Şimdi Ara

***** HONOR 10 [ANA KONU] ***** (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
67
Cevap
1
Favori
5.613
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bende öyle tahmin ediyorum fakat lansmana katılan biri tarafından öğrendiğim kadarıyla özellikle sormuş telefonu yarın 2750 TL olarak 6 ay taksitle alabilecekmişiz kesin bilgi diyor bekleyip göreceğiz yarını.
  • hepsiburada kampanyaya başlamış
    www.hepsiburada.com
    HONOR 10 128 GB (Honor Türkiye Garantili) Fiyatı
    https://www.hepsiburada.com/honor-10-128-gb-honor-turkiye-garantili-p-HBV00000C69D5

denedim az önce sepette 250 tl düşüyor fiyat 6 ay taksitle aldığında total 2999 u ödüyorsun böylece 0 faiz oluyo
    4 taksitle alırsan 2999 dan ucuza geliyor hatta
    bikaç video izledim lansmandan fiyata gömüyorlar ama hepsi cihazın iyi olduğunu tıpış tıpış kabul ediyo
    huawei garantisi varken bgömecek kadar pahalıda değil bu taksit kampanyası da güzel olmuş alınır bu telefon

• ben az önce indirim olayını gördüm hepsiburadada 4 taksitle aşırı mantıklı zaten o kadar yüklenilecek telefon değil özellikleri fiyatı fazlasıyla hakediyor. Beklenende bi telefondu. fiyat olarak da apple olmuş 8 bin, 3binlik cihaza bu kadar şey nasıl söyleniyo aklım almıyo. böyle bi indirim de varken gün içinde satın alıcam kampanya bilgisi teşekkürler
  • Burda telefonun fiyatına laf edilmiyor. Fiyatı şu şartlarda fena sayılmaz. Ama insanlarla dalga geçtiler.

Türkiye sorumlusu çıkıp 3000 altı gelecek diyor ve tüm resmi hesaplar bunu yayınlayıp 2 gün sonra kaldırıyor postları. Gelen fiyat 2999.90... Döviz ne kadar artarsa artsın senin sözünün bir değeri olmalı...

Tüm dünyada ön siparişe özel indirim yapıldı ama bizim ülkede onu da yapmadılar.

Kendilerinin kaybettiler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cnr-bjk

ben az önce indirim olayını gördüm hepsiburadada 4 taksitle aşırı mantıklı zaten o kadar yüklenilecek telefon değil özellikleri fiyatı fazlasıyla hakediyor. Beklenende bi telefondu. fiyat olarak da apple olmuş 8 bin, 3binlik cihaza bu kadar şey nasıl söyleniyo aklım almıyo. böyle bi indirim de varken gün içinde satın alıcam kampanya bilgisi teşekkürler
    Alınmaz kesinlikle p20 alınır bunun yerine

• 3000 liranın altında olacak deyip 2999 liradan çıkarmaları

Hepsiburadanın 3999 lira yazıp %25 indirimle 2999 a satması

Diyecek bir şey yok :).

• 1 ay sonra fiyat düşecektir
  • Cihaz orta seviye bile değil benim gözümde. EIS OIS'in yerini asla tutmuyor.

Orta seviye bile 3000'e geldiyse sanırım Note 9 felan 7000'i bulacak.
  • Telefondan anlayan birisi değilimdir. En son 5-6 sene önce gm discovery almıştım akıllı telefon artık kırıldı ve çalışmaz hale geldi diye yenileyeyim dedim. Aslında bin liranın üstü para vermek bana zor geliyor bir telefon ama şöyle bir bakınca gm8 bile 1200 civarlarında. E madem uzun soluklu kullanıyorum diyerekten güzel özellekleri olsun dedim 2 bin lere çıktım. bir kaç zamandır bu telefonu bekliyordum. Ne bilim videolarda herkes övmüş. 3 binin altı 2.5 civarı olur mu düşüncesiyle beklemeye koyuldum.
    Hepsi burada sanırım dalga geçiyor olacak ki, daha yeni çıkmış telefona 3.999 çizmiş 2.999 demiş. Resmen uyuz ediyorlar insanı, ya da amaçları dalga geçmek gerçekten.
    Tek kamera olmasından dolayı mi mix 2 de kararsızdım. Ancak sanırım onu alacağım. Ne dersiniz ?
    p20 lite var 2 bin liraya ama Türkiye garantisi yok. Bir de 2 bine mi 6...
  • Sahibinden den bire satıcıdan 2450 ye aldım kullanıma başladım ilk izlenim telefon güzel. Seri stabil. Elde tutuş falan on numara .

