< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rensjem -- 18 Haziran 2019; 16:3:24 > < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rensjem -- 18 Haziran 2019; 16:3:24 > < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
İsterse 8gb ram olsun her şey donanım değil çöperal mobile kadar leş bir firma yok alan alsın
|
3 gb ram, wifi ac yok, micro usb girişli, 32 gb depolama, bt 4.2, 3400 batarya, lcd ekran 1500 lira
4 gb ram, 64 gb depolama, gg5 amoled ekran, 4k çeken daha iyi arka kamera, 3800 batarya, type c, 1530 lira Kim parasını israf ediyormuş acaba ![]() |
Çöperal mobile alasınız varsa tabi alın bu biraz daha parasını israf etmek istemeyenler için
|
GM Snapdragon 855 de kullansa alınacak bir telefon değil, bugüne kadar aynı hatayı 2 kez yaptım 3.ye hayır:) Redmide xioamilerdeki gibi mobil şebeke sorunu yoksa düşünülebilir. Ancak Honor gerçekten şık ve alınası bir telefon. Özellikle mavi rengi
|
Suan fiyatı 1600 falan heralde. 1000 lira bile olsa almam general çöpile i
![]() |
Gm9 pro varken alınmaz
|
Konusundaki yorumlara baktım çoğunluk memnun ve kronik sorunu yok. Bende önceki cihazdaki sorunlardan ötürü gm i eleştiriyordum ama bu sefer olmuş. honor 10 liteyi her açıdan tokatlar
![]() |
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-BB2CECC18 -- 13 Mayıs 2019; 18:58:57 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi B_O_S_S -- 13 Mayıs 2019; 19:27:49 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |