Bildirim
Honor 20 Lite 128 gb
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Amazon’da göremedim hocam
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Bitmiş bile hocam.Sömürmüşler yine :)
Link isteyenlere :
amazonHonor 20 lite 128GB Smartphone, Phantom Redhttps://www.amazon.com.tr/Honor-20-lite-Smartphone-Phantom/dp/B085WZC89B
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi teslaelektrik -- 22 Mayıs 2022; 12:23:24 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Mahşallah :D
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
7 ay onceki aldigim fiyat 🧐
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
telefonu değiştirmeyeli neredeyse 6 yıl olacak, kaçırdık yine, umarım al satçı işe yaramaz tayfa kapmamıştır.
-
Hediye aldım bu telefonu kart hata vermiş iptal olmuş sipariş 20 dk sonra. Bu renge yakın başka telefon da bulamadım onu alayım. Sözümü tutmuş olayım diye 2 katı fiyata bile razıyım başka model ama hediyeyi vereceğim kişi beğenmedi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wesley Sniper -- 27 Mayıs 2022; 0:59:42 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Bu telefon android güncellemeleri alıyor mu. 2 yıl sonra atıl olarak kalmasın.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Şu anki telefonumda Android 7 var. Hiç de atıl değil :)
-
Doğrudur. Peki android 11 oluyor mu acaba bu telefon
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bilgim yok açıkçası.
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- bimcell yeni hat ücreti
- bimcell yeni hat 19 tl
- turknet burger king
- selam, ben tobi. bağlantınız ile ilgili kontrolleri benimle birlikte gerçekleştirmek ve 5 gb hediye internet kazanmak için tıklayın: https://vfselfservis.page.link/tobi-sms-network-promo b003
- pttcell aralık kampanyası
- telegram indirim kanalları
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X