Şimdi Ara

Hong Kong Psn Oyun ve Plus Fiyatları ( Uygun Fiyatlar Burada) (26. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.072
Cevap
86
Favori
86.880
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
49 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 300 hk dolarini 45 us dolarina aldim 268 hk dolarina psn plus yaptim ve 32 hk dolari artti bu paraya oyun yok malesef yuklu bakiye ile ne yapabilecegim hakkinda bilgi verebilecek olan varmi?

Sistem kredi kartimi kabul etmedigi icin asagidaki site ile (ilk sayfada bi arkadas paylasmis kendisine tesekkur ederim.) paypaldan odeme yaparak aldim komisyon koydu ama yinede butun psn storlardan ucuza geldi.
    http://mobile.pcgamesupply.com/catalog/buygames/sony-playstation-network-cards

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• galasoldiers kullanıcısına yanıt
    Evet 80 lira gibi komik bi ücrete 1 yıllık üyelik ama hk psn plusa hala yeni oyunlar gelmedi

• merhaba arkadaşlar the evil within en uygun hong kong psnde mi hindistan psnde midir acaba? üyelik almadan fiyatlara bakabiliyor muyuz?
  • hindistanda bonus kart geçmiyor hocam o yüzden hindistan işi yalan oldu
  • Bende HK PSN hesabı var ama gift card almadan cüzdana para ekleyemiyordun, bu durum (iyileştirme açısından) değişmedi dimi hala? GTA ve bir kaç oyunu buradan almayı planlıyorum zira.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xoe -- 8 Kasım 2014; 21:39:34 >
  • xoe kullanıcısına yanıt
    kullandığınız kart ne hocam. bonus kart ile psn plus aldım
  • quote:

Orijinalden alıntı: fantastik74

kullandığınız kart ne hocam. bonus kart ile psn plus aldım

Hmm öyle mi ben zamanında Bonus Card ile bir takım şeyleri satın almaya çalışmıştım, izin vermemişti. İlk fırsatta deneyeceğim bakalım gift card almadan.
  • xoe kullanıcısına yanıt
    deneyip yazarsanız hocam bakalım diğer işlemlerde de geçerli mi
  • quote:

hindistanda bonus kart geçmiyor hocam o yüzden hindistan işi yalan oldu

diğer kartlarla ilgili bilginiz var mı hocam?
  • Kodun CUSA00851 olduğunu söylemiştim ama gözünüzden kaçtı heralde. Çalışır mı season pass hong kong dan alsam?
  • tek bonus var hocam diğer kartlarla ilgili olarak yapı kredi ile ön sipariş verdi sarppy arkadaşımız ondan bilgi alıcaz gta 5 çıkınca hindistanda geçiyor mu diye ama bir çok kişi hata aldığını söylemiş
  • oyunlar nekadara geliyor beyler?
  • Arkadaslar HK psn ucuz ama plus oyunlari Japonya Psn ile ayni oluyor.Gectigimiz aylarda Amerika ve Avrupaya aciklanan oyunlarda Flowers yoktu ama Hk de vardi.Yani avrupa icin verilen oyunlari vermeyebiliyorlar.Buna diktat edin ona gore plus uyelik alin.
  • Gta 5 yaklaşık fiyatı ne kadar olur

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

tek bonus var hocam diğer kartlarla ilgili olarak yapı kredi ile ön sipariş verdi sarppy arkadaşımız ondan bilgi alıcaz gta 5 çıkınca hindistanda geçiyor mu diye ama bir çok kişi hata aldığını söylemiş

anladım hocam teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kazumatr

Arkadaslar HK psn ucuz ama plus oyunlari Japonya Psn ile ayni oluyor.Gectigimiz aylarda Amerika ve Avrupaya aciklanan oyunlarda Flowers yoktu ama Hk de vardi.Yani avrupa icin verilen oyunlari vermeyebiliyorlar.Buna diktat edin ona gore plus uyelik alin.

+1 bu ay binding isaac verilmedi mesela. inşallah aralık ayında injustice verirler.

• quote:

Orijinalden alıntı: mattiadestro

quote:

Orijinalden alıntı: Kazumatr

Arkadaslar HK psn ucuz ama plus oyunlari Japonya Psn ile ayni oluyor.Gectigimiz aylarda Amerika ve Avrupaya aciklanan oyunlarda Flowers yoktu ama Hk de vardi.Yani avrupa icin verilen oyunlari vermeyebiliyorlar.Buna diktat edin ona gore plus uyelik alin.

+1 bu ay binding isaac verilmedi mesela. inşallah aralık ayında injustice verirler.

Pek sanmiyorum avrupa ve amerika icin aciklandi oyunlar.Hk psn kardeslik icin ideal ama plus oyunlari icin ise yaramaz.
  • Beyler HK store'dan GTA 5 + 1 senelik plus kaça patlar acaba bilen varmı ?

• beyler demo kısmında çok değişik oyunlar var
    asya mmorpg tarzı şeyler
    indiriyorum hepsini
  • Uncle Trevor kullanıcısına yanıt
    Şuan gta fiyatı açıklanmadı hocam ama us ile aynı demişti fiyatı psn plus 1 yıllık 80 liraya geliyor 140 gta 5 desek 220 tl

• 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.