Şimdi Ara

Hong Kong Psn Oyun ve Plus Fiyatları ( Uygun Fiyatlar Burada) (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2.072
Cevap
86
Favori
86.789
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
49 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Peki ya ben kredi kartını nasıl kayıt edebilirim?
    Kart: ininal

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaslar az önce india psn'den pre-order GTA V almayı denedim sanal kartla fakat hiçbir şey demedi karttan para da çekmedi kütüphanede de gözükmüyor. Tekrar deneyeyim mı yoksa ps4'ten denesem olur mu veya başka kartlarla mı deneyeyim? İninal kart çalışıyor mu india'da?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TaKo

Bilir kişilere bişey sormak istiyorum

India PSN'e COD:AW gelmiş. Fakat hangisi PS3 hangisi PS4 anlamadım. Birisinin fiyatı düşük, diğeri daha yüksek. İkisinde de hem PS3 hem PS4 bilgisi var. O zaman pahalı olan neden daha pahalı? Gerçi COD'ta bu sene cross seçeneği de vardı, PS3 için alan PS4'te de oynayabiliyordu falan ya da tam tersi :) Onunla mı alakalı acaba? Mesela bakın;

https://store.sonyentertainmentnetwork.com/#!/en-in/games/call-of-duty-advanced-warfare/cid=EP0002-NPEB02087_00-CODAWINCDIGIPACK

Bu 2.799 RS olan. 53.9 GB boyutunda, boyutu yüksek olunca PS4'ündür belki diye düşünmüştüm ama altta ki bilgilerde sadece Dualshock 3 bilgisi verilmiş. Yani mantıken PS3 için olması gerekiyor ama PS4 logosu da var.

https://store.sonyentertainmentnetwork.com/#!/en-in/games/call-of-duty-advanced-warfare/cid=EP0002-CUSA00851_00-CODAWINCDIGIPACK

Bu da daha pahalı olan, 3.999 RS fiyatı var. Hadi bu PS4 için diyelim ama bunda da boyut daha düşük, 39,7 GB toplamda. Bunda da bilgiler kısmında sadece Dualshock 4 bilgisi var.

Bişey anlamadım

aynen bende onu inceliyordum.gerçi ben tr olarak ne kadara geldigini bile hesaplayamadım.RS para birimi india psn oluyor sanırım konu basinda yanlis linkverilmis hk yerine india uye olduk bizde :) ayrıca dil secenekleri de bulunmuyor oyunu indirirken umarım ingilizcedir yine

• birde soyle bir konu var, şu şekilde yapabilirmiyiz ;

.Suan tr hesabımda plus var.India psn den cod aldigim zaman india hesabı primary tr hesabımı secondary yaptıgım zaman oyunu oynayabilirmiyim?

-Kendi tr hesabımı arkadaşıma verdigimde o kendi makinasına primary giricek kendi hesabını secondary yapicak bu şekilde psn plus i paylasabilirmiyiz?

Sonuc olarak ben kendi makinemde primary olarak india psn kullanıp secondary tr hesabımı kullanarak oynucam ve bendeki tr plus uyeligini arkadasa paylastiricam

Bilmem anlatabildim mi ama Mumkunmudur :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Deve Katili

Arkadaslar az önce india psn'den pre-order GTA V almayı denedim sanal kartla fakat hiçbir şey demedi karttan para da çekmedi kütüphanede de gözükmüyor. Tekrar deneyeyim mı yoksa ps4'ten denesem olur mu veya başka kartlarla mı deneyeyim? İninal kart çalışıyor mu india'da?

Ben de Yapı Kredi sanal kart ile GTA V ön siparişi vermiştim, para ayın 15'i ile 17'si arasında çekilecekmiş.

