Şimdi Ara

Honor 200 / 200 Pro Ana Konu (32. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
11 Misafir (5 Mobil) - 6 Masaüstü5 Mobil
5 sn
6.928
Cevap
159
Favori
320.353
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
24 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
11. Sırada  bugün en iyi #3
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Öneririm hocam daha önce 2 telefonda daha kullandım. Başka bir rengini almak için Türkiye'ye gelmesini bekliyorum ben de

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • dtabibi kullanıcısına yanıt

Daha önce farklı telefonlarda kullandım hocam güzel ve kaliteli kılıf.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Rather_34 R kullanıcısına yanıt

Hocam reset bile attım 2 kez yine birşey değişmedi. Güncelleme gelmişti açar açmaz onu yaptım acaba ondan mı böyle diye düşünmedim değil.

• bfi kullanıcısına yanıt

ayarlardan aktif olsada sadece numpad üzerinde numaraya basılı tutunca titrer ama kısa dokunmada titremez hocam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi suatcagdas -- 4 Eylül 2024; 19:36:48 >
  • draqpit42 kullanıcısına yanıt
    Uygulama yı kaldırdım gitti :))

• Kılıf alanlar önerilerinizi beklerim. İnce olursa iyi olur.

• Suya ve toza dayanıklılığı yok. Hatta ekran dayanıklılığıda yok. Alıp almamakta kararsızım.

• Burak3410 B kullanıcısına yanıt
    https://app.hb.biz/llFxT3T28tpE

• derinn35 D kullanıcısına yanıt

Aliexpresste yok mu? 4 Ekim'de gelir diyor bunun içinde 1 ay çok uzun geldi.

• AsoBey kullanıcısına yanıt

:)))

• Menalos kullanıcısına yanıt

honor 200 ve 200 pro da kullanılan silikon-karbon pil, diğer markalardaki gibi li-iyon değil, silikon-karbon; normal lityumlara göre enerji yoğunluğu yüksek bir pilmiş, bu gücü düzgün yazılımla da birleştirince ortaya böyle güzel bir şey çıkmış.

En çok hoşuma giden şey; uyku halinde pili adeta kokluyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kayamtky -- 4 Eylül 2024; 21:3:20 >
  • Güncel olarak mobil veri, WiFi karışık şarj durumu. Biri sabah şarjdan çekince diğeri son durum. Honor 200 / 200 Pro Ana Konu Honor 200 / 200 Pro Ana Konu

• AsoBey kullanıcısına yanıt
    Nasıl kaldırdınız bende fabrika sürümüne geri dön çıkıyor

• samsun__ S kullanıcısına yanıt

ayarlar-uygulamalar oradan kaldırdım

• quote:

Orijinalden alıntı: samsun__

Güncel olarak mobil veri, WiFi karışık şarj durumu. Biri sabah şarjdan çekince diğeri son durum. Honor 200 / 200 Pro Ana Konu Honor 200 / 200 Pro Ana Konu
    Kimi 10+ saat alıyor kimi 6.5 bu fark kullanımla açıklanacak bir fark gibi gelmiyor bana oyun oynanmadıysa.

• TURLİKAT kullanıcısına yanıt

Teşekkürler epey kurcalayınca buldum, ikinci alan xiaomi telefonlarda olduğu gibi aynı, tamamen sıfır bir kurulum gibi ayrı alan veriyor. uygulama gizleme yok gibi, gizli alan oluşturabiliyor, bu alanda da uygulamalar gizlenmiyor. Bu alana girme kolay, seri.

Çift uygulama maalesef yok. Sadece facebook WhatsApp gibi 4-5 uygulamaya çift yapmaya izin veriyor. Xiaomi telefonda yüklediğimiz tüm uygulamalar çift yapılabiliyor.

• Raz Muay kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun evet yazılımı şu anda biraz basit geliyor banada bir Samsung kullanıcısı olarak ama en azından stabil yeni güncellemeler ile düzelecektir umarım.

• bfi kullanıcısına yanıt
    Güncelleme den olacağını pek sanmıyorum hocam. Çok garip bir durum. Başka bir yerde de ayar göremedim. Klavyede titriyorsa donanımsal sorun yok demektir.

• TURLİKAT kullanıcısına yanıt
    Ayarlar çok kısıtlı. Daha geniş ayar menüsü getirmeleri lazım. Titreşimin gücünü bile ayarlatmıyor. 10 sene önce aldığım LG G2 de bile titreşim kuvveti ayarı var.

• 
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.