Şimdi Ara

Honor 10 Lite Kirin 710/3GB/32GB 1.464 TL TR Garantili (75 World) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
54
Cevap
2
Favori
8.146
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bencede kıyaslanamaz çünkü 500 liralık fark yok :) Redmi note 7 nin video çekimi kötü ve 4k çekemiyor. Fotoğraf kalitesi daha iyidir ama video konusunda gm9 pro daha iyi. Ekran konusunda da amoled olmasıyla gm9 pro önde. İşlemciler aynı, bataryalar benzer.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dark Territory

Bu telefonla xiaomi redmi 7 arasında kaldım hangisini alayım
    Redmi 7 ise düşündürücü çünkü işlemci olarak biraz daha kötü fakat Snapdragon 625'den işlemci olarak %40 güçlü Snapdragon 632 ama 625 ile aynı gpu'yu kullanıldığı var sayılınca insanın kafası karışıyor. Sadece emin olunabilecek şey batarya konusunda efsane süreler yaşatabilir HD+ çözünürlük ile. Redmi Note 7 deseydiniz kesinlikle onu alın derdim. Tabi işin sonucunda bir cihaz alacak olsam Honor 10 Lite modeli de olmazdı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-BB2CECC18

Bencede kıyaslanamaz çünkü 500 liralık fark yok :) Redmi note 7 nin video çekimi kötü ve 4k çekemiyor. Fotoğraf kalitesi daha iyidir ama video konusunda gm9 pro daha iyi. Ekran konusunda da amoled olmasıyla gm9 pro önde. İşlemciler aynı, bataryalar benzer.
    Nasıl 4K video çekemiyor? Kısıtlamışlar mı? Çünkü Snapdragon 625'li Mi Max 2 kullanırken bile 4K video vardı Xiaomin stock kamera uygulamasında.
  • damn2u kullanıcısına yanıt
    Galaxy a50 mesela 1080p 30 fps üzerine çıkamıyor yani 60 fps bile çekemiyor. Kısıtlanma vardır muhakkak fakat rm7 nin video kaliteside kötü. Fotoğrafları iyi çekiyor ama videoda nedense batırıyor. Ek olarak 1080p 60 fps çeksede eis devreye girmiyor çok sallanıyor.
  • Ben Honor ile Redmi Note 7 arasında kıyaslama yaptım. Bence bu ikisi arasında Redmi alınır fiyat olarak da 1750 TL civarına money bonus kart ile almak mümkün. Üstelik 1 yıl ekran kırılma garantisi var. Redmi'nin yazılımsal eksiklikleri zamanla kapanır, telefonun kamerası gayet kaliteli.
    GM9 performans olarak nasıldır bakmadım ama telefonun görüntüsü yani ekranın günümüz telefonlarıyla kıyaslarsak demode bir görüntüsü var. Dış görünüş olarak Honor ve Redmi her türlü daha şık bir telefon. GM9 da 2-3 yıl önceden gelmiş gibi bir hal var. Benim şuan kullandığım telefonun ekranı da süper amoled ama bunun çok fark yaratan bir yön olduğunu düşünmüyorum. Herşey bir yana İPS ekranlar sağlamlık konusunda amoledlerden daha iyiler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi B_O_S_S -- 14 Mayıs 2019; 11:46:16 >
  • Gittigidiyor banka kampanyası ile 1471 liraya aldım. Uzun arastırmalarım sonucu karar verdim. Bu fiyata daha iyisi yok.

Honor 10 lite

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dark Territory -- 14 Mayıs 2019; 13:40:37 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dark Territory kullanıcısına yanıt
    Hangi telefonu aldınız?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • GM Snapdragon 855 de kullansa alınacak bir telefon değil, bugüne kadar aynı hatayı 2 kez yaptım 3.ye hayır:) Redmide xioamilerdeki gibi mobil şebeke sorunu yoksa düşünülebilir. Ancak Honor gerçekten şık ve alınası bir telefon. Özellikle mavi rengi
  • Stranger in the Night kullanıcısına yanıt
    Honor 10 litenin tasarımı gerçekten güzel ama içi yani donanımı iyi değil. Gm9 pro çok ciddi fark atıyor, biraz daha koyup daha başka cihazlarda alınabilir bence. Çünkü cihaz wifi ac bt 4.2 micro usb 3/32 gibi eksiklerle geliyor. Bence bu donanıma 1500 vermektense bütçe zorlanmalı.

