Şimdi Ara

Honor 200 / 200 Pro Ana Konu (339. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: dtabibi , HanDar05 , newfel Daha Az
3 Kayıtlı Üye (2 Mobil) ve 8 Misafir (5 Mobil) - 4 Masaüstü7 Mobil
5 sn
6.776
Cevap
155
Favori
312.767
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
21 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 335336337338339
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Burda güncelleme faktörü devreye giriyor. Ben cihazı Magic 9.0 a yükselttim iki gün önce. Onunla mı alakalı acaba?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Legolasx kullanıcısına yanıt

Ona bir şey diyemem 9 gelince bakarım artık, inşallah sizin de sorun çözülür.

• newfel kullanıcısına yanıt

Düzelmezse format atmayı deneyeceğim. Teşekkür ederim baktığınız için.

• Wolfwood9969 W kullanıcısına yanıt

Teşekkür ederim hocam, güncelleme ile düzeldi demişlerdi yine hüsran demekki. Şu telefonu bi alamadık gitti  

• Wolfwood9969 W kullanıcısına yanıt

Teşekkür ederim o zaman güncelleme ile alakalı da değil. Düzelmezse format atmayı denerim artık yapacak bir şey yok.

• Yokizm kullanıcısına yanıt

Hocam bu fiyata gercekten daha iyisi yok.

Tema ile alakalı olabilir mi? Bazen etkileyebilir kilit ekranını. Ben de tema değiştirdim, bazı alışkanlıkları değişti telefonun.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • crusht C kullanıcısına yanıt

Şahsen honor magic 7 pro telefonun tam olarak her şeyin dikkate alınmış şekilde yapılmış olduğunu düşünüyorum yine de bana göre ufak eksikleri var fiyat bandındaki rakiplerinde örnek s25+ qhd ekran farkı var tabii çok takılacak bir durum değil bana göre. Biraz ağır olması da bir eksi ama 58 Bin TL'ye telefon + 5 bin TL değerinde bir tablet veriyorlar. Belki s25+ ile karşılaştırmam bile mantıklı değil ama bu bütçede tercih edilmesi gerekilen bir model olarak görüyorum honor magic veya diğer modellerdeki eksiklerini dikkate alıyor gibi duruyor.

• ENG_civ E kullanıcısına yanıt

İlk geldiği temayı kullanıyorum ama başka tema denemeyi düşünüyorum. Bir eksisi oluyor mu?

Hocam. Bende os 8 var ve ekran kapalıyken normal şebeke araması gibi düşüyor. Bence whatsapp i silip tekrar yükleyin ama önce whatsapp onbellegini silin belki yeterli olur. A15 Güncellemesi geldiyse tam silip geri yüklerdim.

• Burak3410 B kullanıcısına yanıt
    Olmaz

• Larkin34 kullanıcısına yanıt
    Doğru hocam, başka bir cihaz yok.

• Burak3410 B kullanıcısına yanıt
    Yok, olmaz. Arkadaşın yaşadığı sorunu çözebilmesi için alternatif ne olabilir diye düşünerek yazdım.

• Whatsapp ı kaldırıp yükledim. Ön belleği temizledim. Düzeldi şu an teşekkürler arkadaşlar.

@ENG_civ
    @crusht

• Arkadaşlar 200 pro kullanıcısıyım. Pegasus uygulaması telefonda çalışmıyor, siliyorum yüklüyorum sonuç hep aynı, uçuşlar listelenemedi uyarısı veriyor. Aynı problemi yaşayan ya da bu problemle alakalı bir çözüm tavsiyesi olan var mı?

• 
Sayfa: önceki 335336337338339
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.