Şimdi Ara

Honor 200 / 200 Pro Ana Konu (347. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
6.963
Cevap
160
Favori
322.935
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
25 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 345346347348349
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Vivo V40 var sanırım SD 7 Gen 3 ile o seviyede iyi pil süresi verebilen.

• Bu arada şu kılıfı almıştım Honor 200 için ama bugün fark ettim köşeden ekran koruyucu kaldırmış babamın telefonda. Bir tek bizde mi oldu bilmiyorum ama haber vermiş olayım:

trendyol.com
    m.tk moveteck Honor 200 Kılıf Kılıf Kamera Çıkıntılı Korumalı Karbon Fiber Desenli Renk Atmaz Koruyucu Negro Kapak Fiyatı, Yorumları - Trendyol
    https://www.trendyol.com/m-tk-moveteck/honor-200-kilif-kilif-kamera-cikintili-korumali-karbon-fiber-desenli-renk-atmaz-koruyucu-negro-kapak-p-897877760?boutiqueId=61&merchantId=193621
  • 2x zoom pro model
    Honor 200 / 200 Pro Ana Konu

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • abzek_06 A kullanıcısına yanıt
    En düşük ayarlarda bu ekran süresi az değil mi? İnternet kullanımı sadece mobil mi?

• oBaLeK® O kullanıcısına yanıt
    Ekran süresi mobil internet ile 8 saati geçiyor mu ortalama?

• quote:

Orijinalden alıntı: Shadowylord

En düşük ayarlarda bu ekran süresi az değil mi? İnternet kullanımı sadece mobil mi?
    Çok az wifi var, bence az

• Bi daha ki sefer ekran görüntüleri alır atarım

• Shadowylord kullanıcısına yanıt
    20-80 arası kullanıyor azbek.

• Armo_ kullanıcısına yanıt

https://forum.donanimhaber.com/ExternalLinkRedirect?module=after-renderer-for-new-editor&messageId=160707922&url=https://www.trendyol.com/microcase/honor-200-ile-uyumlu-miami-serisi-darbeye-dayanikli-silikon-kilif-al3420-p-865231989?boutiqueId=61&merchantId=108916

Bunu kullanmaya başladım dün. Sorunsuz duruyor.

Benim de telefonun ortalarında sağ tarafta iğne ucu kadar bir takılma var cam koruyucu filmde. Hepsiburadadan aldım kutu paket vs sorunsuzdu bir ara yeni film taktırırım ne görünüş ne dokunuşta rahatsız etmiyor ama bilince kafaya takıyor insan.

Honor sağlık uygulamasına huawei band 6 tanıtamadım bir türlü ben de huawei sağlığı indirdim bu sefer de her gün cihazı bağlamak gerekiyor sanırım anlamadım illa honor band mı almalıyım.

• Shadowylord kullanıcısına yanıt
    Genelde wifi ile kullanıyorum mobil İnternet ile kullanımim az o yüzden 8 saat sürer mi birşey diyemem

• quote:

Orijinalden alıntı: crusht

20-80 arası kullanıyor azbek.
    Yok 100 için yazdım, 80 de az gidiyor diye 100 yapıyom

• Dün geldi cihazım açtım kullanıyorum ancak dünden beri farkettiğim bir hata var o da şöyle WiFi bağlantısı 15 20 dk da bir kendi kendine kesilip geri geliyor eşime de aynı cihazdan aldık özellikle gidince ekranına bakıyorum onda olmuyor bu cihazda oluyor direkt iade verip yenisini mi sipariş geçeyim sizce yoksa değişim talebi mi açayım hangisi daha garanti yöntem olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mhmetstone -- 15 Şubat 2025; 11:23:59 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mhmetstone M kullanıcısına yanıt

modemi yeniden başlatıp deneyin

• Arkadaşlar şarj aletini ve kablosunu orijinal olarak satan bir yer biliyor musunuz? En azından kablodan uygunsa bir tane yedek alayım diyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erhanercan -- 15 Şubat 2025; 13:5:1 >

Ben bu kılıfı da kullanıyorum. Ekran koruyucu da problem yok. Kenarlar 1 hafta geçmesine rağmen kalkmadı.

• erhanercan kullanıcısına yanıt

Modem le alakalı değil yüksek ihtimalle eşimde de aynı, cihaz var çünkü bende gittiği an ona bakıyorum hala bağlantı aktif oluyor hatta telefonu kurarken bile anlamıştım ünlem çıkıyordu durduk yere kurulumu ilerletememiştim

• QuinKuark kullanıcısına yanıt

Güle güle kulan kardeşim telefonunu. Ben de 1 hafta önce vatandan 20.250 TL'ye aldım. Gece fırsatı diye karşıma çıkmıştı. 12/512'lik modelden aldım. Maalesef benden de kılıf çıkmadı. Bahsettiğin kılıf linklerini paylaşırsan sevinirim.

• 200 8/256 modelde MagicOs 9.0 güncellemesi pil tüketiminin içine etmiş. Bir haftadır kullanıyorum. Güncelleme öncesi wipedata yaparak başladım. Güncelleme sonrası Hard reset sonra wipedata yaptım. Şarj süresi 4.5-5 saati geçmiyor. WiFi de Sadece iş yerinde ki modem de yaşadığım kopmalar oluyor.
    İnstagram da bazı videolar puslu bulanık çıkıyor.
    WhatsApp da arama dıtt sesi çıkmaz oldu.
    Telefon görüşmesinde ara ara yüzüme yakınlaştırma yapınca ekran kapanıyor bazen de öyle kalıyor.
    Eski sürüme dönme çaresi var mı acaba?

Birde gece 24 de %100 de dolu olarak bıraktığım şarj süresi sabah 9 a kadar %6 düşüş yapıyor hiç bir şekilde kullanılmayan telefonun böyle boşta şarj tüketmesi normal değil WiFi ve mobil veri kapalı olduğu halde.

Edit:
    Facebook Honor kullanıcıları sayfasında da dile getirilmiş sorun.

Güncellemeye yapmayan varsa beklesin derim Honor 200 / 200 Pro Ana Konu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SelmanTatarOğlu -- 15 Şubat 2025; 15:50:31 >

• 
Sayfa: önceki 345346347348349
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.