Şimdi Ara

Hong Kong Psn Oyun ve Plus Fiyatları ( Uygun Fiyatlar Burada) (29. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.072
Cevap
86
Favori
86.959
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
49 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Sonic.Storm

Öyle yapmaktansa direk kendiniz wallet a eklemeyi deneseydiniz daha garanti olurdu. Çünkü kart bilgilerini ekleyebiliyoruz o kısımda sorun çıkmıyor ama ödeme almıyor, ben cardfinans sanal kartımı ekledim ama wallet a miktar eklemeye çalışırken geçersiz dedi. İptal etme şansı varsa iptal edip wallet a en küçük miktarı eklemeyi deneyin olursa o şekilde ekleyip alırsınız.

Hocam dediğiniz gibi denedim ve para cekmedi, garanti sanal kart kullanıyorum. Paypal da yok Hindistan da nasıl alacağız çözemedim?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: rude.

Bugün india store dan Gta 5 aldım. Kattan çok küçük mebla çekti, yaklaşık olarak 101 tl ye geliyor.

Hangi kartı kullanıyor sunuz? Ve adres tam olarak ne girdiniz?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • India PSN'e ne yaptıysam para ekleyemedim. Mastercard ve Visa olmak üzere 4 farklı kredi kartıyla denedim, sonuç gene aynı. Orjinal India adres kullandım, sonuç değişmedi. Gta'yı pre-order yapanlar India Psn'den hayır beklemesin. Kredi kart bilgileriniz olmasa bile pre-order yapıyor zaten, kabul etmesi kartınızı kabul ettiği anlamına gelmiyor arkadaşlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sarppy

quote:

Orijinalden alıntı: Deve Katili

Arkadaslar az önce india psn'den pre-order GTA V almayı denedim sanal kartla fakat hiçbir şey demedi karttan para da çekmedi kütüphanede de gözükmüyor. Tekrar deneyeyim mı yoksa ps4'ten denesem olur mu veya başka kartlarla mı deneyeyim? İninal kart çalışıyor mu india'da?

Ben de Yapı Kredi sanal kart ile GTA V ön siparişi vermiştim, para ayın 15'i ile 17'si arasında çekilecekmiş.

Hong Kong Psn Oyun ve Plus Fiyatları ( Uygun Fiyatlar Burada)

Aşağıdaki linke tıklayınca sizde GTA V gözükmüyor mu?

https://account.sonyentertainmentnetwork.com/cam/media/media-list.action

Hong Kong Psn Oyun ve Plus Fiyatları ( Uygun Fiyatlar Burada)

Hocam ne durumda çektimi parayı bende indir seçeneği aktif ama daha parayı çekmediği için indiremiyorum sanırım çekemeyecek gibi geliyor india psn

• Metin* kullanıcısına yanıt
    Hocam mailde 17 şinde çekilecek diyor. Bakalım ne olacak. Cüzdana ekliyim diyorum onda da 10 tl bosa gidiyor. Hayırlısı bakalım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyler bonus flexi kart ile alışverişi yaptım , adres olarak herşeyi salladım şehir kısmına sadece mumbai yaptım . Ps üzerinden değil web üzerinden gerçekleştirdim tüm alışverişi .

• quote:

Orijinalden alıntı: draw1907

hocam expired date kısmında - var yani boş. mail geldi pre-order başarılı 17 si gecesine kadar para ekleyin veya kayıtlı karttan biz çekeriz gibisinden.

bu geldiğine göre benim kartı kabul etmişlerdir herhalde diye düşünüyorum. doğrumudur?

alttaki gibide bir download list çıktı

Karttan para çekilene kadar emin olmamak lazım, şu anda bende de durum sizinkiyle aynı ancak bana parayı çekmeyecek gibi geliyor.

@Metin*;

Durum bende de bire bir aynı şu anda ve muhtemelen kartı kabul etmeyeceği için iptal olacak ön siparişler. Yine de bir ümit bekliyoruz bakalım ya olursa diye.

• quote:

Beyler bonus flexi kart ile alışverişi yaptım , adres olarak herşeyi salladım şehir kısmına sadece mumbai yaptım . Ps üzerinden değil web üzerinden gerçekleştirdim tüm alışverişi .

Kredi kartınızdan oyunun parasının tamamı çekildi mi?
  • bende az önce garanti sanal kart ile
    (adresi bende salladım)
    assassins creed aldım
    para çekildi sorun yok
    konuyu açan arkadaşa çok teşekkurler
    burada bazı oyunlar gerçekten çok uygun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi acsar82 -- 16 Kasım 2014; 11:00:40 >
  • Hindistan hesabımın kayıtlı olduğu mail adresine şu mail gelmiş:

quote:

This e-mail message is to notify you that your pre-order could not be completed because of one of the following payment problems:
    You may not have enough funds in your wallet*.
    You may not have a credit card registered for use with your account*.
    The credit card registered for use with your account* may not be valid.
    If you are a sub-account user, you may have exceeded your monthly spending limit.
    * If you are a sub-account user, “wallet” refers to the wallet of the master account associated with your account, and “account” refers to the associated master account.

We will attempt to charge your wallet again for the pre-order prior to the release date. However, if the payment is still not successful, we will unfortunately have to cancel your pre-order.

Yapı Kredi ve Bonus kart ile hesaba para aktarmayı denediğimde de "The credit card information is not valid. Please check your entries carefully." hatasını aldım. Bu da demek oluyor ki Hindistan PSN macerası sona ermiştir.

• quote:

quote:

Beyler bonus flexi kart ile alışverişi yaptım , adres olarak herşeyi salladım şehir kısmına sadece mumbai yaptım . Ps üzerinden değil web üzerinden gerçekleştirdim tüm alışverişi .

Kredi kartınızdan oyunun parasının tamamı çekildi mi?

Küçük bir miktar çekildi , oyun açıldığında hepsini çekecek ..
  • indirebilen var mı beyler oyun alınabılıyor mu hındıstandan bosa ugrasmayayım gece 12 den sonra alacam
  • Beyler GTA V inmis ama geri sayimli gozukuyo bende.Pre order odeme yapmak istedigimde "We're sorry,this product cannot be purchased at this time" hatasi aliyorum.Yardim lutfen

• Hindistan psnden başarılı bir şekilde herhangi bir alışveriş gerçekleştirebilen var mı şimdi şuna bi netlik getirelim?
    Tamamen kartından para çekilip oyunu indirebilenlerden bahsediyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: ey özgürlük

Hindistan psnden başarılı bir şekilde herhangi bir alışveriş gerçekleştirebilen var mı şimdi şuna bi netlik getirelim?
    Tamamen kartından para çekilip oyunu indirebilenlerden bahsediyorum.

Az yukarı da bi mesaj var aldım diyor.

• Helldancer kullanıcısına yanıt
    Şu durumda hindistan psn i kullanmak mümkün görünmüyor maalesef.

Benim merak ettiğim Paypal desteği olan PSN lerden TR Paypalla alışveriş yapılabiliyor mu? Bunu deneyen var mı arkadaşlar?
  • Hong kong psn store linki atabilir mısınız?

• quote:

Orijinalden alıntı: OitmistTR

Hong kong psn store linki atabilir mısınız?

https://store.sonyentertainmentnetwork.com/#!/en-hk/home/games
  • quote:

quote:

Para birimi nedir hocam?

• quote:

quote:

quote:

Para birimi nedir hocam?

Hong Kong Doları

http://tr.coinmill.com/HKD_TRY.html#HKD=465

• 
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.