Şimdi Ara

★★★ HONOR 10 KULLANICILARI KULÜBÜ ANA KONU ★★★ (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
159
Cevap
10
Favori
17.815
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bilmiyorum ki herhalde çok fazla satın olan olmadı, ben elimden geldiğince aktif olmaya çalışıyorum valla..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kullananlar memnun mu?

• Ben kullanıyorum memnunum.

Ancak Galaxy s7'den geçtim ve aradığım bir kaç özellik var. Always on display ve bildirim ışığı. (Bu telefonda da bildirim ledi var ancak küçük)

Telefon gayet iyi, şarjı iyi, ekranı iyi, parmak izinin önde olması da çok kullanışlı.

Tekrar Galaxy serisine (s9+) döneceğim için satmayı düşünüyorum. Hepsiburada'dan almıştım. Faturalı ve Huawei garantili. 10 gün oldu. İsteyen olursa satabilirim. Yanında 25 liraya çok güzel bir kılıf almıştım onu da vericem.
    Malatya, Kayseri veya Elazığ'da elden teslim olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berden -- 5 Ağustos 2018; 15:47:33 >
  • Arkadaşlar 3bintlye iPhone 7 almayı düşünüyordum malum kurdan dolayı fiyatlar güncellendi. Androidden çok sıkılmıştım hep orta giriş seviyesi kullandığım için bir süre sonra kasmaya başlıyordu. Sizce bu telefon alınır mı? Huawei p9 lite 2017 modelini kullanıyorum instagram ve Snapchat kasıyor mesela ilk aldığım aylar kasmiyordu. Bu telefonda kasma yaşar mıyım bir süre sonra

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kurutulmus Domates

Arkadaşlar 3bintlye iPhone 7 almayı düşünüyordum malum kurdan dolayı fiyatlar güncellendi. Androidden çok sıkılmıştım hep orta giriş seviyesi kullandığım için bir süre sonra kasmaya başlıyordu. Sizce bu telefon alınır mı? Huawei p9 lite 2017 modelini kullanıyorum instagram ve Snapchat kasıyor mesela ilk aldığım aylar kasmiyordu. Bu telefonda kasma yaşar mıyım bir süre sonra
    Kasma filan hiç yok. Opera kullanıp onlarca sekme açıyorum bana mısın demiyor. İşlemcisi en üst seviye zaten. Ram'i de 4 gb gayet yetiyor. Gönül rahatlığıyla alınır.

• Arkadaşlar tel beklemedeyken %5-6 sarj yiyor sizdede öylemi neyden kaynaklı bu , gece 100 ken sabah baktığımda 95 lerde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RushBerry -- 6 Ağustos 2018; 11:40:47 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • RushBerry kullanıcısına yanıt
    Bende de öyle bu aralar. Nedenini bilmiyorum.

• Bfc1928 kullanıcısına yanıt
    O söylediklerinizin hepsi de Honor 10'dan ortalama 500 TL daha pahalı aynı fiyat değiller ve herkes aradaki fiyat farkını veremeyebilir. Mi 8 ithalatçı garantili olarak satılıyor yani garantisiz ve onun da fiyatı olması gerektiğinden daha yüksek 3199 ya da 3299 olması gerekiyordu en fazla.

• 3 Ağustos'ta gelmesi gereken GPU Turbo ve kamera için AIS güncellemesi daha yayınlanmadı mı? Bende güncelleme yok diyor.

• RushBerry kullanıcısına yanıt
    Programlı açma/kapama'yı kullanabilirsiniz. Gece kapatırsınız sabah belirlediğiniz saatte telefon açılır ya da ben alarm kuruyorum telefonu kapatıyorum alarm saati geldiğinde telefon açılıp alarm çalıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: _RaGoN_

Programlı açma/kapama'yı kullanabilirsiniz. Gece kapatırsınız sabah belirlediğiniz saatte telefon açılır ya da ben alarm kuruyorum telefonu kapatıyorum alarm saati geldiğinde telefon açılıp alarm çalıyor.
    Normalde en fazla 1-2 azalması lazım hocam saçma geldi biraz
  • Güncelleme geldi..
    ★★★ HONOR 10 KULLANICILARI KULÜBÜ ANA KONU ★★★

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ytcNN -- 7 Ağustos 2018; 10:44:29 >
  • ytcNN Y kullanıcısına yanıt
    Bana henüz gelmedi güncelleme yok diyor.

• Telefon yöneticisinden kullanılmayan uygulamalar diye bildirim geldi bende hiç dikkat etmedim onayladım sildi ama ekran kaydı parti modu akıllı kumandayı falan silmiş. Ben bunları nasıl geri yüklerim? Yardımcı olursanız sevinirim...

• Yeni güncellemeden sonra ekran süresi bende biraz daha arttı..
    ★★★ HONOR 10 KULLANICILARI KULÜBÜ ANA KONU ★★★

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ytcNN -- 8 Ağustos 2018; 12:28:45 >
  • Fiyat 3099 TL olmuş.

• telefon elime 11 inde geçecek inşallah pişman olmam. tecrübeli arkadaşlar sevmediği veya hoşuna gitmeyen bi özellik varsa paylaşırsa sevinirim. ayrıca telefonun bilinmeyen hoşunuza giden taraflarınıda paylaşırsanız sevinirim :)
  • yardcom Y kullanıcısına yanıt
    Ön kamerası düşük ışıkta dudağa ruj sürmüş gibi gösteriyor bazen yapay zekadan dolayı herhalde. Onun dışında çok güzel cihaz. Aşık oldum resmen cihaza mutlu şekilde kullanmaktayım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ytcNN -- 9 Ağustos 2018; 19:57:54 >
  • yardcom Y kullanıcısına yanıt
    Eminim pişman olmazsınız. Ben ilk satın alanlardanım ve çok memnunum. Tek sıkıntı klavyede yazarken arada kendi kendine aşağı iniyor başkalarında böyle bir sorun var mı bilmiyorum. Swiftkey'den kaynaklı bir sorun da olabilir. Son gelen güncelleme ile çok daha iyi oldu 480fps yavaş çekim, gece modu ve GPU Turbo eklendi. Android 9.0 Pie da test edilmeye başlanmış. Klavye dışında hoşuma gitmeyen bi özellik yok.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.