Şimdi Ara

Honor 200 / 200 Pro Ana Konu (195. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: HanDar05 Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 5 Misafir (1 Mobil) - 5 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6.423
Cevap
152
Favori
300.472
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
21 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 193194195196197
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

inşallah öyle bir şey yoktur sonuçta kaç testen geçiyor :D aylarca kullananlar(ilk alanlar) hiç şikayetçi değillerdi. o kadar basit bir üretim hatası sorunu olmaz inşallah, düşünmek bile istemiyorum :D

• quote:

Orijinalden alıntı: Laz katip 61

inşallah öyle bir şey yoktur sonuçta kaç testen geçiyor :D aylarca kullananlar(ilk alanlar) hiç şikayetçi değillerdi. o kadar basit bir üretim hatası sorunu olmaz inşallah, düşünmek bile istemiyorum :D

hadi hadi biri beni teselli edecek şeyler söylesin.. korkma o dediklerin olmaz diye falan :))

• Laz katip 61 L kullanıcısına yanıt

Şuan epey araştırdım.Visionox orta halli bir panel üreticisi olduğunu buldum . Kalitesinden daha çok adını yenilikçi atılımlarıyla duyurmuş. Yani daha çok galiba yeniliğe yönelik çalışmaları var .

Zaten genel olarakta orta segment telefonlarda visionox panellere yer verilmiş . Üst segment amiral gemilerin,neredeyse %90'ı Samsung,LG,Boe panelleri kullanmış . %10 u Tianma vb.

Honor genel olarak çoğu modelde visionox paneli kullanıyormuş. Galiba fp telefon çıkarmasının birazda bunla ilgisi var . Bu paneli genelde böyle ekran altı kamera,veya ekran altı parmak izi özellikleriyle piyasaya çıkarmak istedikleri telefonlara kullanıyorlarmis. Huawei'de telefonlarının %30 unda falan bu paneli kullanmış . Xioami de alt ve bazı orta segmentlerinde yer veriyormuş . Ama Samsung ve Apple 1 tane bile bu panelden kullanmamış şimdiye kadar . Yani ne çok kötü bir panel,neden Samsung,LG,Boe gibi üst düzey bir panel . Orta halli bir panel .

Uzun oldu ama umarım aydinlatabilmisimdir. Yine de iyice araştırmak lazım . Honor 200 proda hangisi kullanılıyor . Eğimli ekran olduğu için visionox kullanma ihtimali yüksek gibi geldi . Hayırlısı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: MacGyver.

hop.ü ekran üst tarafında, çerçevenin en dışında olanların hepsi böyle... yani nerdeyse bütün yeni model tellerin.

Hoparlör için telefonun üst kısmında ekstra delikler var. Bu yüzden sanırım dışarı çok ses veriyor konuşmalarda.

Çoğu yeni telefonda stereo olanlarda ses çıkışı ahize kısmından oluyor.

• Sariahmetizmirli S kullanıcısına yanıt

gayet açıklayıca oldu. "burdan korkulacak birşey yok kardeşim tabiki honor sonuçta iyi panel kafana takma " der gibisin . umarım böyledir:)

https://techolay.net/sosyal/konu/mobil-firmalarin-oled-tedarikleri-listesi.65140//

80 milyon adet sattığına göre çok kötü olacağını sanmıyorum 😃 Muhtemelen sıra şöyledir

Samsung>LG>BOE>Visionox-TCL-Tianma(3'lü olarak orta fena olmayan kaliteli paneller)>Digerleri

Tabii ki insan bir Samsung Panel görmek isterdi,ama muhtemelen telefonun fiyatı da yukselirdi

• iPhone'a bak,o bile telefonlarının yarısının ekranını Samsung'tan tedarik etmiş. En dişli rakibinden . Demekki o derece kaliteli . Rakibinden ekran alacak kadar . Xiaomi'nin T serisinde de Allah için hiç ghost screen yaşamadım. Ah işte kamera ve yazılımı,arayüzü tam bir stabil olsa Xiaomiden şaşmazdım ama işte.Redmi 11 pro da yaşadım hayalet ekran. Ve berbat bir şey.

Rica ederim

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
    Yazıya göre 200 Pro Visionox. Korkulacak bir şey olduğunu sanmıyorum sonuçta Honor iyi bir çıkış ivmesinde, riske girmez. 3 sene önce TCL televizyon aldığımda herkes şaşırmıştı, nereden buldun bu markayı diye. Şimdi baktığımda herkes TCL almaya başladı. Honor için de beklentim bu yönde. Donanım kısmı işin basit tarafı, ben yazılım tarafında varım diyen firmanın donanımdan tasarruf edeceğini düşünmüyorum

• Her alanda olduğu gibi ekran ve panel üretiminde çinli firmaların büyük bir yükselişi var.Adamlar her sektörü domine etmeye başladı.

• Peki bu ekran ile ilgili sorun yaşayan arkadaşlar AOD açık mı kullanıyorlar?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ekran ile ilgili yaşadığım sorunun fotoğraflarını ekliyorum. Sol alt köşede görüldüğü üzere iki adet gölge çizgi mevcut. AOD kullanmıyorum. Sadece beyaz ekranlarda bariz şekilde görünüyor.

Honor 200 / 200 Pro Ana Konu

• @ugur_akcay

Üretim hatası olmalı bu. Amoled yanığı gibi durmuyor.

• chishiya35 kullanıcısına yanıt

Ben de sıfır olarak kılıf mevcut hocam düşünürseniz satabilirim.

• asyagrafik kullanıcısına yanıt

Olabilir, cihaz 20 Ekim trafiğe çıkışlı. Daha 1 ay olmadı. Geçen hafta fark ettim.

• ENG_civ E kullanıcısına yanıt
    Honor hep vardı zaten. Honor 10 lite kullanırken üst modelleri hep youtube'da incelenirdi. A101 acayip satmıştı.

• ugur_akcay kullanıcısına yanıt

böyle bir hata yapmamaları lazım. bariz hata yani. üzücü.. pro mu bu ? ne düşünüyorsunuz iade mi servise mi ? valla benimki bugün gelecek ben de endişelenmeye başladım.

Honor 200 Pro

• draqpit42 kullanıcısına yanıt
    Hocam, uzun soluklu iPhone kullanımından sonra sizin de katkılarınız ile kullanmaya başladığım ve oldukça sevdiğim S24’ü sattıracaksınız bana:-))

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Achilles1973 kullanıcısına yanıt

:))) S24 güzel cihaz hocam yerinizde olsam satmazdım. Batarya ve kamera harici her anlamda üst sınıf farkını hissettirir. Diyeceksiniz kamera farkı yoksa ne anlamı kaldı? Honor 200 fotoğraf modunda iyi olsada video tarafında fark çok. Ayrıca Samsung yapay zeka konusunda şu an her markanın çok önünde.

• 
Sayfa: önceki 193194195196197
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.