Şimdi Ara

Hong Kong Psn Oyun ve Plus Fiyatları ( Uygun Fiyatlar Burada) (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.072
Cevap
86
Favori
86.789
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
49 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaslar india psn'den alışveriş yapanlar hangi kartla yaptılar acaba? İninal geçiyor mu son care onu alacagim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Uncle Trevor kullanıcısına yanıt
    bu bilgi çok güzel oldu bende kardeşime ana hesap olarak etkinleştirme sakın diyordum peki hocam son olarak primary hesap nasıl ana hesaptaki oyunları oynuyor. şu kardeşlik meselesinde ki gibi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fantastik74

bu bilgi çok güzel oldu bende kardeşime ana hesap olarak etkinleştirme sakın diyordum peki hocam son olarak primary hesap nasıl ana hesaptaki oyunları oynuyor. şu kardeşlik meselesinde ki gibi.

Ana hesap ve primary hesap dediğimiz aynı şey zaten.Kardeşlikte iki farklı makinede bütün oyunları oynamak için çapraz şekilde bağ kurmak gerekli.Kardeşlik yapanlar secondary olan kendi hesaplarıyla bütün oyunları oynar.Sen tek makineden bahsediyosun bunu karıştırma şimdilik

Tek makinede sen kendi hesabını ana hesap olarak etkinleştirerek , kardeşinde kendi hesabıyla ana hesap olarak etkinleştirerek bütün oyunları oynayın işte.Üstelik alacağınız trophy'ler de kendi hesaplarınıza gitsin ayrı ayrı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Cod aw fiyati ayni fiyat digerleriyle.

Disc only diyor ana oyun icin. Ama. Season pass 50 dolar ayni yani. Anao oyun da oyle olur gelirse.

• Oyun geldi arkadaşlar 133 TL ye denk geliyor.

Hong Kong Psn Oyun ve Plus Fiyatları ( Uygun Fiyatlar Burada)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Savior Fenix -- 4 Kasım 2014; 9:19:24 >
  • Konsol uzerinden yapı kredi kart ile alabildim.135 tl cekiyor.Ilk deneme de hata verdi 2 tl de oyle cekiyor bilginize :)
  • Arkadaşlar psn kod olarak nasil giriyoruz ben hep us psn kodu aldım ama kong kong daki gift kodları siz nerden alıyorsunuz ?
  • hocam hong kong psn de kredi kartları falan geçiyormuş kod falan uğraşmayın isterseniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Savior Fenix

Oyun geldi arkadaşlar 133 TL ye denk geliyor.

Hong Kong Psn Oyun ve Plus Fiyatları ( Uygun Fiyatlar Burada)

Hocam us psn ne kadar? En uygunu bu mu? Birde bu pakette eklenecek dlc ler falan varmi?

• Dragon age inquisition deluxe Edition kaç lira bakabilecek var mı?

• Arkadaşlar paraf geçiyor mu deneyen var mı

• US PSN ile aynı fiyata geliyor.US 132 TL, HK 133 TL.
    DLC hakkında ise bir bilgim yok.@mimarbaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Savior Fenix -- 4 Kasım 2014; 15:39:54 >
  • Cod Aw yi disc olarak aldım season pass alacağımda birşey sormak istiyorum hong kong psn 3. bölgemi? Ya da şunu sorim hong kong psn de season pass için eu ve us version olarak 2 çeşit var. Eu versiyonu alsam 2. bölge cd li oyunda kullanabilir miyim?
  • İninal kart geçiyormu kesin deneyen varmı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SirAlex -- 4 Kasım 2014; 16:54:30 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: syphonfilter

Cod Aw yi disc olarak aldım season pass alacağımda birşey sormak istiyorum hong kong psn 3. bölgemi? Ya da şunu sorim hong kong psn de season pass için eu ve us version olarak 2 çeşit var. Eu versiyonu alsam 2. bölge cd li oyunda kullanabilir miyim?

Aldığınız oyunun kutusunun yan kısmında ya da Blu-ray Disc'in üzerinde yazan kod EP0002-CUSA00851 mi yoksa başka bir şey mi?
  • SirAlex kullanıcısına yanıt
    Geçiyormuş gökmen

• saol bro bi deniyelim knack alıyım bakalım
  • quote:

Orijinalden alıntı: fantastik74

hocam hong kong psn de kredi kartları falan geçiyormuş kod falan uğraşmayın isterseniz.

O zaman süper haber ön ödemeli kartlar geçiyor mu acaba ? ininal paybyme fln ?
  • SirAlex kullanıcısına yanıt
    Bende sd satılınca Cod alacam aw

• 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.