Hong Kong Psn Oyun ve Plus Fiyatları ( Uygun Fiyatlar Burada)

Aşağıdaki linke tıklayınca sizde GTA V gözükmüyor mu?

https://account.sonyentertainmentnetwork.com/cam/media/media-list.action

Hong Kong Psn Oyun ve Plus Fiyatları ( Uygun Fiyatlar Burada)

• quote:

Orijinalden alıntı: semin1907

quote:

Orijinalden alıntı: TaKo

Bilir kişilere bişey sormak istiyorum

India PSN'e COD:AW gelmiş. Fakat hangisi PS3 hangisi PS4 anlamadım. Birisinin fiyatı düşük, diğeri daha yüksek. İkisinde de hem PS3 hem PS4 bilgisi var. O zaman pahalı olan neden daha pahalı? Gerçi COD'ta bu sene cross seçeneği de vardı, PS3 için alan PS4'te de oynayabiliyordu falan ya da tam tersi :) Onunla mı alakalı acaba? Mesela bakın;

https://store.sonyentertainmentnetwork.com/#!/en-in/games/call-of-duty-advanced-warfare/cid=EP0002-NPEB02087_00-CODAWINCDIGIPACK

Bu 2.799 RS olan. 53.9 GB boyutunda, boyutu yüksek olunca PS4'ündür belki diye düşünmüştüm ama altta ki bilgilerde sadece Dualshock 3 bilgisi verilmiş. Yani mantıken PS3 için olması gerekiyor ama PS4 logosu da var.

https://store.sonyentertainmentnetwork.com/#!/en-in/games/call-of-duty-advanced-warfare/cid=EP0002-CUSA00851_00-CODAWINCDIGIPACK

Bu da daha pahalı olan, 3.999 RS fiyatı var. Hadi bu PS4 için diyelim ama bunda da boyut daha düşük, 39,7 GB toplamda. Bunda da bilgiler kısmında sadece Dualshock 4 bilgisi var.

Bişey anlamadım

aynen bende onu inceliyordum.gerçi ben tr olarak ne kadara geldigini bile hesaplayamadım.RS para birimi india psn oluyor sanırım konu basinda yanlis linkverilmis hk yerine india uye olduk bizde :) ayrıca dil secenekleri de bulunmuyor oyunu indirirken umarım ingilizcedir yine

hocam şimdi konsoldan giriş yapıp baktım 3999 rs olarak çıkıyor 2799 olan cıkmıyor.Yani 145 tl ye geliyor ancak us psn de 134 tl ye denk geliyor.@TaKo

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi semin1907 -- 3 Kasım 2014; 19:48:32 >

• sarppy kullanıcısına yanıt
    Hocam ben Satin almaya çalıştığımda öyle bir ekran gelmedi. İlk önce biraz bekleyiniz dedi sonra sepetim sayfasına tekrar geldi GTA gozukmuyordu sepetinde. Dediğiniz sayfaya bakınca da bu çıkıyor, resim atılmadı böyle yazıyor hocam: No media was found.
    Sony Entertainment Network

Ayrıca Halkbank sanalkart ile denedim yarın başka bir kartla denerim.

• beyler asya stili mmorpg'ler var samuraylı falan... markette
    nasıl oyunlar onlar acep
  • Uncle Trevor kullanıcısına yanıt
    hocam bilgileriniz için çok teşekkür ederim şu ana hesap 2. hesap kısmını sayenizde anladım sayılır. fakat şu secondary hesap olayını tam olarak anlayamadım. Şuan bende bir ana hesap var bunun dışında us ve tr olmak üzere 2 hesabım daha var. hk hesabım ana hesap, diğerleri ana hesap olarak etkinleştirilmemiş şekilde hocam. Ben us psn hesabıma indirdiğim oyunları tr hesabından nasıl oynayabilirim yani primary olarak oynamak için nasıl bir yol izleniyor. burayı tam olarak çözemedim hocam.
  • hocam tırdan sonra sizi buralarda görmek şaşırttı beni

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fantastik74 -- 3 Kasım 2014; 21:41:43 >
  • Hong ve india psn ininal geçiyor mu geçiyorsa hangisinde geçiyor

• quote:

Orijinalden alıntı: ajdarvevo

Hong ve india psn ininal geçiyor mu geçiyorsa hangisinde geçiyor

Hong kong ininal ile aldim gecen hafta.

