Şimdi Ara

Hong Kong Psn Oyun ve Plus Fiyatları ( Uygun Fiyatlar Burada) (25. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2.072
Cevap
86
Favori
86.813
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
49 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: fantastik74

ne kadara geliyor hocam gta 5

2799 Rs yaklaşık 102-103 TL'ye denk gelmekte, Hindistan PSN'den almayı başarabilirsek ve üstüne birkaç lira da faiz eklersek 107 TL gibi bir rakama gelmiş olacak.
  • sarppy kullanıcısına yanıt
    hocam hindistan store adresini verir misiniz acaba ben çok uğraşıyorum ararken hesabım olmadığı için

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fantastik74 -- 6 Kasım 2014; 21:10:31 >
  • quote:

hocam hindistan store adresini verir misiniz acaba ben çok uğraşıyorum ararken hesabım olmadığı için

Eğer tarayıcınız üzerinden farklı bir PSN hesabıyla giriş yaptıysanız önce oradan çıkış yapın ve ardından bu linklere tıklayın.

Hindistan PSN:

https://store.sonyentertainmentnetwork.com/#!/en-in/home/games

Hindistan PSN GTA V ön sipariş linki:

https://store.sonyentertainmentnetwork.com/#!/en-in/games/grand-theft-auto-v-pre-order-bundle-gta1000000-bonus/cid=EP1004-CUSA00411_00-GTAPREORDEROFFRB

• quote:

Orijinalden alıntı: zack06

Makinesi NTSC olanların da onaylama tuşu O oluyor, belki alan arkadaşın makinesi öyledir

amerikadan gelen makinede ters mi olur yani tuşlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: omentos

quote:

Makinesi NTSC olanların da onaylama tuşu O oluyor, belki alan arkadaşın makinesi öyledir

amerikadan gelen makinede ters mi olur yani tuşlar.

Yok hocam ters degil ntsc j makinalar ters sanirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • omentos O kullanıcısına yanıt
    Evet, genelde o şekilde

• quote:

Evet, genelde o şekilde

1. bölge (NTSC-U) makinelerde onaylama tuşu 2. bölge (PAL) makinelerdeki gibi X iken 3. bölge (NTSC-J) makinelerde O diye biliyorum, yani her NTSC makine aynı değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sarppy

quote:

Evet, genelde o şekilde

1. bölge (NTSC-U) makinelerde onaylama tuşu 2. bölge (PAL) makinelerdeki gibi X iken 3. bölge (NTSC-J) makinelerde O diye biliyorum, yani her NTSC makine aynı değil.

deneyip göreceğiz artik teşekkürler. psn hesap oluşturma sayfası açılmıyor açılsın deniycez.
    Haklısın ve de dediğin gibi U ve J olarak ikiye ayrılıyor. J olanlarda tuşlar farklı ama U olanlarda normal. Yazarken sadece NTSC olayına takılmışım.
    cüzdana kredi kartıyla para eklemeye kalktığımda hata veriyor
    The credit card information is not valid. Please check your entries carefully.

umarım oyun alırken sıkıntı çıkarmaz
  • quote:

cüzdana kredi kartıyla para eklemeye kalktığımda hata veriyor
    The credit card information is not valid. Please check your entries carefully.

umarım oyun alırken sıkıntı çıkarmaz

Söylenenlere göre Hindistan PSN'den alışveriş yapmaya çalışırken çoğu kredi kartı hata veriyormuş, bir yolunu bulmaya çalışacağız artık...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Savior Fenix

Bu ayin plus oyunlari HK ye gelmedi mi ?

az önce psn üyeliği aldım hong kong hesabından 79,78 ücret çekildi açık provizyonda ama baktığımda daha gelmemiş oyunlar geçen ayın oyunları gözüküyor hala
  • az önce hindistan storeden bir alışveriş yapmaya çalıştığımda aldığım hata. garanti bonus geçersiz. bize us psn yolu böylece gözüktü.

Hong Kong Psn Oyun ve Plus Fiyatları ( Uygun Fiyatlar Burada)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fantastik74 -- 7 Kasım 2014; 17:52:35 >
  • konsoldan denemenizi tavsiye ederim fark varmı bilmiyorum ama ben hiç sorun yaşamadım.Ben ne adres yazdim ne başka bişey.Adrese cekmekoy yazdim gectim.Kart yapı kredi world card.
  • semin1907 S kullanıcısına yanıt
    india yani hindistan psnden mi bahsediyorsunuz hocam
  • quote:

india yani hindistan psnden mi bahsediyorsunuz hocam

pardon unutmusum hk psn
  • peki mevcut türkiye konumlu hesaptan hong konga geçiş var mıdır ?
  • semin1907 S kullanıcısına yanıt
    Hk de problem yok hocam hindistan psn olmuyor ne yazık ki

• Ne kadar trajikomik dimi kendi ülkemizden oyun alamamakne kadar ülke varsa dünyada bizden uygun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Spaceman81 -- 7 Kasım 2014; 21:01:45 >
  • fantastik74 kullanıcısına yanıt
    Hindistan olmuyorsa sıkıntı o zaman. Alien haricinde HK'un US'ten pek bir farkı yok, alacaksam gider US'ten alırım. Gerçi India olmuyorsa Black Friday'i beklicem ben. Kasım'ın sonunda zaten 20 gün kaldı şurda, Amazon'da bir sürü oyunu komik bi rakama alabiliyorsun. Belki GTA falan da vardır içlerinde, Kasım sonuna kadar Fifa ve BF4 ile idare etcem artık :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TaKo -- 7 Kasım 2014; 21:34:13 >
  • 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.