Şimdi Ara

Hong Kong Psn Oyun ve Plus Fiyatları ( Uygun Fiyatlar Burada) (28. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.072
Cevap
86
Favori
86.880
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
49 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • şimdi burdan oyun aldık direkt ininal ya da kredi kartımın numarasını girince oyun indirip oynuyormuyz eğer öyleyse şu maximus game sitesinden iade yapılınca para us psn le ihç uğraşmıyım direkt hong kong psn giriyim birde hiç maximus gameden iade yapan varmı ne kadar sürede geliyor para
  • quote:

Orijinalden alıntı: swift tired easy

Hindistan psn den ac unity aldım kartımdan para çekilmemiş açılır mı acaba

Oyun halen Pre-Order olarak gözüktüğü için para çekilmemiş olabilir. Satın alma aşamasında paranın hangi tarihte çekileceği yazıyor muydu?

Ara ara aşağıdaki linke girip kontrol edin, eğer Expiration Date kısmında bugünün tarihi yazıyorsa satın alma işlemi başarısız olmuş demektir ancak kartınızdan para çekilirse o zaman oyunu başarıyla almışsınız demektir.

https://account.sonyentertainmentnetwork.com/cam/media/media-list.action

Bu arada hangi kart ile almayı denediniz?

• quote:

Orijinalden alıntı: sarppy

quote:

Orijinalden alıntı: swift tired easy

Hindistan psn den ac unity aldım kartımdan para çekilmemiş açılır mı acaba

Oyun halen Pre-Order olarak gözüktüğü için para çekilmemiş olabilir. Satın alma aşamasında paranın hangi tarihte çekileceği yazıyor muydu?

Ara ara aşağıdaki linke girip kontrol edin, eğer Expiration Date kısmında bugünün tarihi yazıyorsa satın alma işlemi başarısız olmuş demektir ancak kartınızdan para çekilirse o zaman oyunu başarıyla almışsınız demektir.

https://account.sonyentertainmentnetwork.com/cam/media/media-list.action

Bu arada hangi kart ile almayı denediniz?

Hocam şimdi baktım oyun kütüphane den kalkmış dün geri sayım vardı.Alınmamış anlaşılan.Teb kartıyla almaya çalıştım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hindistan üzerinden yeni hesap açıp GTA 5 pre-order yaptım ancak aklıma takılan bir soru var.

Hesabı açtığımda kredi kartı bilgisi vs.. eklemedim, doğrudan PSN girip pre-order yaptım. Ancak bu adım esnasında kart sormadan direk oyunu aldı ve geri sayım ekranı çıktı. Şuanda hesabın içerisinde library kısmında oyun görünmüyor ancak mail adresini kontrol ettiğimde oyunun başarılı olarak alındığı bilgisi geldi.

Oyunun parasını 2-3 gün kala karttan çekileceğini bildiğim için PS4 üzerinden hesabıma sanar kartımı tanımladım ve kabul etti. Sonrasında ayarlar kısmında "Wallet'a para aktarmayı otomatik yap" seçeneğini de işaretledim.

Sormak istediğim, oyunun parası 1-2 gün sonra çekileceği zaman takılma olmaksızın karttan wallet'a otomatik aktarma yapar mı?
  • Helldancer kullanıcısına yanıt
    Öyle yapmaktansa direk kendiniz wallet a eklemeyi deneseydiniz daha garanti olurdu. Çünkü kart bilgilerini ekleyebiliyoruz o kısımda sorun çıkmıyor ama ödeme almıyor, ben cardfinans sanal kartımı ekledim ama wallet a miktar eklemeye çalışırken geçersiz dedi. İptal etme şansı varsa iptal edip wallet a en küçük miktarı eklemeyi deneyin olursa o şekilde ekleyip alırsınız.
  • Merhaba arkadaşlar,

Şimdi Hong kong psn üzerinden bizim PAL bölge koduna sahip oyunlarda geçerli olucak DLC indirebiliyormuyuz mesela advanced warfare için çıkıcak olan DLC leri burdan PAL olan oyunuma alabilcekmiyim ?

İyi oyunlar
  • Beyler ben birtürlü beceremedim kk ekleme kısmına adres ne yazacağım kabul etmiyor ne denediysem

• Selam arkadaşlar
    Honkong psn den COD aldım ancak TR psn hesabımla oynamak istediğimde içerik kullanılamıyor hatası alıyorum. US psn den aldığım oyunları TRPsn hesabımla sorunsuz oynayabiliyordum. Sorun ne olabilir acaba?
    Lisansları geri yükle yi de denedim. Honkong hesabımla oyuna girebiliyorum ancak TRpsn hesabımla oyun kilitli gözüküyor
    Teşekkürler
  • sarhosbulasikteli kullanıcısına yanıt
    Hongkong hesabi ana hesap yaptiniz mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: murbertar

Hongkong hesabi ana hesap yaptiniz mi?

Teşekkürler, ana hesap yapmayı atlamışım, şimdi oldu

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaslar PSN hesabı bankamatik kartıyla alabiliyor muyuz bilgisi olan var mı

• AC:Unity 390 HK Doları Türk Lirası ile 112 TL ye geliyor.Diğerlerine göre gayet uygun duruyor.
  • GTA 5 Hindistan psn'de 100TL gibi bir fiyata denk geliyor. Daha önce Hindistan psn'den alışveriş yapan varmı? Yada GTA 5'i alabilen oldumu?
  • kesin mi kardes bu?
  • Bugün india store dan Gta 5 aldım. Kattan çok küçük mebla çekti, yaklaşık olarak 101 tl ye geliyor.

• hong kong psn üzerinden ac unity aldım kredi kartımdan 114 tl ön provizyon gözüküyor. Almayı düşünenlerin bilgisine

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: GHoST_FaCe

kesin mi kardes bu?

Fiyat ona denk geliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: rude.

Bugün india store dan Gta 5 aldım. Kattan çok küçük mebla çekti, yaklaşık olarak 101 tl ye geliyor.

Kredi kartında sorun çıkarıyor mu alışverişi nasıl gerçekleştirdiniz?
  • hon kong mu mantıklı hındıstan mı fark nedır beyler? cok yabancıyım bılen bır arkadas yardımcı olrsa sevınırım
  • sarppy kullanıcısına yanıt
    hocam expired date kısmında - var yani boş. mail geldi pre-order başarılı 17 si gecesine kadar para ekleyin veya kayıtlı karttan biz çekeriz gibisinden.

bu geldiğine göre benim kartı kabul etmişlerdir herhalde diye düşünüyorum. doğrumudur?

alttaki gibide bir download list çıktı
  • 
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.