Vivo V40 var sanırım SD 7 Gen 3 ile o seviyede iyi pil süresi verebilen. |
Honor 200 / 200 Pro Ana Konu (347. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Bu arada şu kılıfı almıştım Honor 200 için ama bugün fark ettim köşeden ekran koruyucu kaldırmış babamın telefonda. Bir tek bizde mi oldu bilmiyorum ama haber vermiş olayım:
trendyol.com
m.tk moveteck Honor 200 Kılıf Kılıf Kamera Çıkıntılı Korumalı Karbon Fiber Desenli Renk Atmaz Koruyucu Negro Kapak Fiyatı, Yorumları - Trendyolhttps://www.trendyol.com/m-tk-moveteck/honor-200-kilif-kilif-kamera-cikintili-korumali-karbon-fiber-desenli-renk-atmaz-koruyucu-negro-kapak-p-897877760?boutiqueId=61&merchantId=193621 -
-
En düşük ayarlarda bu ekran süresi az değil mi? İnternet kullanımı sadece mobil mi?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Ekran süresi mobil internet ile 8 saati geçiyor mu ortalama?
Çok az wifi var, bence azquote:
Orijinalden alıntı: Shadowylord
En düşük ayarlarda bu ekran süresi az değil mi? İnternet kullanımı sadece mobil mi?
Bi daha ki sefer ekran görüntüleri alır atarım
20-80 arası kullanıyor azbek.
Bunu kullanmaya başladım dün. Sorunsuz duruyor.
Benim de telefonun ortalarında sağ tarafta iğne ucu kadar bir takılma var cam koruyucu filmde. Hepsiburadadan aldım kutu paket vs sorunsuzdu bir ara yeni film taktırırım ne görünüş ne dokunuşta rahatsız etmiyor ama bilince kafaya takıyor insan.
Honor sağlık uygulamasına huawei band 6 tanıtamadım bir türlü ben de huawei sağlığı indirdim bu sefer de her gün cihazı bağlamak gerekiyor sanırım anlamadım illa honor band mı almalıyım.
-
Genelde wifi ile kullanıyorum mobil İnternet ile kullanımim az o yüzden 8 saat sürer mi birşey diyemem
Yok 100 için yazdım, 80 de az gidiyor diye 100 yapıyomquote:
Orijinalden alıntı: crusht
20-80 arası kullanıyor azbek.
Dün geldi cihazım açtım kullanıyorum ancak dünden beri farkettiğim bir hata var o da şöyle WiFi bağlantısı 15 20 dk da bir kendi kendine kesilip geri geliyor eşime de aynı cihazdan aldık özellikle gidince ekranına bakıyorum onda olmuyor bu cihazda oluyor direkt iade verip yenisini mi sipariş geçeyim sizce yoksa değişim talebi mi açayım hangisi daha garanti yöntem olur
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mhmetstone -- 15 Şubat 2025; 11:23:59 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
modemi yeniden başlatıp deneyin
Arkadaşlar şarj aletini ve kablosunu orijinal olarak satan bir yer biliyor musunuz? En azından kablodan uygunsa bir tane yedek alayım diyorum.
-
ve MCDODO'nun şarj olduktan sonra kendini kapatan ve ekstra kaliteli 6A'lık kablosundan alabilirsin.
https://www.hepsiburada.com/mcdodo-ca-6650-usb-a-usb-c-otomatik-kapanma-kablosu-halo-solunum-isigi-ile-siyah-pm-HBC00007I501D
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erhanercan -- 15 Şubat 2025; 13:5:1 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Ben bu kılıfı da kullanıyorum. Ekran koruyucu da problem yok. Kenarlar 1 hafta geçmesine rağmen kalkmadı.
Modem le alakalı değil yüksek ihtimalle eşimde de aynı, cihaz var çünkü bende gittiği an ona bakıyorum hala bağlantı aktif oluyor hatta telefonu kurarken bile anlamıştım ünlem çıkıyordu durduk yere kurulumu ilerletememiştim
Güle güle kulan kardeşim telefonunu. Ben de 1 hafta önce vatandan 20.250 TL'ye aldım. Gece fırsatı diye karşıma çıkmıştı. 12/512'lik modelden aldım. Maalesef benden de kılıf çıkmadı. Bahsettiğin kılıf linklerini paylaşırsan sevinirim.
-
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X