Şimdi Ara

Honor 10 Türkiye fiyatı açıklandı (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
0
Favori
1.169
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Telefonu kullanan var mı acaba çift dokunuş bunda bulamadım 9 lite de ve 7x de var dı.
  • Bu giriş fiyatı 2 ay a düşer zaten. Piyasa 5000-6000 TL lerde gezerken bu fiyat normal bence.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: chameleon41

Bu videoda samsung a8+ ile kamera karşılaştırması var. 3.20'de ses kalitesine bakılırsa biraz gürültülü.https://www.youtube.com/watch?v=3T3bv1iBcak
    4:00 dk'da İphone X'ten honor 10'a geçiyor vidyoda fark ettim,sizin attığınız vidyoda aynı anda pek anlaşılamıyor,masaüstü bozuldu,notebooktan yazıyorum.
  • merhaba İzmirden yazıyorum 6gb ram 64gb hafıza mavi mor ve yeşil mor olmak üzere sadece deneme amaçlı açılmış çinden almış olduğum elimde 2 adet honor 10 var. almak isteyene satabilirim.
  • 3000 lira olsa nasil alirdik

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yalnız herkes pahalı demiş ama karşılaştırdıkları telefonun fiyatından haberleri yok heralde:) biri iphone 7 alırım daha iyi demiş(hız kamera şıklık olarak yetişmesinin imkanu yok-bir isime o kadar para verip bu telefona çok demek ilginç) biri geçen senenin işlemcisine o kadar para vermem demiş(yenisini 3310a koysalar aynı fiyata satarlar bu satış mentalitesidir-siz hiç herşeyi mükemmel olan bir telefonu uygun fiyata gördünüz mü?) çok merak eden arkadaşlar honor 10vsiphone x yazıp yarı fiyat ile ne yapılabilir bir de bunu karşılaştırıp sonra eleştirsinler. Ölümüne eleştirmek yanlış birşey bence.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 3000 e honor alıp yanına altın kaplama ultralüx bir bluetooth hoparlör yaptırıp keyifle kullanabilirsiniz ses için. (2.000 tl fark var fiyat olarak) alacağınız tüm telefonları iphone x ile mi kıyaslıyorsunuz?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Berkay63300 B kullanıcısına yanıt
    Honoro 10 Vidyo kayıtta'ki sesi kalitesini eleştirdim,hoparlör ses kalitesi değil!,fark'etmemin sebebi masaüstü bilgisayarım'da creative t6060 5.1 ile inceleme vidyosunu dinledim,cep telefonunda anlaşılabilir mi bilmem.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bloody Roar -- 1 Ağustos 2018; 21:4:38 >
  • optik sabitleme olmamasin eksisi artisi nedir. bu telefonda yok eis var sadece

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • efe80 E kullanıcısına yanıt
    Merakınızı giderecekse gece modunda bir fotoğraf.

Honor 10 Türkiye fiyatı açıklandı

Bu da gece modsuz düz çekim.

Bu da açıklık ayarlı normal çekim.

Kamerası olağanüstü değil. Ama kesinlikle kötü değil.

• Berkay63300 B kullanıcısına yanıt
    tesekkurler guzel fotograflar.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.