< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi por favor -- 21 Aralık 2016; 13:29:31 > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi por favor -- 21 Aralık 2016; 13:29:31 > |
M8 tanımından sonra: siyah şerit ne ya abi, sanal tuş ne ya htc bat öl git.
M9 tanıtımından sonra: Gene siyah bant, gene sanal tuş şu siyah bant htc yazısını kaldırana kadar öl bat geber git htc. M10 sızıntısından sonra, bant ve sanal tuş kaldırılır çerçeve incelir: Bu nedir ya nerde o güzelim o m8 m9 tasarımları. Bir psikoloğa görünün ha normal değil bu davranışlar. |
KararsızHerif demiş ki; Mesajı Yerinde Gör
Seninki gibi yorumları gördükçe sırf yazmış olmak için yazmış olduğunuzu düşünüyorum. Oturup mantıklıca düşündüğünüzde toplamda bir kaç cm2 lik alanda ne kadar değişiklik ne kadar özgünlük yapılır diye sormanız gerekir kendinize. Adamlar bir fiziksel tuş koyuyor samsung dan çalmış oluyor. Fiziksel tuş koymasa nexuslardan çalmış oluyor. Tuşu arkaya koysa lg den koymasa iphone dan çalmış oluyor. Bunları diyenler oturup bi düşünsünler kendileri özgün bir tasarım yapmak isteseler ne yapabilirler. Zaten çalışacağın alan küçük. Adım atsan hırsız muamelesi yiyorsun. Lütfen yorum yazarken iki kere düşünüp yazalım arkadaşlar. LÜTFEN. |
Nasil s7 den farki yok Allah Askina ya biraz mantik ve fanboylugunuzu bir kenara birakin
Ois destekli on kamera hizli 3.0 sarj destegi typc girisi 24 hifi ses sistemi kamerasinin S7 den daha iyi olmasi Kutudan cikan kulaklik ? Simdi bunlar onemsiz ozellikler mi Allah askina vicdanini bi dinle ya |
telefonun ithalatçı garantilisinin 1500-1600 civarlarında olduğunu görünce yeni tel arayan ben bi konuya girip bakayım dedim. koşarak kaçıyorum izninizle
|
Halihazırda oreo ile HTC 10 kullanan arkadaşlar, ne diyorsunuz yükleyelim mi?
Malum gavurların bir tabiri var: "If it is not broken do not fix it." Malum cihaz pek nazlı, hemen su koyabiliyor... |
Bende 2.el 10 bakıyordum ancak gb deki paralel ithalat 10 fiyatı 1800 tl mantıklı geldi ve satın aldım. I 7 yi 2500 tl ye satmıştım. Performans ve estetik olarak ı 7 den daha iyi geldi bana hemde 700 tl cepte kaldı. Elektronik şans işidir ama gayet kaliteli ve başarılı cihaz HTC 10
|
Oreo kuran arkadaşlar batarya değerlerini atarsa sevinirim
|
İlk mesajımı okursan bi zahmet, araştırdığımı hatta fiyat aldığımı zaten anlarsın.
En az 3-4 servisi aradım, biri 240 tl fiyat çekti, biri ekranın kırılma riski var dedi vs. Ben daha ucuza ve sıkıntısız bir şekilde işini çözen arkadaşlar VARSA, yardımcı olsun istedim. Sen burda "işin ehline göstermek lazım" veya "yaz google'a" deyince yardımcı olmuş olmuyor, laf kalabalığı yapmış oluyorsun. |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
|
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > |
|