Eyvallah hocam, yalnız bu honordaki olay farklı biraz. Pil tüketiminden ve ekran süresinden çok memnunum. Hatta ilk defa bu kadar uzun pil ömürlü telefonum oldu diyebilirim. 6 saat ekran süresi ile 2.5 gün gittiği oluyor. Benim anlamadığım uygulamaları fiilen kullanırken bu denli az pil tüketip, arka planda dururken olması gerektiğinden fazla pil tüketmesi. Yoksa bu yazdıklarımız bu telefonun pil ömrü ve ekran süresinin az olduğu anlamı çıkarmasın yeni alacaklar için. Üstelik cihazın bu ağırlığına kıyasla pil kapasitesi de çok iyi. Belki de böylesi yok. |
Honor 200 / 200 Pro Ana Konu (326. sayfa)
![](/static/forum/img/close.png)
![](/static/forum/img/popularite.png)
-
-
Merhaba, yani buna yapabilecek bir yorumum yok gerçekten. Sadece benim şahsi görüşüm %2 3 gibi değerler günümüz için artık normal geliyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Evet haklısınız, aktif kullanımda pil tüketimi çok başarılı. Bu durumla kıyaslayınca uyuyan cihazın tükettiği pil miktarı fazla olunca ( ama burada sizin cihaz ekstra fazla ) nasıl olabilir diye soruyor insan. Kesinlikle kullanılan ayarlar, hat çekim kalitesi, uygulama içi ayarlar gibi bir çok değişkenin sayesinde bu farklar oluşuyor.
Aynı şeyi tespit etmişiz, birde bence nette mobil veri ile gezinirken oyun oynarken tükettiği pilden fazla tüketiyorquote:
Orijinalden alıntı: enermax600Eyvallah hocam, yalnız bu honordaki olay farklı biraz. Pil tüketiminden ve ekran süresinden çok memnunum. Hatta ilk defa bu kadar uzun pil ömürlü telefonum oldu diyebilirim. 6 saat ekran süresi ile 2.5 gün gittiği oluyor. Benim anlamadığım uygulamaları fiilen kullanırken bu denli az pil tüketip, arka planda dururken olması gerektiğinden fazla pil tüketmesi. Yoksa bu yazdıklarımız bu telefonun pil ömrü ve ekran süresinin az olduğu anlamı çıkarmasın yeni alacaklar için. Üstelik cihazın bu ağırlığına kıyasla pil kapasitesi de çok iyi. Belki de böylesi yok.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Aslında konu cihazın kullanırken değil, durduğu yerde daha çok şarj tüketmesiquote:
Orijinalden alıntı: draqpit42
Arkadaşlar yanlış anlaşılmak istemem ama merak ediyorum gece şarjın düşüşü neden bu kadar önemli? Benim Honor 200 en fazla %1 düşüyordu bazen hiç düşmüyordu 5 6 saatlik uyku sürecimde ama %3 4 düşse de umursamazdım. Sonuçta hat çekim kalitesi, wifi sinyali, kullandığımız ayarlar, otomatik güncellemeler aktifse vs bir çok etken var. Şarjınızın düşmesini en azından bu ladar düşmesini istemiyorsanız google ayarlarından bir çok şeyi kapatmanız gerekiyor. En çok şarj tüketen kısım burası ve AOD ekranı.
-
Bildirimi gördün mü bak
Gördüm bence bu herkeste aynı bazıları takıyor bazıları takmıyor, biri yazmıştı cihazı 80 e kadar şarj edincede hızlı tüketiyor pili
Hocam youtube da detaylı kamera incelemesi yapan biriside aynı sorundan bahsetmiş. Detaylı olarak sorunun kaynağınıda anlatmış
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X