• quote:

Honor 10 litenin tasarımı gerçekten güzel ama içi yani donanımı iyi değil. Gm9 pro çok ciddi fark atıyor, biraz daha koyup daha başka cihazlarda alınabilir bence. Çünkü cihaz wifi ac bt 4.2 micro usb 3/32 gibi eksiklerle geliyor. Bence bu donanıma 1500 vermektense bütçe zorlanmalı.
    iyi de 1500 tl bütçeli biri için honor 10 lite'dan daha iyi donanımlı kaç telefon var? varsa bile günlük kullanımda hissettirir mi? gm ile uğraşmak istemeyen biri için 1500 tlde daha iyi donanımlı bir telefon önerebilir misiniz? telefonla savaşa mı gidiyorsunuz mesela honor 10 lite donanımı nerede yetmiyor anlamadım? anneme telefon alacagım ne annem ne de ben kesinlikle gm düşünmüyoruz. bu fiyat bandında da gerek tasarım gerek donanım gerekse kamera olarak en iyi telefon honor 10 lite. günlük kullanımda haayli hayli yeteceğini düşündüğüm bir telefon. ben 3 senedir lenovo p1 kullanıyorum günlük kullanımda yağ gibi akıyor telefon, p1 bile yeterken çoook daha iyi bir telefon olan honor 10 lite mı yetmeyecek? mesajınızda wifiden 3/32den micro usbden eksik olarka bahsetmissiniz ama wifisi normal çalışsa yetmez mi zaten? en güncel wifi donanımı olmasının avantajı ne olabilir? :D 2gb ramin yettiği yerlere böyle bir işlemciyle 3gb ram yetmez mi? 32gblık alan her türlü yetmesine ragmen yetmese bile sd kart takılabilir zaten? ki yeter de.. micro usb de sanırım hızlı sarjla alakalı bir mevzu. benim p1 telefonumda hızlı sarjlı. telefonu ilk aldıgım zaman 13-14 saat ekran süresi alırken su an 5.5 - 6 saat anca alıyorum. telefonda oyun oynamam sarjda kullanmam. bataryanın bu kadar ölmesinin sebebini arastırdıgımda da hızlı sarj oldugunu gördüm. eger hızlı sarj olmaması batarya ömrünü uzatıyorsa varsın 1 saat geç dolsun sarj. batarya günü çıkarsa yeter zaten gece yatarken taksam onda da kaç saatte doldugunun bir önemi kalmıyor. dediğim gibi gm harici daha iyi daha mantıklı bir model öneriniz varsa seve seve almak isterim ama samsungun çok daha rezil donanımlı modelleri hariç başka bir telefon bulamadım

• oikujoo kullanıcısına yanıt
    Kardeş senin bu düşünce tarzınla ben tartışamam. Sen o olmasada olur bu olmasa ne olacak falan diyorsun. Sonuçta bunlar telefon uzaya çıkmıyoruz ama aradaki farklar kullanıcı deneyimini iyileştiriyor. Sen telefonu açıp sağa sola kaydırmaktan ibaret kullanacaksan 1500 lira bile çok. Gm9 pro konusuna bakıyorum kronik sorun falan yok. Gm9 pronun rakibi 500 lira pahalı olan rm7 dir. Fakat milyonlar satan rm7 den daha iyi özellikleri ve daha ucuz fiyatı var. İnsanlar önyargıyla yaklaşmaktan telefonun iyi mi kötü mü olduğuna bakmıyor bile. Bende önyargılıydım ama inceledikçe, kullanıcı yorumlarını okudukça önyargım kırıldı. Ben gm9 proyu şuan sadece yüksek sar değerinden ötürü almıyorum. 1500 liraya böyle bir cihazı ötv artışından sonra bulamayacağız. Galaxy a50 gibi gm9 prodan kötü kamerası olan cihazlar 3000 liradan satılıyor.

• Gittigidiyor kazananlar kulubü + worldpuan ile 1409.16 tlye aldık

• Alanlarin elinde kaldi heralde bu gm 9 pro. Her postun altinda bu cihazi zorla aldirmaya calisiyorlar

• quote:

