Şimdi Ara

***** HONOR 10 [ANA KONU] ***** (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
67
Cevap
1
Favori
5.613
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • İlk çıktığında aldım hala da kullanıyorum memnun olmadığım bir yanı yok. Özellikle kamerası çok iyi. Huawei P30 serisi ile tanıtılan yeni EMUI 9.1 arayüzü güncellemesi için de Çin'de beta testine başlamışlar. Honor 10'a da yeni arayüz gelecek.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • honor 10 da (xiaomi ve meizu telefonlarda olduğu gibi) otomatik görüşme kaydı özelliği var mı?
  • Arkadaşlar merhaba, huawei p9 32gb dual sim kullanıyorum telefondan memnunum ancak hafıza artık yetmiyor bu sebep ile honor 10 128gb bakmaya başladım, sizce kamerası leica ile karşılaştırınca çok farkeder mi, oyun oynayan birisi değilim sadece 2sim kullanımı, mailler ve sosyal medya... Bu anlamda tavsiye edermisiniz, görüşlerinizi yazarsanız çok sevinirim teşekkürler

• Herkese selamlar. Telefonum eskidi ve özellikle akvaryum ve balık fotoğrafları için kullanacağım bir telefon almak istiyorum. honor 10 lite 1500 civarı honor 10 ise 2600 kamera performansı açısından aradaki farka değer mi arkadaşlar? Var mı ikisini de test edebilen?
  • resev R kullanıcısına yanıt
    Değer. Biri orta seviye telefon diğeri amiral gemisi sınıfında. Honor 10 kamera olarak P20 ile benzer.

• Honor 20 de 4 Eylül'de Türkiye'de satışa çıkacakmış. Pro modeli de gelir mi acaba? Gerçi ekranı biraz ufak yapmışlar.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.