Şimdi Ara

***** HONOR 10 [ANA KONU] ***** (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
67
Cevap
1
Favori
5.616
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    selam hocam,
    ön kamerasından kastınız netlik ise gerçekten iyi bir performansı var, 24mp 2.0 diyaframa sahip.
    gece çekimleri arka kamerada benim oldukça işimi gördü, daha önce iphone 7 kullanmıştım ondan bu cihaza geçtim ondan 2 gömlek üstün
    oyun konusunda ben aktif olarak pubg mobile oynuyorum ultra hd kare hızı aşırı olarak destekliyor performansı güzel, bataryası da büyük olduğu için bu fiyata alınacak en güzel cihaz hocam
    millet mi 8 bekleyin vs diyorda 3500-4000 den aşağı olmayacak o cihaz. Garantisi de ayrı bir olay. Karar sizin
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilker23_89

selam hocam,
    ön kamerasından kastınız netlik ise gerçekten iyi bir performansı var, 24mp 2.0 diyaframa sahip.
    gece çekimleri arka kamerada benim oldukça işimi gördü, daha önce iphone 7 kullanmıştım ondan bu cihaza geçtim ondan 2 gömlek üstün
    oyun konusunda ben aktif olarak pubg mobile oynuyorum ultra hd kare hızı aşırı olarak destekliyor performansı güzel, bataryası da büyük olduğu için bu fiyata alınacak en güzel cihaz hocam
    millet mi 8 bekleyin vs diyorda 3500-4000 den aşağı olmayacak o cihaz. Garantisi de ayrı bir olay. Karar sizin
    Teşekkürler Mate 10 Pro dan geçmeye değer mi sizce? Birde ön kamerada sahne efektleri var mı iphone x teki gibi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: marcoreuss

Teşekkürler Mate 10 Pro dan geçmeye değer mi sizce? Birde ön kamerada sahne efektleri var mı iphone x teki gibi

Alıntıları Göster
    Mate 10 pro daha iyi degil mi ya?

Bana satmaya ne dersin? :3

• quote:

Orijinalden alıntı: Fallen Angel by A.C

Mate 10 pro daha iyi degil mi ya?

Bana satmaya ne dersin? :3

Alıntıları Göster
    Evet ram ve panel farkı var ama değişiklik olsun işte Ankaradaysan satıyım

• marcoreuss kullanıcısına yanıt
    hocam selam

aşağıda kamera özelliklerini paylaşıyorum, aradığınız şey aralarındakilerden hangisi ? bende merak ettim açıkcası

***** HONOR 10 [ANA KONU] *****
  • quote:

Orijinalden alıntı: FinalFrontier

Krediyle peşin 2750 ye alınabilen cihaz.
    Nasıl peki hocam?
  • 10 gün kullandığım telefonu, oneplus 6 almak için satıyorum arkadaşlar. Kutu içeriği tam, güzel bir kılıf da hediye. Elinde açılmamış kutu oneplus 6olan varsa takas yapabilirim.

• Hocam öncelikle iyi günler iki aydır P20(düz) kullanıyorum çok memnunum bunu ablama verceğim o yüzden yeni bir tel arıyorum,p20 pro çok pahalı oldu kurdan dolayı o yüzden honor 10 düşünmeye başladım kamerada beni üzermi leica dan sonra sizce hangsi,oyun oynamam uzun soluklu kamera önemli.

honor 10 3099 tl
    (alırsam evde iki tane süper charge olacak ve rengine bayıldım görseldeki gibiyse)
    asus zenfone 5z 3699 tl
    (alırsam 6gb remi var ama 4 de yetiyor şu anda pil p20 kadar gidermi şüpheliyim)
    yada yine mi p20 3599tl
    (ondan memnunum zaten ama bi değişiklik honor kafamı karıştırdı)
    arada ciddi fiyat farkı var sizce hangisi?honor 10 kamerada nasıl?çentik çok az büyük p20 ye göre önemli değil 5z de ekran güzel ama bu fiziksel tuş olayını sevdim p20 de alıştım şimdiden fikirleriniz için teşekkürler
  • OnurSAYAN O kullanıcısına yanıt
    2 adet satın aldım. mavi ve yeşil. 1 aydır kullanıyoruz. daha önce s7 edge ve mi6 kullandım. fotoğraf kalitesi her ikisindende çok çok daha iyi. hatta face resimlerimdeki fotolara bu resimleri ne ile çektin diyenler var. p20 kadar iyimidir bilemeyeceğim. AL özelliği sayesinde olsa gerek bence yeterince iyi. p20ye alıştıysanız maceraya girmeyin asus boyut olarak size büyük gelecektir. pil olarak tüm gün dolu dolu kullanımda akşama %20 ila %40 arasında kalıyor.
  • Teşekkürler hocam, bu arada zam geldi 3500 oldu honor 10 kaçırdık o fiyata P20 kovalayacağım sanırım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OnurSAYAN -- 30 Ağustos 2018; 16:55:6 >
  • 3500 oldu daha alınmaz.

