Şimdi Ara

Honor 10 Lite Kirin 710/3GB/32GB 1.464 TL TR Garantili (75 World)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
54
Cevap
2
Favori
8.146
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ötvden sonra fiyatı çok artmayan tasarımı güzel cihazlardan biri, işlemcisi snapdragon 660ya yakın redmi note 7ye bütçesi yetmeyen daha az verebilecek olanlar için en iyi alternatiflerden diyebiliriz antutu puanı 130.000 civarı kart kupon birleştirip çok daha uyguna getirebilirsiniz.

Honor Türkiye Garantili:

Ürün detayları: https://www.hihonor.com/tr/products/smartphone/honor10lite/

Honor Huawei arasındaki bağlantıyı merak edenler için: https://www.donanimhaber.com/Honor-ve-Huawei-arasindaki-baglanti-l-iste-detaylar--98930

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rensjem -- 18 Haziran 2019; 16:3:24 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• HB da da 1499 TL distribütör garantili.
  • Konu güncellendi

• Huawei ve xoami ye alıştık gibi ama Honor öyle gelmiyor nedense

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • r__kara kullanıcısına yanıt
    Honor Huawei'ye ait bir marka zaten

• Bu telefon Huawei p smart 2019 un aynısı,

honor huawei nin alt markası, vestel-regal, bosch-siemens-profilo gibi sanırım =)
  • awsedrzxc A kullanıcısına yanıt
    Aynen öyle hocam psmart daha ucuz versiyonu

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Gm9 pro varken alınmaz

• Çöperal mobile alasınız varsa tabi alın bu biraz daha parasını israf etmek istemeyenler için

• Rensjem kullanıcısına yanıt
    3 gb ram, wifi ac yok, micro usb girişli, 32 gb depolama, bt 4.2, 3400 batarya, lcd ekran 1500 lira

4 gb ram, 64 gb depolama, gg5 amoled ekran, 4k çeken daha iyi arka kamera, 3800 batarya, type c, 1530 lira

Kim parasını israf ediyormuş acaba

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-BB2CECC18 -- 13 Mayıs 2019; 18:58:57 >
  • İsterse 8gb ram olsun her şey donanım değil çöperal mobile kadar leş bir firma yok alan alsın

• 3 gb ram olayı gerçekten de düşündürücü. Yani 1500 TL için donanım pek iyi sayılmaz. Kirin işlemci iyi ama gpu zayıf kalıyor. Tercih meselesi tabii yine de ihtiyaçlar dahilinde alıcısı olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi B_O_S_S -- 13 Mayıs 2019; 19:27:49 >
  • Rensjem kullanıcısına yanıt
    Konusundaki yorumlara baktım çoğunluk memnun ve kronik sorunu yok. Bende önceki cihazdaki sorunlardan ötürü gm i eleştiriyordum ama bu sefer olmuş. honor 10 liteyi her açıdan tokatlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-BB2CECC18

3 gb ram, wifi ac yok, micro usb girişli, 32 gb depolama, bt 4.2, 3400 batarya, lcd ekran 1500 lira

4 gb ram, 64 gb depolama, gg5 amoled ekran, 4k çeken daha iyi arka kamera, 3800 batarya, type c, 1530 lira

Kim parasını israf ediyormuş acaba
    9 pro 1530 a nerede var?
  • Kendi sitesinden tek sim alırken kupon giriyormuşsun 1530 a düşüyormuş.
  • Kupon neymiş nerede gördünüz konuyu bende kardeşime cihaz bakıyorum da o fiyata geliyorsa 9 pro alalım

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Gm9 pro takla attırır bu telefona...ayrıca Akbank kredisiyle gm9 pro alıp erken kapattım 1380 TL ye aldim.pesin fiyatına 6 taksit yapıyor Akbank.1380 TL link faizli kredi kullandiriyor.taksit taksit odenirse 1530 oluyor.erken kaparsan 1380 tl

• Bu telefonla xiaomi redmi 7 arasında kaldım hangisini alayım

• Dark Territory kullanıcısına yanıt
    Redmi bununla kıyaslanamaz bile, bence ikisi arasında kaldıysan redmi al derim. Redmi de tek hoşuma gitmeyen şey 4 GB ram olması onun dışında F/P olarak bence çok iyi.

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.