Honor 200 / 200 Pro Ana Konu (322. sayfa)
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/close.png)
![](/static/forum/img/popularite.png)
-
-
Telefonu kablosuz şarj ederek kullanan var mı? Tavsiye edeceğiniz powerbank var mıdır?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Arada telefon modelini düşüreyim diyorum ama F/P olarak çok fazla telefon yok, Honor 200, Realme 12 Pro+ veya Camon 30 Premier modelleri arasındayım en çok Pro+ modeli dikkatimi çekiyor NFC yok sanırım ondada, sonra fiyatı nedeniyle 30 Premier.
200 modeli için iyi yorum olduğu kadar kötü yorumda görüyorum ama genelde çok fazla altı dolu yorumlar olmuyor.
-
Piyasada genelde 15w cihazlar var. 2 tane aldım ancak adaptör seçiyor. QC3 destekli adaptörle iş görüyor. Ama kendi adaptörü kolaydaysa uğraşılmaz.
-
Real me konularına ara sıra göz atmanızı öneririm, donanım herşey değildir, kötü batarya, ekran sorunları vs saç baş yolduran sorunlarla boğuşuyor bu modeli kullananlar.
Honor diğer iki cihazdan çok daha kaliteli, kesinlikle bulaşmayın
-
Volkan'a bire bir katılıyorum Realme konusunda. Reddit'te bile saydırıyorlar.
NFC konusunda 12 Pro+ için gsmarena'da bölgeye bağlı demiş, hepsiburada'da var gözüküyor. O fiyattaki cihazda olur bence NFC.
Realme C25 var babamda ben de o sebeple Realme düşünmüştüm ama son zamandaki güncellemelerle telefonların performansı acayip düşmüş ve ekran sorunların baş gösterince elemiştim Realme'yi. Bir de one plus'ta (aynı grubun markaları ikisi de) performans düşürme muhabbetlerini de duyunca iyice uzaklaşmıştım. Hala böyleler mi bilmem, diğer markalar yapmıyor da diyemem ama hoş bir durum değil.
Siz daha önce Huawei P60 Pro kullanıyordunuz hocam yanlış hatırlamıyorsam. Honor arayüz olarak da üzmez diye düşünüyorum. Honor 200 şimdilik yeterli gelir ama ileride güncellemelerle durumu ne olur onu bilemiyorum. Bu konuda Honor 70 kullanan arkadaşlardan fikir alınabilir belki.
-
Teşekkür ediyorum bilgilendirme için.
Birkaç sayfa önce üyelerden birisi kılıf önermişti. Yeşil renkli, fotoğrafını da atmıştı. Ben de onun siyahını sipariş verdim. Telefona tam oturuyor kamerayı da koruyor. İç yapısı kadifemsi tarzda. Görsel olarak ekliyorum. Almak isteyen olursa tavsiye ederim.
Edit:Fotoğraf yükleyemiyorum hata veriyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Legolasx -- 5 Şubat 2025; 20:46:27 >
Cevaplar için teşekkürler, Tabiki marka olarak honor daha iyi bir konumda genel olarak, Bana göre en büyük eksiği tasarım tarafında ve fiyatlandırmada honor tarafının, ÖZellikle bakıyorum çoğu ikinci el ürün sıfırdan pahalı durumda neredeyse garip bir durum var gerçekten bu konuda
-
Bu gece Honor 200 512 GB/12 GB Ram Yeşil modelini sipariş geçiyorum nasipse.
Pazartesi veya Salı elime ulaşır diye düşünüyorum, geldiği zaman konuya aldığım kılıfı ile takmış vaziyette fotoğrafını atarım.
Gönül ister ki İphone alayım ama durumlar ne el verirse o, önce ki gibi değil artık olanaklar.
Bakalım İnşallah kullandığım süre zarfında İphone'u aratmaz, kamera konusunda falan.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
-
Evet hocam Mavi rengini almıştım bu modelin, güzel durmuş.
Almadan evvel hep güncelleme desteği az denilen cihaz hemen hemen her ay bir güncelleme alınca araştırdım.
Honor aylık güvenlik güncellemelerini sadece en üst modellerine sunuyormuş. Magic serisi haricinde bu klasmana sadece Honor 200- ve pro bu kapsama dahil edilmiş.
Diğer modeller 2 ayda veya 3 ayda bir güvenlik güncellemesi alıyormuş.
https://www.honor.com/global/support/bulletin/
-
Magic Os9 ne zaman gelecek ocak deniyordu şubat yarı olacak
Kamera haricinde hiç bir konuda üzeceğini düşünmüyorum. Kamera da kötü olduğundan değil günü çok rahat kurtaracak kadar kaliteli ama iphone kamera konusunda çok daha iyi durumda tabi. Hayırlı olsun
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Narki -- 6 Şubat 2025; 12:5:59 >
Bu söylediğiniz düz model için mi pro için mi? Ben pro modelini aldım kamerası kaliteli çekiyor. Tabi iphone ile yan yana deneme fırsatım olmadı hiç.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X