Kardeş senin bu düşünce tarzınla ben tartışamam. Sen o olmasada olur bu olmasa ne olacak falan diyorsun. Sonuçta bunlar telefon uzaya çıkmıyoruz ama aradaki farklar kullanıcı deneyimini iyileştiriyor. Sen telefonu açıp sağa sola kaydırmaktan ibaret kullanacaksan 1500 lira bile çok. Gm9 pro konusuna bakıyorum kronik sorun falan yok. Gm9 pronun rakibi 500 lira pahalı olan rm7 dir. Fakat milyonlar satan rm7 den daha iyi özellikleri ve daha ucuz fiyatı var. İnsanlar önyargıyla yaklaşmaktan telefonun iyi mi kötü mü olduğuna bakmıyor bile. Bende önyargılıydım ama inceledikçe, kullanıcı yorumlarını okudukça önyargım kırıldı. Ben gm9 proyu şuan sadece yüksek sar değerinden ötürü almıyorum. 1500 liraya böyle bir cihazı ötv artışından sonra bulamayacağız. Galaxy a50 gibi gm9 prodan kötü kamerası olan cihazlar 3000 liradan satılıyor.
    düşünce tarzından bahsetmişsin de benzer bi tarza da sen sahipsin. gm9 tabii ki donanım olarak daha iyi honor 10 lite'dan lakin sana kalsa honor 10 lite çöp sağa sola kaydırma işlemine bile yetmiyor bu fiyat bandında gm kullanmak istemeyen herkes için en iyi donanım honor 10 lite'da gözüküyor. ayrıyeten her şey donanım da değil. tasarım bakımından gm9 pro o kadar iğrenç ki.. hele bide arkada koskocaman general mobile yazıyor. gm'nin hem telefon kalitesi geçmişi hemde gm9'un fiyat geçmişi ortada. eğer telefonda oyun oynamıyorsan kaliteden güvenilirlikten taviz verip ya ama onun rami daha fazla falan demeye gerek yok.. ki gördüğüm kadarıyla taviz verdiğinde dahi oyunlardan pek bir şey kaybetmiyorsun. herkesin kullanım alanı ve bütçesi farklı ben asgari ücretle çalışıp iphone 7 kullanan insanları da görüyorum. daha fazla gelirim olmasına rağmen şu piyasada bir telefona 1500 liradan fazla vermeyi gereksiz lüks olarak görüyorum o yüzden daha kaliteli daha güzel fiyatları 2-3k'dan baslayan telefonlara yönelmiyorum. same shit same terrane ilk mesajımdaki soruları da tartışmak için değil bilmediğim bir şey varsa öğrenmek için sordum. telefonu daha almadım bugün yarın siparişi geçeceğim ama almadan önce iyice araştırıp öğrenmek istiyorum sadece.

• quote:

Orijinalden alıntı: FurkanKizil

Alanlarin elinde kaldi heralde bu gm 9 pro. Her postun altinda bu cihazi zorla aldirmaya calisiyorlar
    Suan fiyatı 1600 falan heralde. 1000 lira bile olsa almam general çöpile i

• oikujoo kullanıcısına yanıt
    Tasarım işi zevk çentik sevmeyen çok kişi var. Gm9 proda gorilla glass 5 var ve metal çerçeveler falan bana çok hoş geliyor. Telefonun eksiklerini söyledim zaten. Bunlar sana eksik gelmiyorsa alabilirsin. Telefon her sene değiştirilmediğinden ben olsaydım 1500 bütçem olsa bile honor 10 lite almazdım. Üzerine biraz ekleyip İthalatçı garantili veya başka satıcılarda mi a2, mi 8 lite alınabilir. 1500 e gm9 pro 2000 e redmi note 7 çok iyi fp cihazlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-BB2CECC18 -- 14 Mayıs 2019; 22:46:21 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: LaViTz

Gm9 pro takla attırır bu telefona...ayrıca Akbank kredisiyle gm9 pro alıp erken kapattım 1380 TL ye aldim.pesin fiyatına 6 taksit yapıyor Akbank.1380 TL link faizli kredi kullandiriyor.taksit taksit odenirse 1530 oluyor.erken kaparsan 1380 tl
    1380 e nasıl aldınız ?
  • FurkanKizil kullanıcısına yanıt
    Ya he he elimizde kaldı, herkes sizin gibi bu işin ticaretini yapmıyor.tas gibi telefon göster bu bütçede daha iyisini onu alalim ama bak aynı özelliklerde olucak garantili olucak

• erha-n kullanıcısına yanıt
    Yazdim ya daha nesini soruyosunuz.

Edit: Akbank kampanyasi bitmis

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LaViTz -- 15 Mayıs 2019; 2:43:47 >
  • Dark Territory kullanıcısına yanıt
    Bu copse sizin aldığınız micro usb li ips li mono hoparlörlu cihaz ne oluyor:D karalicaksaniz çöp dicekseniz altını doldurun.

GM nin eski telefonları sorunlu evet ama adamlar tecrübe kazanmışlar bu belli, bu sefer çalışmislar bu telefon üzerinde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LaViTz -- 15 Mayıs 2019; 4:44:19 >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.