< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Honor 200 / 200 Pro Ana Konu (339. sayfa)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Ona bir şey diyemem 9 gelince bakarım artık, inşallah sizin de sorun çözülür.
-
Düzelmezse format atmayı deneyeceğim. Teşekkür ederim baktığınız için.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Teşekkür ederim hocam, güncelleme ile düzeldi demişlerdi yine hüsran demekki. Şu telefonu bi alamadık gitti
Teşekkür ederim o zaman güncelleme ile alakalı da değil. Düzelmezse format atmayı denerim artık yapacak bir şey yok.
Hocam bu fiyata gercekten daha iyisi yok.
Tema ile alakalı olabilir mi? Bazen etkileyebilir kilit ekranını. Ben de tema değiştirdim, bazı alışkanlıkları değişti telefonun.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Şahsen honor magic 7 pro telefonun tam olarak her şeyin dikkate alınmış şekilde yapılmış olduğunu düşünüyorum yine de bana göre ufak eksikleri var fiyat bandındaki rakiplerinde örnek s25+ qhd ekran farkı var tabii çok takılacak bir durum değil bana göre. Biraz ağır olması da bir eksi ama 58 Bin TL'ye telefon + 5 bin TL değerinde bir tablet veriyorlar. Belki s25+ ile karşılaştırmam bile mantıklı değil ama bu bütçede tercih edilmesi gerekilen bir model olarak görüyorum honor magic veya diğer modellerdeki eksiklerini dikkate alıyor gibi duruyor.
İlk geldiği temayı kullanıyorum ama başka tema denemeyi düşünüyorum. Bir eksisi oluyor mu?
Hocam. Bende os 8 var ve ekran kapalıyken normal şebeke araması gibi düşüyor. Bence whatsapp i silip tekrar yükleyin ama önce whatsapp onbellegini silin belki yeterli olur. A15 Güncellemesi geldiyse tam silip geri yüklerdim.
Olmaz
Doğru hocam, başka bir cihaz yok.
Yok, olmaz. Arkadaşın yaşadığı sorunu çözebilmesi için alternatif ne olabilir diye düşünerek yazdım.
Whatsapp ı kaldırıp yükledim. Ön belleği temizledim. Düzeldi şu an teşekkürler arkadaşlar.
@ENG_civ
@crusht
Arkadaşlar 200 pro kullanıcısıyım. Pegasus uygulaması telefonda çalışmıyor, siliyorum yüklüyorum sonuç hep aynı, uçuşlar listelenemedi uyarısı veriyor. Aynı problemi yaşayan ya da bu problemle alakalı bir çözüm tavsiyesi olan var mı?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X