Bildirim
★★★ HONOR 10 KULLANICILARI KULÜBÜ ANA KONU ★★★
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
-
Canlı yayını izledim çok şaşırdım biraz pahalı oldu
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bununla Mate 10 pro almak arasında hangisi mantıklı. Arada 500 Tl fark var ve biri 2017 biri 2018 cihazı -
Bende mate 10 pro var 5 aydır, şuan 3395 tlye var tr garantili arada 500 yok yani, bence mate 10 pro... Artı olarak Ois var Lecia var 4000 batarya 6gb ram...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MuhasebeciVAR -- 12 Temmuz 2018; 12:32:35 >
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Kulaklık ile ilgili bilgisi olan var mı arkadaşlar,yurt dışında sanırım baya kaliteli bir kulaklık ile geliyordu.Durum ülkemizde de aynı mı?
Dünya'nın hiçbir yerinde kutusundan kulaklık çıkmıyor.
Telefonu satın almış bulunmaktayım. Bugün teslim edildi. Şuanlık herşey çok iyi. Sadece kameranın düşük ışık performansı eski telefonumdan biraz daha kötü gibi. Bir de kamera AI modu açık olduğunda evcil hayvanları çekerken arka planı bulanıklaştırıyor onu kapatmanın da bir yolu yok. AI modunu kapatmak gerekiyor.
Başka satın alan yok mu ?
İki tane honor 10 konusu var bunların birleşmesi lazım. Bende de 6 GB modeli var gpu turbo güncellemesi aldı çin sürümü benim telefon.
Merhaba hocamquote:
Orijinalden alıntı: _RaGoN_
Telefonu satın almış bulunmaktayım. Bugün teslim edildi. Şuanlık herşey çok iyi. Sadece kameranın düşük ışık performansı eski telefonumdan biraz daha kötü gibi. Bir de kamera AI modu açık olduğunda evcil hayvanları çekerken arka planı bulanıklaştırıyor onu kapatmanın da bir yolu yok. AI modunu kapatmak gerekiyor.
Honor 10 bende satın almak istiyorum. Şu an xiaomi mi5s kullanıyorum sarz konusunda ve kullanım kolaylığı açısından mı5sten Honor 10a geçmek mantıklı olurmu.
Bence mantıklı olur. Ben de S7'den geçtim. S7'den daha hızlı, şarj olarak daha iyi. Fakat kamera olarak S7'nin gerisinde gibi. Bir de yazarken klavye kendi kendine kapanıyor bazen. Swiftkey'den olabilir.
Teşekkürler hocam
Bakalım şimdi yurtdışı ucuz Honor 10 bulmaya geldi.
Hayırlı olsun hocamquote:
Orijinalden alıntı: _RaGoN_
Bence mantıklı olur. Ben de S7'den geçtim. S7'den daha hızlı, şarj olarak daha iyi. Fakat kamera olarak S7'nin gerisinde gibi. Bir de yazarken klavye kendi kendine kapanıyor bazen. Swiftkey'den olabilir.
Bende s7'den geçiyorum bugün kısmetse. Yalnız bir şey sorayım.
Çift sim kart takılıyken arama yapınca hangisinden arayacağını soruyor mu? Çift WhatsApp ve çift mesaj uygulaması kullanılabiliyor mu?
Zahmet olmazsa çift sim kart ile deneme yapabilir misin? Bugün sipariş vericem çünkü.
Birde Hepsiburada'da siyah rengi yok mudur?
-
Telefonu ilk satışa çıktığı hafta aldım ve neredeyse her türlü kabiliyetini öğrendim telefonun. Herkese yardımcı olabilirim..
Merhaba. Hocam honor 10 da kaç saat ekran süresi veriyorquote:
Orijinalden alıntı: ytcNN
Telefonu ilk satışa çıktığı hafta aldım ve neredeyse her türlü kabiliyetini öğrendim telefonun. Herkese yardımcı olabilirim..
Bugün çok yoğun oyun oynayıp telefonu çok zorlayacak işlem yapmama rağmen 6 saati gördü ki normal kullanımda 2 günü görebilir muhtemelen. Ben gün içinde çok fazla kullanan biriyim bana bile neredeyse 1.5 gün yetiyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ytcNN -- 31 Temmuz 2018; 20:32:12 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
-
Arkadaşlar merhaba,form neden yavaş ilerliyor.Telefonu alanlar ya çok memnun yada yazmaya üşeniyorlar.Ben de bu telefondan almak istiyorum,biraz daha bilgi verirseniz benim gibi düşünenler aydınalnacaktır.İyi forumlar.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Beğenmiyorsan burada işin ne?
|
Benzer içerikler
- güvenliğiniz sebebiyle cihazınızda mobil temassız ödeme özelliğini kullanmanıza izin verilmemektedir
- zte nubia v40 yorumlar
- android telefonda video açılmıyor
- xiaomi batarya resetleme kodu
- huawei yazısı çıkıyor telefon açılmıyor
- huawei watch d 2
- telefonla konuşurken gelen aramayı görme
- samsung telefon modelleri ve fiyatları
- en iyi telefon işlemcisi
- çağrı sonlandırıldı ne demek
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X