Şimdi Ara

Hong Kong Psn Oyun ve Plus Fiyatları ( Uygun Fiyatlar Burada) (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2.072
Cevap
86
Favori
86.765
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
49 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Gta5 kaçtan satılır hkda 100 geçmez umarım :-)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mustafacan34 -- 2 Kasım 2014; 14:01:20 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tabi ki yasal olarak bir sıkıntı yok sonuçta yurt dışındaki kredi kartlarını kabul ediyorlar. Hk psn ye giriş yapamazsınız yada alışveriş yapamazsınız diye birşey yok. Sony nin bunda zararı yok o yine satacağını satıyor. Sadece ileride satışları tr psn ye yönlendirmek için us ve eu daki gibi kredi kartlarımızı engelleyebilirler. Ben tr psn den sadece uygun fiyatlı oyunları alıyordum. Birde plus hesabım tr olduğu için mecburen yeniliyorum çünkü plus oyunlarım bu hesapta.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mustafatas

Gta5 kaçtan satılır hkda 100 geçmez umarım :-)

Buyuk ihtimal 465 hk dolari fiyatina satilir.Yaklasik 130 TL civarinda olur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • amerika hesabının 3 ayı nekadar?
  • quote:

Orijinalden alıntı: waleur5

amerika hesabının 3 ayı nekadar?

USA Store 17.99 USD ~ 39.91 TL
    Hong Kong Store 88 HK$ ~ 25.17 TL
    India Store 1235 Rs ~ 44.61 TL
    Türkiye Store 44.99 TL
  • sarppy kullanıcısına yanıt
    hong kong neden bukadar ucuz ya :D
  • COD Advanced Warfare yok galiba...
  • Daha önce soruldu mu bilmiyorum ama dünden beri aklıma takılan bir konu var. HK store dan plus üyelik aldığımızda , plus ile verilen oyunlarda dil seçenekleri oluyor mu ? Yoksa çıkan oyunlar 3. bölge kodu ile mi store ekleniyor ? Eğer böyle olursa plus oyunları japonca dil seçeneğiyle gelecek demektir. Her ne kadar şu an plus indirmeye değecek oyunlar vermese de bir süre sonra AAA kalite de oyunlar eklediğinde böyle bir sorun yaşamamız muhtemel.
  • Hong kongda gta 5 ne kadar

• CoD: Advanced Warfare ve GTA V ön siparişleri Hong Kong PSN'de bulunmamaktadır, bu oyunları Hong Kong PSN üzerinden almak istiyorsanız resmi yayınlanma tarihinden sonra ulaşabilirsiniz.
  • İndia psnde ne kadar

• quote:

Orijinalden alıntı: ajdarvevo

İndia psnde ne kadar

2799 Rs, yani şu an için yaklaşık 101.11 TL'ye gelmekte. Kullanılan bankaya göre bu rakamın üzerine birkaç lira daha eklenebilir.
  • ac unity hk psn de mevcutmudur mevcutsa fiyatı ne kadar?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kayakuk

ac unity hk psn de mevcutmudur mevcutsa fiyatı ne kadar?

Şu anda ön sipariş durumunda bulunan bir oyun olduğu için Hong Kong PSN'de yer almamaktadır.
  • india psn den kredi kartı ile oyun alabilen var mı? Geçen hafta ben alamamıştım. COD Hong Kong'a geldi mi? Geldiyse oradan almayı düşünüyorum.
  • Aynen cod alicamda hongkong a ne zaman cikar india psnde bonus genc kart geciyomu ablamin karti hongkongtan almistim kabul etmisti

• quote:

Orijinalden alıntı: TheUnderTaker-

Daha önce soruldu mu bilmiyorum ama dünden beri aklıma takılan bir konu var. HK store dan plus üyelik aldığımızda , plus ile verilen oyunlarda dil seçenekleri oluyor mu ? Yoksa çıkan oyunlar 3. bölge kodu ile mi store ekleniyor ? Eğer böyle olursa plus oyunları japonca dil seçeneğiyle gelecek demektir. Her ne kadar şu an plus indirmeye değecek oyunlar vermese de bir süre sonra AAA kalite de oyunlar eklediğinde böyle bir sorun yaşamamız muhtemel.

Ingilizce oluyor meraketme ben 14 gun kullandim flower ve driveclub (evet plus versiyonunu indiren nadir kisilerdenim :)) ) hkdan indirdim bir guzelligide oyunlar erken cikiyor bir gun :)

• arkadaşlar birşey sorucam ; benim plus uyeligim tr psn baska psn hesabım yok.Şimdi hk psn hesap açip oyunu ordan aldıgımda online oynama işini nasıl yapıcaz.hk hesabı primary yapip kendi tr psn imi kullanabilcekmiyim.yoksa hk psn de mi plus olması gerekiyor
  • Bilir kişilere bişey sormak istiyorum

India PSN'e COD:AW gelmiş. Fakat hangisi PS3 hangisi PS4 anlamadım. Birisinin fiyatı düşük, diğeri daha yüksek. İkisinde de hem PS3 hem PS4 bilgisi var. O zaman pahalı olan neden daha pahalı? Gerçi COD'ta bu sene cross seçeneği de vardı, PS3 için alan PS4'te de oynayabiliyordu falan ya da tam tersi :) Onunla mı alakalı acaba? Mesela bakın;

https://store.sonyentertainmentnetwork.com/#!/en-in/games/call-of-duty-advanced-warfare/cid=EP0002-NPEB02087_00-CODAWINCDIGIPACK

Bu 2.799 RS olan. 53.9 GB boyutunda, boyutu yüksek olunca PS4'ündür belki diye düşünmüştüm ama altta ki bilgilerde sadece Dualshock 3 bilgisi verilmiş. Yani mantıken PS3 için olması gerekiyor ama PS4 logosu da var.

https://store.sonyentertainmentnetwork.com/#!/en-in/games/call-of-duty-advanced-warfare/cid=EP0002-CUSA00851_00-CODAWINCDIGIPACK

Bu da daha pahalı olan, 3.999 RS fiyatı var. Hadi bu PS4 için diyelim ama bunda da boyut daha düşük, 39,7 GB toplamda. Bunda da bilgiler kısmında sadece Dualshock 4 bilgisi var.

Bişey anlamadım

• fiyatlar baya ucuzmus
  • 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.