• Gpu turbo güncellemesi ff de göründü.

***** HONOR 10 [ANA KONU] *****

***** HONOR 10 [ANA KONU] *****

• Telefonu perşembe günü çıktığı gibi hepsiburada.com dan sipariş verdim. 3 gündür kurcalıyorum telefona tek kelimeyle bayıldım. Görsellerini de merak eden arkadaşlar için paylaşıyorum

Bi mavi bi mor gerçekten yanar dönerli bir telefon

***** HONOR 10 [ANA KONU] ********** HONOR 10 [ANA KONU] ********** HONOR 10 [ANA KONU] *****

• bu sabah telefon geldi
    rengi arka kapak tasarımı harbi efsane olmuş baya beğendim telefon farklıyım diyor resmen
    kamerasına laf edenler kullanmadan nette gördğü rakamlarla yazmasın kamerası gayet iyi, lg ile karşılaştırana soruyorum lg de yapay zeka mı varda aynı sepete koyuyorsun
    fiyatı bana pahalı gelmedi iphoneların kaç paraya çıktığı ortada yarın kurun ne olacağı belirsiz bu telefon bile bu fiyatta kalabilir mi belli değil bence eğer 4bin 5 bin vermek istemiyorsanız farklı bir telefon olsun özellikleri iyi olsun servisi düzgün olsun diyorsanız alın
    kullandıkça yorum yazacağım şimdilik mutlu etti
  • Cihaz 2500 fiyat bandında gelseydi en çok satanlar arasına girerdi bu telefona bence 3000 kesinlikle fazla
  • quote:

Orijinalden alıntı: erenkes

Cihaz 2500 fiyat bandında gelseydi en çok satanlar arasına girerdi bu telefona bence 3000 kesinlikle fazla
    Kesinlikle buna 3k vercegime mi 8 beklerim daha iyi

2.5 olsaymis kesin bunu alirdim sanirim

• Mi 8 in 3000 üstü geleceği söyleniyor 3500e kadar da çıksa bile honor 10 yerine tercih edilir
  • Krediyle peşin 2750 ye alınabilen cihaz.
  • honor 10'a kamera ve GPU turbo güncellenmesinin geleceği söyleniyor.

honor gerçekten son zamanların en iyi güncelleme atılımını yaptı bence. Benim işime en çok oyun oynarken yarayacak sanırım

bilmeyenler için Gpu teknolojiisnden bahsedeyim birazcık.

grafik işlemcisini hızlandıran bir güncelleme GPU turbo teknolojisi. telefondaki performans ile güç kullanımı arasındaki denge daha iyi sağlanıp en yüksek performans ile en az güç kullanımı sağlanıyor.

kameraya gelecek olan güncellemenin ise titreşim engelleme olduğu söyleniyor. böylece daha net ve odaklanmış fotoğraflar çekebileceğiz

• Arkadaşlar selamlar birkaç sorum olacak kullananlar cevaplayabilirse sevinirim ;
    *Ön kamera performansı nasıl ?
    *Gece çekimleri başarılı mı ?
    *Oyun oynarken gereksiz kasmalara maruz kaldınız mı ?
    Cevaplarsanız çok sevinirim, iyi forumlar
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.