Şimdi Ara

Honor 200 / 200 Pro Ana Konu (324. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: crusht , torontoidmanyurdu Daha Az
2 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 8 Misafir (2 Mobil) - 7 Masaüstü3 Mobil
5 sn
6.826
Cevap
157
Favori
314.944
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
22 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
31. Sırada  bugün en iyi #3
Sayfa: önceki 322323324325326
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Rather_34

Telefonu kapattığın halde mi düşüyor. Telefın sabaha kadar açık mı
    Açık evet, mobil veri kapalı wifi kapalı, konumda ayarlarında ki deprem ve acil konum hizmetlerini bile kapattım, wifi+ açıktı onuda kapattım yinede düşüyor, her zaman dediğim gibi ben pilini daha iyi bekliyordum kötü mü bilmiyorum ama iyi de olmadığını düşünüyorum, kendi şarj aletiyle 85 e kadar falan şarj ediyorum az bi kullanıyorum 10 dk falan diyelim pat 2 3 pili düşüyor, silikon karbon pil böyle çalışıyorsa bi espirisi yok bence, bugün saat 6:30 da 93 de aldım mobil veri parlaklık düşük az basit oyun, şarj 44 1.5 saattir wifi ile kullanıyorum 4.45 saat oldu ekran süresi, geliştirici seçenekleri içerisinde yer alan güç tasarrufu açık, pil ayarında ki açık, bi gün deneyebilirsem deneyeceğim ful şarj edip bırakcam 24 saatte ne kadar pil gidecek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi abzek_06 -- 6 Şubat 2025; 19:19:25 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Merhabalar herkese. Bu telefonu bugün alma niyetiyle mazağaya gittim. Kriterim kamera olduğu içinde kamerasını baya bir kurcaladım. Bazı yorumlarda gördüğüm 1080p 60 fps de kasma sorunu çok göz tırmalıyor. 30 fps gibi takılarak çekim yapıyor cihaz. Çekilen fotoğrafa bakmak istediğinizde fotoğrafın işlenmiş şekilde yansıması 2-3 saniye sürüyor. Bekletmesi çok sorun değildi ama 1080p 60 fps de yaşattığı sorun sebebiyle telefonu almayıp çıktım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HanDar05 -- 6 Şubat 2025; 19:39:0 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • abzek_06 A kullanıcısına yanıt

Valla ilginç hocam. 4 buçuk yıllık telefonun 2-3 diş düşmesi normal ama sıfır cihazın düşmesi anormal bence. Niye yüzde yüz şarj etmiyorsunuz?Benim eski telefonda hiç sorun yaşamadım pil sağlığı açısından. Hep de yüzde yüz ediyordum.

• Telefon ile ilgili bildirim sıkıntım en üst düzeye çıktı.

İşim gereği NetIQ Auth, Salesforce Authenticator ve Microsoft Authenticator kullanıyorum. Uygulama girişlerinde onay vermemiz gerekiyor ancak bildirimleri gelmiyordu. Ben ekranı açınca bildirimler geliyordu.

Bu sorun yüzünden wipe cache ve factory reset yaparak telefonu sıfırladım ve daha beter oldu. Şimdi onay bildirimi gelmediği gibi ekranı açınca da bildirim gelmiyor. Ben uygulamaya girince görüyorum giriş izin sayfalarını.

Bu iş nedir, nasıl çözülür hiçbir fikrim yok. İşin enteresan tarafı normal SMS, Whatsapp mesajları, Outlook mail bildirimlerinde sorun yok. Auth uygulamaları ile alakalı sorun var. İş yerinde çoğu insan Android telefon kullanıyor ancak onların Auth uygulamaları adına böyle sorunları yok. Bildirimler geliyor. Acaba sorun Android temelli değil de MagicOS kaynaklı mı? Ya da MagicOS ile bir alakası var mı? Bilemedim.

Araştırıyorum bir çaresi var mıdır diye ama detaylı bir şey de bulamadım.

• AlkanExclusive kullanıcısına yanıt

pil kısmından otomatik yerine hangi uygulama/lar ise manuel'e getirip tüm tikleri açık bırakın

ilave ayarlar / pil optimizasyon seçeneğindeki listeye de ekleyin

bunları denemiş miydiniz ?

• bigbird B kullanıcısına yanıt

Rica ederim her zaman.

• quote:

Orijinalden alıntı: Legolasx

Valla ilginç hocam. 4 buçuk yıllık telefonun 2-3 diş düşmesi normal ama sıfır cihazın düşmesi anormal bence. Niye yüzde yüz şarj etmiyorsunuz?Benim eski telefonda hiç sorun yaşamadım pil sağlığı açısından. Hep de yüzde yüz ediyordum.

Ne bilim yüzde 80 e kadar yapın diyorlar ya ondan 80 85 e kadar şarj ediyorum

• mason3400 M kullanıcısına yanıt
    Hocam merhaba yer neresi,?
    Ben alıcı yım alışveriş nasıl yapalim

• erhanercan kullanıcısına yanıt
    Ayarlar dediğiniz gibi. Maalesef sorun devam ediyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • HanDar05 kullanıcısına yanıt

Dediğiniz durum pro için mi düz model için mi geçerli? Pro modelini aldım daha yeni yeni detaylı incelemeye çalışıyorum. Video kaydı alırken herhangi bir takılma olmadı ancak oynatırken takılarak oynatıyor. Sizin bahsettiğiniz durumda böyle miydi?

• AlkanExclusive kullanıcısına yanıt

hmm alla alla. mesela bende de microsoft aut var hiç sorun çıkarmadı.

• Vatan'da 512 GB şu an 20.249 lira ayrıca Honor Earbuds X7 Lite BT kulaklık da hediye olarak veriliyor,belki daha önce de bu rakama yine BT kulaklıkla verilmiştir orasını bilemiyorum ama bilginiz olsun diye paylaşmak istedim.

• mdbjk kullanıcısına yanıt

O sırada ben;

Honor 200 / 200 Pro Ana Konutabii resmiyoutube
    Gassal ve daha fazlasını izlemek için hemen #tabii’ye üye ol! 👉 https://www.tabii.com Gassal dizisinin 1. Bölümünde Şahin Kendirci'nin seslendirdiği 'İçim Yanar' şarkısının sözleri; Hani en sevdiğini kaybettiğinde İçin yanar yanar yanar yanar ya Ben de seni kaybettim ağlarım şimdi İçim yanar yanar yanar yanar yanar ah İçim yanar yanar yanar yanar yanar Canım yanar yanar yanar yanar yanar İçim yanar yanar yanar yanar yanar ah İçim yanar yanar yanar yanar yanar Canım yanar yanar yanar yanar yanar Ben senin hasretine alışamadım İçimdeki kavgamla barışamadım Uçup gitti mutluluk kavuşamadım İçim yanar yanar yanar yanar yanar ah İçim yanar yanar yanar yanar yanar Canım yanar yanar yanar yanar yanar İçim yanar yanar yanar yanar yanar ah İçim yanar yanar yanar yanar yanar Canım yanar yanar yanar yanar yanar İçim yanar yanar yanar yanar yanar ah İçim yanar yanar yanar yanar yanar Canım yanar yanar yanar yanar yanar İçim yanar yanar yanar yanar yanar ah İçim yanar yanar yanar yanar yanar Canım yanar yanar yanar yanar yanar İçim yanar yanar yanar yanar yanar ah İçim yanar yanar yanar yanar yanar Canım yanar yanar yanar yanar yanar Gassal Dizisinin Konusu: Otuzlu yaşlarında bir gassal olan Baki, toplumdan kendini soyutlamaktan memnun ve içine kapanık bir adamdır. Ancak ölümle yüz yüze gelmesiyle aklına rahatsız edici bir soru takılır: Öldükten sonra naaşını kim yıkayacaktır? Bu farkındalık bir dizi mizahi serüvenin kapısını aralar. “Gassal’’ dizisinde; Ahmet Kural, Muharrem Türkseven, Ezgi Özyürekoğlu, Sibel Aytan gibi başarılı isimler rol alıyor. Yapımcı: Şeyma Eraz Çelik Yönetmen: Selçuk Aydemir Senarist: Sümeyye Karaarslan Tür: Komedi, Dram Gassal ve daha fazlası tabii’de 💚 tabii Sosyal Medya Hesapları: tabii Resmi Facebook Sayfası: https://www.facebook.com/tabiiresmi tabii Resmi Twitter Sayfası: https://twitter.com/tabiiresmi tabii Resmi Instagram Sayfası: https://www.instagram.com/tabii/ tabii Resmi YouTube Kanalı: https://www.youtube.com/@tabii.resmi tabii Resmi Tiktok Sayfası: https://tiktok.com/@tabii #Gassal #tabii
    https://www.youtube.com/watch?v=Cu9HezT-LdU

Niye sabah yapmadılar ki bunu yahuHonor 200 / 200 Pro Ana Konu 

• abzek_06 A kullanıcısına yanıt
    Benim farkettiğim %100 şarj etmeyince çabuk düşüyor. İlginç olan bir şeyde elde oynasan da oynamasan da bazen hemen hemen aynı düşüyor. Donanım mı yazılım mı buna sebep anlamadım.

• Legolasx kullanıcısına yanıt

Düz model için hocam. Kayıt alırkende takılıyordu aldığı kaydı oyntırkende. Kamerasıyla sivrilen bir telefonda böyle bir şey nasıl olabilir anlam veremedim. İşlemciden kısıp kamerası iyi telefon alalım diyoruz ondada vaziyet bu. En son kamera vs. umursamayıp Poco X7 pro alacağım heralde

Evet, Honor 200'de 60 fps video çekimi beni de tatmin etmedi. Gündüz ve akşam video örnekleri paylaşmıştım:

https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/160166925

https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/160167954

https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/160170375

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lodosumtuttu -- 7 Şubat 2025; 2:52:37 >

• lodosumtuttu kullanıcısına yanıt

Merhaba hocam, eski mesajlara bakarken yorumlarınızı ve paylaşımlarınızı gördüm. Sizde benimle aynı çıkarıma varmışsınız. Video çekimine dair herkeste aynı problem var mı acaba ben onu merak ediyorum. Çünkü fzla dile getirilmemiş ama 60 fps de sanki 30 fps gibi takılarak çekim yapıyor

Honor 200 kullanıcılarının ve hatta akıllı telefon kullanıcılarının genel olarak bu farkı önemsediğini veya onları rahatsız ettiğini sanmıyorum. Forumda yazılanlar, konuşulanlar belli.

Gece çekiminin vasat olması ve 60 fps videosunun sorunlu olması, az bir kullanıcı kitlesini ilgilendiriyor ama benim için Honor 200 hanesine büyük bir eksi olarak yazıldı. "Yardımcı kameraların amacı gece video çekmek değil ki" diye yazanlar bile oldu.

İmkanım vardı, aldım denedim, tecrübe ettim ve elden çıkardım. Tecrübemi mümkün olduğunca detaylı paylaşmaya çalıştım. Bir süre kullanmadan o telefonun kişinin ihtiyacını karşılayıp karşılamadığı gerçekten anlaşılmıyor.

• lodosumtuttu kullanıcısına yanıt

Çıkarımlarınızda haklısınız. Ben şu an güncel olarak Xiaomi 14T Pro kullanıyorum. 20-25 bandında kamera yetenekleri iyi olan bir TR cihazına geçmeyi planladığım için bu telefon cezbetmişti beni. Bugün inceleyince kamerasının dxomark puanı olarak Xiaomi 14T Proya yakın olmasından dolayı iyi bir performans bekliyordum fakat puanının hakkını vermiyor. Ya Xiaomi 14T Pro ya düşük puan verilmiş ya bu telefona yüksek puan verilmiş. Yinede video çekimi konusunu göz ardı edip alsam mı diye düşünüyorum. Benzer fiyat bandında rakipleri olan S24fe düşük şarj hızı ve ekran kasa oranıyla, Xiaomi 14T şebeke sorunuyla, Poco X7 Pro düşük kamera performansıyla Honor 200 e itiyor insanı

• 
Sayfa: önceki 322323324325326
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.