Şimdi Ara

Hong Kong Psn Oyun ve Plus Fiyatları ( Uygun Fiyatlar Burada) (24. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.072
Cevap
86
Favori
86.806
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
49 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu ayin plus oyunlari HK ye gelmedi mi ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ödeme şekli ile ilgili yardımcı olabilecek olan varmı? Kart bilgileri geçerli değildir şeklinde hata alıyorum, 2 tane kart denedim 2side böyle dedi? Yardımcı olabilirmisiniz? 2 kart da VİSA, acaba VİSA geçmiyormu?
  • denemelik 1 aylık alayım dedim 2,23 TL karttan çekmiş internet bankasından baktım fakat hesapta hata olarak kart bilgileri geçerli değildir dedi ve üyeliğimi vermedi. Ne yapabilirim bu durumda? Başına gelen yardımcı olabilecek biri varmı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: sarppy

quote:

Orijinalden alıntı: syphonfilter

Cod Aw yi disc olarak aldım season pass alacağımda birşey sormak istiyorum hong kong psn 3. bölgemi? Ya da şunu sorim hong kong psn de season pass için eu ve us version olarak 2 çeşit var. Eu versiyonu alsam 2. bölge cd li oyunda kullanabilir miyim?

Aldığınız oyunun kutusunun yan kısmında ya da Blu-ray Disc'in üzerinde yazan kod EP0002-CUSA00851 mi yoksa başka bir şey mi?

Yeni bakabildim bendeki oyun CUSA00851 kodlu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ooozer

Buraya bilgi amaçlı yazıyorum arkadaşlar.
    Hindistan (india) PSN Storedan GTA ön sipariş veren arkadaşlar malesef kredi kartlarından çekim yapılamayacak sanıryorum,
    çünkü bende ön siparişverdim kabul etti ön siparişi ama başka bir oyun (cod) almak istediğimde hata verdi kredi kartına, malesef hindistan psn uygun ama alışveriş yapılmıyor anlıyacağınız.
    herkese iyi forumlar...

Aynen ben de hindistan psnden cod almak için 3 farklı kart denedim kabul etmedi. Mecburen hong kongdan aldım. Hint psnden alışveriş yapmayı başarabilen var mı acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ey özgürlük

quote:

Buraya bilgi amaçlı yazıyorum arkadaşlar.
    Hindistan (india) PSN Storedan GTA ön sipariş veren arkadaşlar malesef kredi kartlarından çekim yapılamayacak sanıryorum,
    çünkü bende ön siparişverdim kabul etti ön siparişi ama başka bir oyun (cod) almak istediğimde hata verdi kredi kartına, malesef hindistan psn uygun ama alışveriş yapılmıyor anlıyacağınız.
    herkese iyi forumlar...

Aynen ben de hindistan psnden cod almak için 3 farklı kart denedim kabul etmedi. Mecburen hong kongdan aldım. Hint psnden alışveriş yapmayı başarabilen var mı acaba?

@ey özgürlük, @ooozer;

Hindistan PSN'den satın almayı denerken hangi kartları kullandınız?

• sarppy kullanıcısına yanıt
    vakıfbank world mastercard kredi kartı
    iş bankası visa bankamatik kartı
    ziraat mastercard bankamatik kartı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ey özgürlük -- 6 Kasım 2014; 11:28:03 >
  • quote:

Yapı Kredi sanal kart kullanarak GTA V ön siparişi vermiştim, bakalım ona da aynısını yapacak mı merak ediyorum. 10 gün sonra her şey belli olacak.
  • quote:

quote:

Yapı Kredi sanal kart kullanarak GTA V ön siparişi vermiştim, bakalım ona da aynısını yapacak mı merak ediyorum. 10 gün sonra her şey belli olacak.

Bende ing bonus ve yapıkredi kartlarını kullandım ikiside olmadı malesef ama önsipariş aldı beklemeye aynen sizinki gibi, ama para çekmeye gelince hata verdi ,
    yani kartı kabul ediyor ama para çekmiyor.büyük ihtimal sizinkinde de verecektir . 10 gün beklemeden ufak bi oyun yada başka bişey almayı denerseniz göreceksinz.

• quote:

quote:

quote:

Bende ing bonus ve yapıkredi kartlarını kullandım ikiside olmadı malesef ama önsipariş aldı beklemeye aynen sizinki gibi, ama para çekmeye gelince hata verdi ,
    yani kartı kabul ediyor ama para çekmiyor.büyük ihtimal sizinkinde de verecektir . 10 gün beklemeden ufak bi oyun yada başka bişey almayı denerseniz göreceksinz.

Yapı Kredi'yi kabul etmiyorsa elimde tek seçenek Garanti Bonus kalıyor, o da olmazsa yapacak bir şey yok...

• quote:

quote:

quote:

quote:

Yapı Kredi'yi kabul etmiyorsa elimde tek seçenek Garanti Bonus kalıyor, o da olmazsa yapacak bir şey yok...

Aynen malesef :(

• RUS ların store un fiyatları görme girişiminde oldumu kimse ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: cryptdlg

RUS ların store un fiyatları görme girişiminde oldumu kimse ?

Denedik tabiki heryolu :) malesef pahalı orası :(
    Pes 2015 2599 RUB
    ac UNİTY 2999 RUB
    Far Cry 4 2999 RUB
    GTA 5 3199 RUB VS....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ooozer -- 6 Kasım 2014; 13:22:32 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MessiTugi

Ps4 sistemindeki 1 hesapta plus olduğunda her hesaptan online oynayabiliyorsunuz

Teşekkür ederim
  • TaKo kullanıcısına yanıt
    dediğiniz gibi oluyormuş hocam psn kardeşliği bölümünde satıyor arkadaşlar, eğer ps3 için hakkını satmak isteyen varsa alabilirim :)
    ne kadara geliyor hocam gta 5
  • Bonus destekli kredi kartları ile alışveriş yapan arkadaşlar sonuç nedir ? Hemen mevcut oyun alınabiliyor mu ?
    Benim garanti sanal kartımı kabul ediyorsa sizin garanti bonusu da kabul edecektir diye düşünüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cloud35

Benim garanti sanal kartımı kabul ediyorsa sizin garanti bonusu da kabul edecektir diye düşünüyorum.

Sizin sanal kart Hong Kong PSN'de mi gecerli India PSN'de mi hocam?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • TaKo kullanıcısına yanıt
    Kusurabakmayın. Hong Kong için konuşuluyor zannettim. india da denemedim malesef.
  • 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.