Ben bir tek bana gelen Honor 200 ile ilgili konuşabilirim. Hepsi öyle mi bilmiyorum açıkçası. Reddit'te biri telefonun üstündeki jelatin ile ilgili demiş ama mantıklı gelmedi bana bu. |
Honor 200 / 200 Pro Ana Konu (197. sayfa)
-
-
Şuan için kronik gibi görünmüyor, başka yaşayan görmedim. Bakalım ilerleyen zamanlarda belli olur.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Burada ekranım sarı diyen kimseyi görmedim.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Göz yorgunluğu falan açıldıysa ancak öyle olur.
-
Dürüst ve doğru bilgilendirme için sağolun
Ekran koruyucu sorunu çözülmüştür arkadaşlar. Ekran koruyucum yanlışlıkla yırtılmıştı. Bandırma'da bu işi yapan bir firmaya girdim. Rova isimli bir makineleri var. Model ismini söylüyorsunuz, makine otomatik kesimini yapıyor ve telefonun üstüne uyguluyorlar. Hatta kamera deliği ister misiniz diye sordular, orijinalinde delik var, bunda da olsun dedim. 200TL'ya bütün işlem bitti 15 dk içinde. Yurt dışından ekran koruyucu falan getirtmeye gerek yok. Etrafınızda telefonculara sorun, muhakkak sizin bulunduğunuz bölgede de vardır.
-
Honor 90 ile karşılaştırınca bir miktar daha sarı bir ekrana sahip. Ancak sıcaklık ayarı ile yani soğuk ya da renk seçerek ekranı maviye yaklaştırmak mümkün. Ama tüm ayarlar aynıyken honor 90 ve Xiaomi ye göre sarı. 1 aydır 200pro kullanıyorum gözüm alıştı, hatta gece göz korumasını da açıyorum.
Honor 90 200 pro ya göre daha parlak aslında veriler 200pro epey farklı gösteriyor ama durum pek öyle değil gibi.
Bu arada süper ultra şarj desteği açık değil gibi bir şey okumuştum. Açılması mümkün mü ya da güncelleme ile gelecek birşey mi?
Hocam cihazın ortasında bir çizgi kaldı mı, bir de zaman geçtikçe kalkma yapacak mı buraya yazabilir misiniz ?
Hidrojel mi temperli mi?
-
Bende bugün teslim aldım düz modelini 8 256 lık olanı bende çok tereddüt etmiştim sarı diyenler felan vardı ama ekran sarı felan değil ayarlardan göz sağlığı bilmem ne ayarları var açarsan sarı oluyor şuan telefon gayet güzel insaAllah bozulmadan 3 5 sene rahat kullanırız
Düzenli olarak her ay gelen güvenlik yaması işte. Telefona ekstra bir şey katmıyor genelde.
-
İşte Android'te sinir olduğum şeylerden birisi. Güncelleme gelmemiş bana mesela. Bunu neden parti parti veriyorlar anlamak imkansız. Geçerli bir açıklaması varsa ben bilmiyorum konuyu, öğrenmek isterim. Ama bir güncelleme gelmişken böyle saçma bir şekilde beklemekte aşırı anlamsız geliyor.
İkinci konu ekran konusu. Arkadaşımızın ekranındaki sorunun oled olmasıyla bir alakası yok. Panelle alakalı bir sıkıntı belli. Öyle bir ekran yanığı görmedim ben çünkü. Büyük ihtimalle de değişim çıkar diye düşünüyorum.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Super ultra şarj 100w a yakın bir şarj desteği sunuyor. 20bin mah (80w) hızında bir şarj demek oluyor. Oysa en yüksek 6000mah (24w) görebildim. Fabrika verilerine göre %50 ye kadar 80w şarj edebiliyor. Belki pil uygulaması (ampere) yanlış göstermiş de olabilir.
Hocam pro muydu duz model miydi sizdeki telefon ? 200 pro ise kenarlar falan nasil oldu hocam birde ekran hidrojel mi
Ben burada akıllı pil kapasitesini seçmiyorum pilin günlük kullanımı daha uzun sürsün diye. Sizce pilin ömrünü bu şekilde çok mu kısaltırım, bilgisi, yorumu olan var mı?
Yüzde kaç şarj etmiyordu onu açınca?
%15 diye bir rakam hatırlıyorum ama yanlış kalmıştır aklımda.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Ne demek, ayrıca gelişmeleri de haber edeceğim. KVK Kartal servisine vereceğim telefonu. Bakalım nasıl olacak süreç.
-
Yok hocam. Her zaman otomatik parlaklık ayarı açık. Dinamik modda kullanıyorum. Karanlık modu hava karardığında açıyorum. Cihazla oyun oynamıyorum. Yoracak işlemler yapmıyorum. Bir sürü cihaz kullandım ilk defa bu sorunu yaşıyorum. Tuhaf geldi ekranlar dayanıklı değilmiş bu modellerse galiba.
Hocam Honor'la nasıl iletişim kurdunuz? Yardımcı oldular mı? Ben de ghost screen dolayısıyla servise yollamayı düşünüyorum fırsat bulunca.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X