< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Honor 200 / 200 Pro Ana Konu (33. sayfa)
![](/static/forum/img/popularite.png)
-
-
Oyun yok günlük kullanım. 6.5 saat bana yetiyor
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
cihazda telefon görüşmesini kayıt etme özelliği var mı?
-
Evet var xda forumunda yapılışı mevcut basit.
Ben denedim ama çalışmadı bellek kartı hatası vermişti sizde çalışıyor mu?
-
Linki koyar mısın?
Evet sorunsuz çalışıyor
xda forums
Call Recording Android 12, 13, 14 (new Honor)https://xdaforums.com/t/call-recording-android-12-13-14-new-honor.4476703/?utm_campaign=DonanimHaber&utm_medium=referral&utm_source=DonanimHaber
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
Teşekkürler. Xiaomi de ki gibi kayıt tuşu yok galiba
Google Play Sistem Ağustos güncellemesi geldi.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bahsettiğiniz telefon alarmını saatle ertelemeyi de ben bilmiyordum. Uzun süredir Huawei akıllı saat kullanıyorum ama hiç huawei telefon kullanmadım :)
Telefonun bildirimlerle alakalı bugı olabilir. Gerçi pil tasarrufu için uygulama da kısıtlayabiliyor bazı telefonlar. Uygulama ayarlarından herhangi bir kısıtlama olup olmadığına dair kontrol edilebilir.
-
Ekosistem diye boşuna demiyorlar demek ki hocam :)
Donanımhaber uygulama bildirimleri bugün sorunsuz geliyor mesela. Uygulama ile alakalı da olabilir.
Yok otomatik yapıyor
Tamam çalıştı hocam eyvallah daha önce eksik bir şey yaptım sanırım
-
Güle güle kullanın
Cihaz nasıl beyler? 200 için soruyorum. Batarya konusunu hala anlamadım mesela, kimi 10+ saat ekran açık diyor kimisi 5 saati zor görüyor diyor...
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Batarya herkeste farklıdır net olmaz zaten. Benim kullanımım yoğundur ona rağmen 6.5 saat civarı gayet iyi. İlk 2 şarj çok kısaydı şu an bir sorun yok.
Benim dün anlamadığım bir şekilde pil hızlı tükendi bugün gayet normal, kullanım alışkanlıklarım da bir değişiklik de olmadı. Pil sanırım yavaş yavaş oturacak. Bu arada arkadaşın s24 plus ile kamera karşılaştırması yaptık kısaca, arkadaş da kamerayı takdir etti. Fazla zorlamadım yoksa telefonundan soğuyacaktı :)
5 saati zor görüyor diyen forumda görmedim ben. Mobil wifi karışık 8 saati görüyor yoğun kullanımda. Cihaz şimdilik kusursuza yakın, maşallahı var.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Samsung kamera yazılımını 3 yıldır çözmedi diye bıraktım markayı, 3 yıldır yerinde sayıyorlar. Rakiplerinden çok geride kaldılar.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X