Şimdi Ara

Honor 200 / 200 Pro Ana Konu (337. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Adem.57 Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 4 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6.771
Cevap
155
Favori
312.372
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
21 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
7. Sırada  bugün en iyi #2
Sayfa: önceki 335336337338339
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Whatsapp'da gelen çağrılar ekrana düşmüyor. Kilit ekranında zil sesi olarak çalıyor telefon ancak görüntü yok. Telefonu elinize alıp kiliti açmanız gerekiyor. Ne denediysem fayda etmedi. Bu sorunla karşılaşan var mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Legolasx kullanıcısına yanıt

Siz hangi Samsung modelinden geçtiniz hocam ve geçme sebebiniz neydi? MagicOS genel deneyimleniriz nasıl?

• Honor 200 modeli için kılıf öneriniz var mı? Bir de bu model için koruyucu cam kullanmaya gerek var mı yoksa kendi camı yeterince sağlam mı? Sanki camın üstünde kendiliğinden bir kaplama var gibi geldi bana.

• magic os 9 güncellmesinden sonra kamera bozdu. eski netliği yok. uygulamalardan veri sıfırladım olmadı komple telefonu fabrika ayarlarına sıfırladım olmadı. eski kamera perf. yok. kahretsin ya

• Kassady kullanıcısına yanıt
    Evet üzerinde fabrika çıkışlı ince ekran koruyucu var.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • technoroom T kullanıcısına yanıt
    🤔🤔

burası açık mı?

Honor 200 / 200 Pro Ana Konu

• Wolfwood9969 W kullanıcısına yanıt

Emektar Samsung M51 ön satışta iken 2020 eylülde almıştım. 7000 mah pile sahipti. 4 buçuk yıl kullandım, bir kere bile arıza vermedi. Sadece 1 kez format attım o derece bir telefondu.Şimdi diyeceksin niye değiştin o zaman :) Aslında belli bir sebep yok. Eşimin telefonu bozuldu.Çocukların ellerinde sürekli. Emektarı ona verdim, honor 200 pro ya geçtim. Arayüz olarak Samsung a benziyor ama kesinlikle yerini tutmaz hocam. Magic deneyimine gelince yabancı sayılmam aslında bu arayüze de. Çünkü zamanında Huawei p9 lite 2017 modelini de kullandım. Fakat Samsungtan sonra Honor arayüzü çok tatmin etmedi. Çok fazla bugla karşılıyorum ve bunlardan bazıları Magic 9.0 ile de düzelmemiş. Bir iki mesaj yukarıda belirttim karşılaştığım sorunlardan birisini. Whatsappdan gelen çağrılar ekran kapalıyken zil sesi çalmasına rağmen düşmüyor ekrana. Cihazdan genel olarak memnunum yine de.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Legolasx -- 10 Şubat 2025; 20:6:38 >
  • suatcagdas S kullanıcısına yanıt

Burası kapalı hocam. Bunu açınca da bu sefer tüm gelen mesaj ve bildirimler için ekran açılacak. Halbu ki normal telefon araması gibi ekranın gelmesi gerekiyor. Yazılımsal bir sıkıntı var.

Bu bir tek bana mı öyle geliyor diyordum. İlk çektiğim fotoğraflar sanki daha netti.

• bigbird B kullanıcısına yanıt

Bunun üstüne cam koruyucu önerir misinzi hocam yoksa bu yeterli olur mu çatlama vs önelemesi için?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kassady -- 10 Şubat 2025; 20:13:48 >
  • Bende güncelleme yaptım ama bahsettiğiniz bug olaylarını kendi telefonumda denedim bende herhangi bir sorun yok. Gayet akıcı ve performanslı şekilde kullanıyorum. Kamera performansı hala gayet stabil bende.

aynen. ne yazık ki büyük fark var. mahvettiler kamerayı. aybısını nothing phoneda da yaşadım. alana kadar güzel kamera fakat aldıktan sonra ilk güncelleme ile batırıyolar. bilerek yapıyor şerefsizler

• Honor magic 7 pro tablet hediyeli 57,999TL. Çok iyi fiyat

• honora yazdım:

"Honor 200 marka telefonumu 2 hafta önce aldım. Son magic os arayüz güncellemesinden sonra kamera performansı hissedilir derecede düştü. önceki doygun renkli keskin ve net fotoğroflar yerini grenli bulanık ve sönük fotoğraflara bıraktı. aynı fiyata muadilleri yanında honoru tercih etmemiz sadece kamera performansındandır. elimde karşılaştırmalı fortoğraflar vardı ama honor müşteri hizmetlerini aradıktan sonra telefonu fabrika ayarlarına döndürdüğüm için verilerimi kaybettim. siz de iki sürüm de mevcuttur. lütfen deneyin ve farkı görün. sizlerden ilk kamera (fotoğraf) yazılımını ve performansını geri istiyoruz. lütfen bizi aldatmayın"

Merhaba, birşey olacağıncan değil de öyle bir alışkanlığım yok, hoşuma gitmiyor gece şarjda bırakmak

• blackmagicsc B kullanıcısına yanıt

Benim yaşadıklarım sende de vardır kesin hocam. Olmaması çok zor deneyebilirsin. Verdiğim en son whatsapp örneğini deneyebilirsin. Akıcılıktan yana sıkıntı yok zaten.

Hocam. Ekran kapalıyken whatsapp ten arayan olunca direkt cevap verebiliyorsun. Az önce denedim.

Yada sorunu anlamadım

• Bekliyoruz hala... Vereceğiniz güncellemeyi seveyim artık. Lütfen biri bana bu saçmalığı anlatsın... Gerçekten anlam veremiyorum. Güncelleme delisi biri değilim, sadece amacın ne olduğunu anlamaya çalışıyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Sıfırlama sonrası da mı aynı ?

• 
Sayfa: önceki 335336337338339
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.