• quote:

Orijinalden alıntı: semin1907

birde soyle bir konu var, şu şekilde yapabilirmiyiz ;

.Suan tr hesabımda plus var.India psn den cod aldigim zaman india hesabı primary tr hesabımı secondary yaptıgım zaman oyunu oynayabilirmiyim?

-Kendi tr hesabımı arkadaşıma verdigimde o kendi makinasına primary giricek kendi hesabını secondary yapicak bu şekilde psn plus i paylasabilirmiyiz?

Sonuc olarak ben kendi makinemde primary olarak india psn kullanıp secondary tr hesabımı kullanarak oynucam ve bendeki tr plus uyeligini arkadasa paylastiricam

Bilmem anlatabildim mi ama Mumkunmudur :)

Mumkundur

• quote:

Orijinalden alıntı: fantastik74

hocam bilgileriniz için çok teşekkür ederim şu ana hesap 2. hesap kısmını sayenizde anladım sayılır. fakat şu secondary hesap olayını tam olarak anlayamadım. Şuan bende bir ana hesap var bunun dışında us ve tr olmak üzere 2 hesabım daha var. hk hesabım ana hesap, diğerleri ana hesap olarak etkinleştirilmemiş şekilde hocam. Ben us psn hesabıma indirdiğim oyunları tr hesabından nasıl oynayabilirim yani primary olarak oynamak için nasıl bir yol izleniyor. burayı tam olarak çözemedim hocam.

Rica ederim kardeş lafı mı olur ne yaptık ki
    İnan bana bende 2 hafta öncesine kadar bu konularda baya sıkıntılıydım sağolsun buradaki arkadaşlar gerek pm gerek sorularıma alıntılarla direk cevap vererek bilgilendirdiler beni
    Şimdi kardeş istediğin hesabı 2,3,4.... fark etmez aynı anda primary (ana hesap) olarak etkinleştirebilirsin.Secondary(ikincil) hesaplarda aynı şekilde.Ana hesap olarak etkinleştirmediğin her hesap otomatikmen secondary hesap sayılır zaten ama secondary diye yazmaz.Sen 3 hesabıda ana hesap(primary) olarak etkinleştir ve istediğin hesaptan ana hesap olarak oyna

• quote:

Orijinalden alıntı: fantastik74

hocam tırdan sonra sizi buralarda görmek şaşırttı beni

ETS2'ye ciddi yenilikler gelene kadar buralarda olurum artık.
  • hk store da advanced warfare ne zaman cıkıcak acaba bilgisi olan varmı
  • Aldığınız oyunlar var mı? Varsa oyun dilleri nedir? İngilizce mi?
  • Arkadaşlar bişeye değinmek istiyorum;

http://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-CoD_Advanced_Warfare_Mart_Ayina_Kadar_PS3_ve_PS4te_Cross_Buy_Destekleyecek-71863.htm

Burda ki habere göre COD'ta Cross Buy seçeneği varmış. Yani oyunun herhangi bir PSN versiyonunu alanlar, her iki nesilde de oyunu oynayabilecekler. India PSN'de oyunun PS3 sürümü daha düşük fiyata satılıyor. Oradan PS3 versiyonunu temin edip PS4'te de oynanabilinir o zaman ? Mantık aynı sonuçta :) Hatta bugün muhabbetini yapmıştık, oyunun PS3 sürümünde PS4 logosu da vardı. Oyunun PS3 versiyonu India Psn'de 101 TL'ye falan geliyor. Hem de arkadaşlarınız varsa 2 PS3 - 2 PS4 olmak üzere toplamda oyunu 4 kişi paylaşmış oluyor. Kişi başı ortalama 25 TL'ye geliyor. Bir denemek lazım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TaKo -- 4 Kasım 2014; 6:20:19 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Anthinka

Aldığınız oyunlar var mı? Varsa oyun dilleri nedir? İngilizce mi?

Store da oyunlarin yaninda japonca ya da ingilizce versiyon diye yaziyor hocam.

• 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.