonra direk cüzdana miktarı ekleyip tekrar alım yaptım, sorun psn den kaynaklandığı için de özür mesajı atıp önsipariş içeriklerini hediye ettiler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sonic.Storm

İsmail hocam senin iş de yatacak gibi :) Çünkü benden de 0,10 pound çekmişti galiba onu kontrol amaçlı yapıyor geri iade ediyor. Hatta iki tane 0,10 çekildiğine dair mesaj gelmişti. Ben de mesela Tr Psn den Drive Club önsipariş yapmıştım anında oyunu indirmeme izin verdi ama psn den kaynaklı bi sorundan parayı çekemediği için çıkış tarihinde oyunu oynayamamıştım. Sonra direk cüzdana miktarı ekleyip tekrar alım yaptım, sorun psn den kaynaklandığı için de özür mesajı atıp önsipariş içeriklerini hediye ettiler.

Enes umutlarımı hayallerimi yıktın

• Arkadaşlar en para kartımı ziraat kartımı en son olarakda paybyme sanal kartımı eklemeye çalıştım. Lütfen geçerli bir kredi kartı numarası girin hatasıyla karşılaşıyorum. Neden kabul etmiyor kartları.

• arkadaşlar 1. sayfada The Evil Within 121,59 TL plus ücreti : 109TL yazıyor, fiyat hala aynı mı acaba bilgisi olan var mı?
  • rude. kullanıcısına yanıt
    Öyle oldu maalesef
  • Bende maximum deniyecem hindistan pan olursa yazarim

• flexi kartla 1 kişi hariç işlem yapabilen varmı ona göre yarın flexi kart alacam
  • Arkadaşlar deneme sürümü yok mu ya kredi kartı bilgilerimi tanımladım.
  • Hong Kong psn' e gta 5 ne zaman gelicek bi bilgisi olan varmı?
  • Assassin's Creed Unity Hong Kong'dan kredi kartı ile sorunsuz alınabiliyor mu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: sarppy

quote:

Orijinalden alıntı: fantastik74

ne kadara geliyor hocam gta 5

2799 Rs yaklaşık 102-103 TL'ye denk gelmekte, Hindistan PSN'den almayı başarabilirsek ve üstüne birkaç lira da faiz eklersek 107 TL gibi bir rakama gelmiş olacak.

1 Rs kaç tl olarak hesaplanıyor bulamadımda.
  • GTA5 işi maalesef yattı india store da. Cüzdana para eklemek istediğide kart geçersiz dedi..
  • İş bankası Maximum ile ben sorunsuz alışveriş yaptım.
    GTA V bekliyorum bakalım gelirse onu da alacağım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: qarakedi

Assassin's Creed Unity Hong Kong'dan kredi kartı ile sorunsuz alınabiliyor mu ?

evet.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sarhosbulasikteli

İş bankası Maximum ile ben sorunsuz alışveriş yaptım.
    GTA V bekliyorum bakalım gelirse onu da alacağım.

Hong Kong dan mı yaptınız Hindistandan mı?
  • 
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.