Şimdi Ara

Honor 10 Türkiye fiyatı açıklandı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
0
Favori
1.169
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Fiyatı hiç uygun değil. Bizi ya zengin ya da sonradan görme sanıyorlar;araştırmadan alanlar halen vardır ama bunlar azaldığını düşünüyorum en azından telefonda ilk deneyimi yaşayanlar ikincisinde akıllanıyorlar:D Özelliklerine bakınca yetersiz geldi.Ben buna bu kadar para vermem, vereceklere duyurulur araştırın-karşılaştırın öyle alın.

• anneme telefon aldım geçen hafta. o mu bu mu şu mu derken baktım telefon fiyatları 2500 tl ye kadar gelmiş. dedim anneme huawei veya asus veya geçn senenin sansungunu alana kadar 400-500 daha verip iphone 7 alırım. gittim aldım. 3bin tl verip kirin 970 almak çok da içime sinmedi. iphone un en azından ismi var.
  • Honor 10 fiyatı belli oldu. Ülkemizde Huawei Türkiye garantili olarak satışa sunulacak 128 GB hafızalı Honor 10, uygun fiyata satışa sunulacak. Honor 10 fiyatı haberimizde:

Merhaba biz gerizekalı donanım haber kullanıcılarıyız , fiyatın ne olduğunu anlamamız için 10 kere daha yazın lütfen. Anladık SEO işleri, ama bu da hakaret.

• Donanımhaber halktan kopmuş. Neredeyse 2 asgari ücret olan bir telefonun nesi uygun o_O

• İnsanlar sürekli fiyatı ne diye sordu, 3000 liranın altında fiyatlandırma yapılacak dendi.

Herkes şakayla karışık 2999 Lira olur dedi ve fiyat gerçek çıktı..

insanlarla dalga geçen HONOR çalışanları sizi Allah'a havale ediyorum.. Resmen salak yerine koydular insanları. Ayıp be.. Bu tarz firmalardan kibrit çöpü bile almam.
  • Yurt dışında hiç yüzüne bakılmayan, çöp muamelesi gören telefonlar türkiye de 2 asgari ücrete satılıyor. Adamlar 1 asgari ücretin yarısıyla en son model telefonu alıyorlar.

• P20 ile amca cocuklari olark dusunun cokta kotu bir fiyat degil gunumuz piyasasi icin.Firmanin amiral seviyesi telefonu 2000 lira mi bekliyorsunuz Avrupada satisi cok fazla Honorun bakalim bizde nasil olcak.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben de 3.5 mm kulaklık girişi olan cihazlara bakıyordum. Bu cihazı özellikle bekledim ama fiyatı hayal kırıklığı yarattı. g6, xz1, nokia 8 ve zenfone 5'ten başka fiyat performans modeli kalmadı piyasada.
  • markaların biyerlerini kaldırıp kaldırıp pahalı oldumu küfür etmek ülkem insanına mahsus birşey!....daha durun yaa kapıyı kapatmayın sırada xiaomi var!

• SkeletorQ kullanıcısına yanıt
    Katılmıyorum hocam sırf oyun için alacaksanız Xiomi ile riske girin. Honor P9 liteyi 1300 liraya aldım, şükür, devamında piyasadan kalktı. Artık yeni ucuzlar 3000 lira. Kabul etseniz de etmesenizde piyasada 5000likler varken durum budur.

• Olmamış. En fazla 2499 lira olmalıydı.

• Tipi beğenmedim ama piyasaya göre iyi fiyat, tabii donanımı üst düzey ise.

• https://www.notebookcheck.net/Honor-10-Smartphone-Review.305306.0.html incelemeyi okuyun Cons

-

few supported LTE bands

-

storage expansion not possible anymore

-

danger of overheating under constant load

-

bloatware

-

only Bluetooth 4.2 o kadar para verilmez, resmi kanalda Asus zenphone 5z 64gb lık bunu geçiyor

• Ülkenin ve özellikle ekonominin kötü yönetilmesinin acısını çekiyoruz...

• P20'nin satışları etkilenmesin diye fiyatını yüksek tuttular bence.
  • Geçen senenin işlemcisine ve kamerasında OIS olmayan telefonuna 3000 TL para vermek?

• Honor 10 ve İphone X incelemesi izledim,Honor 10 vidyo ses kaitesi iyi değil malesef.

• quote:

Orijinalden alıntı: Bloody Roar

Honor 10 ve İphone X incelemesi izledim,Honor 10 vidyo ses kaitesi iyi değil malesef.
    İnceleme linkini paylaşabilir misiniz? Ben de merak ettim ses kalitesini.
  • quote:

Orijinalden alıntı: chameleon41

İnceleme linkini paylaşabilir misiniz? Ben de merak ettim ses kalitesini.

Alıntıları Göster
    Yalnız ben Masaüstü bilgisayardan Creative t6060 5.1 ses sistemi ile izledim buyrun:https://www.youtube.com/watch?v=JGHuK5WMIdg

• Bu videoda samsung a8+ ile kamera karşılaştırması var. 3.20'de ses kalitesine bakılırsa biraz gürültülü.https://www.youtube.com/watch?v=3T3bv1iBcak
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.