• honor play konusunu göremedim de buradan sorayım, 2600 e alınır mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: tanksavarlar

honor play konusunu göremedim de buradan sorayım, 2600 e alınır mı?
    2200 e satılıyor ara ara amazon ve hepsiburada takip edin.
    Pek aktif bir konusu yok, forumda aratırsanız birçok konu çıkıyor
    Dipnot: mesajın eski tarihli olduğunu geç farkettim malesef neyse :)

Honor 10 * hepsiburada 3000 tl alınır mı diye bakınıyorum bende
    isteyen olursa link :
    www.hepsiburada.com
    Honor 10 128 GB (Honor Türkiye Garantili) Fiyatı
    https://www.hepsiburada.com/honor-10-128-gb-honor-turkiye-garantili-p-HBV00000D6AW6

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi procaptain -- 26 Kasım 2018; 23:34:33 >

• procaptain kullanıcısına yanıt
    honor play 2300 tl, honor 10 3000 tl, hemen hemen aynı özellikteler arada 700 tl fark var, mantık honor play diyor ama gönlümden geçen honor 10, çünkü honor 10 tasarım olarak tek elle kullanıma daha uygun gibi...

edit : şimdi baktım honor playe bindirmişler 2500 olmuş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi delimavii67 -- 27 Kasım 2018; 1:2:42 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: delimavii67

honor play 2300 tl, honor 10 3000 tl, hemen hemen aynı özellikteler arada 700 tl fark var, mantık honor play diyor ama gönlümden geçen honor 10, çünkü honor 10 tasarım olarak tek elle kullanıma daha uygun gibi...

edit : şimdi baktım honor playe bindirmişler 2500 olmuş
    evet bende farkettim ama teknik olarak 700 tl lik bir fark yok gibi duruyor.
    https://www.epey.com/akilli-telefonlar/karsilastir/109993-117216/honor-10_honor-play/

• Mesaji yazdiktan birkac gun sonra kardesime 2600tlden honor play aldim, kendim de 1 hafta kullandim herhangi bir sorun yasamadim black fridayden kendime de 2300tlden aldim kargoda fiyat bugun artmis dun 2300du.

Honor play fiyat segmentindeyseniz kiyaslamaniz gereken birkac telefon var(honor 10 u net bilmiyorum yuksek fiyatli oldugu icin)

Lg v30+ :snp 835, on kamera kotu

Nokia 8: snp835, kamera yazilimsal olarak kotu, kronik ekran pembelesme sorunu var

Gm 9 pro: sar deger yuksekligi nedeniyle eledim

Pocophone f1: snp845, plastik kasa: arastirmaktan yoruldum ve honor playi ucuza buldugun icin net bilgim yok.

Honor playden memnunum arkadaslar, 2300ken kesinlikle onerirdim simdi diger secenekleri ozellikle pocophone f1 ile kiyaslamakta fayda var

• Arkdaşlar honor 10 kullanıp memnun olmayan var mı artıları eksileri neler? Ben xiaomi mi 8 Lite almayı düşündüm fakat biraz daha ekleyip bu cihazı almaya değer mi?

• honor 10 vs lite wp grubu.

• Mysticcc M kullanıcısına yanıt
    Ben 3 ay kullandım açıkçası kamerası ve fiyatı dışında memnundum ama sattım.
    Kamerası çok yapay çekiyor. Hele de düşük ışıkta ön veya arka kamera farketmez, portre çekmeye kalkmayın. aşırı yapay. pastel boyayla yapılmış resim gibi. Bir de ilginç olarak kameranın güzelleştirme özelliğini istediğiniz kadar kapatın, telefon yine de güzelleştirme efekti uyguluyor. kapatmak imkansız. erkek bile olsanız dudağınıza ruj, yüzünüze fondöten çekiyor. 3. parti uygulamaların kameralarını kullanmak da fayda etmiyor. işlemcinin fotoğraf işlemesine koymuşlar özelliği. bir diğer memnunmiyetsizliğim ise emui launcher'ın ve microsoft launcher'ın soldaki dock'a geçerken kasmasıydı. gerçi emui 9'da düzelmişti onlar. Bir de fiyatı. 2900'e hepsiburada'dan almıştım. Daha sonradan fazla para verdiğimi, alo alo, whatsapp twitter instagram dışında kullanmadığımı farkettim ve sattım.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.