Şimdi Ara

Honor 200 / 200 Pro Ana Konu (346. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: blackmagicsc Daha Az
1 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 3 Misafir - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6.930
Cevap
159
Favori
320.534
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
24 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
48. Sırada  bugün en iyi #3
Sayfa: önceki 343344345346347
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hocam daha Samsung lar almadi A15 i

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • gelecek3535 kullanıcısına yanıt

Donanıma bakmıyor hız konusu maalesef. Nothing telefonlar da aldı ama S24 Ultra bile daha almadı. Android sürümlerinde yıllardır büyük bir değişiklik yok o yüzden düzgün çıkması benim adıma çok daha önemli. Bana geldi güncelleme hala kurmadım. Yorumları buradan ve reddit'ten takip ettikten sonra yorumlar olumluysa kurarım kurarsam.

Honor 200 / 200 Pro Ana Konu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Armo_ -- 14 Şubat 2025; 20:44:38 >

• Eski telefonda huawei sağlık ile huawei band 6 kullanıyordum bunda honor sağlık var ama bir türlü eşleştiremedim.

Farklı bileklik ya da saat eşleştiriliyor mu honora ?

Kılıf tam oturdu bu arada kaliteliymiş telefon da huawei ile aynı zaten kullanım olarak çok güzel.

huawei sağlık kurdum onu hemen tanıdı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi unrealist1907 -- 14 Şubat 2025; 22:7:22 >
  • Armo_ kullanıcısına yanıt

Bence kurabilirsin. Ben eksi yanını görmedim pek. Sadece kamera konusunda sanki bir tık bozulmuş gibime geliyor. Güncellemeden önce daha net çekiyordu. Çok detaylı kıyaslama yapmadım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • crusht C kullanıcısına yanıt

evet ilginc yd 9500 tl satiliyor,gercekten ilginc

Dogru ama soyle bir gercek var cihaza verilen onemi gosteriyor ayrica ek guncellemelerde geliyor ustune,tabiki stabilite kararlilikta onemli

Honor 200 / 200 Pro Ana Konu

Ayni sürüm var ama bana gelmedi daha bakalım

• Selamlar, konuyu takip ediyorum belki cihazı alabilirim. Özellikle kullandığım poco X6 pro 5g sürekli sıkıntılar çıkardıkları sinir olmadan başladım. Huawei watch fit 3 ile kullanıyorum ve sürekli bağlantı kopuyor. Akıllı saat ile kullanıp bağlantı sorunu yaşayan var mı? Pro modeli için soruyorum özellikle.

• serhatace kullanıcısına yanıt

Merhaba yaklaşık 2 aydır bahsettiğiniz kombinasyonla kullanıyorum herhangi bir sıkıntı yaşamadım.

• TURLİKAT kullanıcısına yanıt
    İş yerinde kullandığım sistem üzerinde iki faktörlü doğrulama geldiği için sürekli saatten gelen SMS koduna baktığım için. İşyerinde çok fazla kullanıyorum ondan sordum. Sağolun teşekkürler

• oBaLeK® O kullanıcısına yanıt
    Oradan bile kirrpiyorlar. Peki 90 a göre özellikle 200 un pil tarafında mobil internet ile 8 saat ve üstünü görmek mümkün mü?

• quote:

Orijinalden alıntı: Shadowylord

Oradan bile kirrpiyorlar. Peki 90 a göre özellikle 200 un pil tarafında mobil internet ile 8 saat ve üstünü görmek mümkün mü?
    İmkansız, ama 7 gen 3 kullanıp bunu yapabilen var mı ya da eş değer bir işlemci ile

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi abzek_06 -- 14 Şubat 2025; 22:28:59 >
  • abzek_06 A kullanıcısına yanıt
    Peki Max kaç saat verir mobil internet kullanımında 200 de?

• zaltun kullanıcısına yanıt

Merhaba, Honor 200 için kılıf öneriniz var mı?

• Sahap08 S kullanıcısına yanıt

Kullandığım ve memnun kaldığım kılıfların linkini ekliyorum.

Darbeye sert çanta onur için 200 Pro 200 Lite 200Pro ELP-AN00 ELI-AN00 yumuşak silikon halka katlanır tutucu b...

aliexpress.
    Darbeye sert çanta onur için 200 Pro 200 Lite 200Pro ELP-AN00 ELI-AN00 yumuşak silikon halka katlanır tutucu braketi standı kapak - AliExpress 509
    https://tr.aliexpress.com/item/1005007449710849.html?channel=twinner

aliexpress.
    Düz deri kılıf için onur 200 Pro Honor200 Lite 100 Pro 90 Lite 80 onur X8B X9B X6A lüks sert telefon koruyucu kapak Fundas - AliExpress 509
    https://tr.aliexpress.com/item/1005007094360647.html?srcSns=sns_Copy&utm_campaign=DonanimHaber&utm_medium=referral&utm_source=DonanimHaber

trendyol.com
    m.tk moveteck Honor 200 Kılıf Kılıf Kamera Çıkıntılı Korumalı Karbon Fiber Desenli Renk Atmaz Koruyucu Negro Kapak Fiyatı, Yorumları - Trendyol
    https://www.trendyol.com/m-tk-moveteck/honor-200-kilif-kilif-kamera-cikintili-korumali-karbon-fiber-desenli-renk-atmaz-koruyucu-negro-kapak-p-897878000?boutiqueId=61&utm_campaign=DonanimHaber&utm_medium=referral&utm_source=DonanimHaber

• zaltun kullanıcısına yanıt

Teşekkürler.....

• serhatace kullanıcısına yanıt
    Huawei Gt5, Huawei Gt5 Pro ve Samsung Watch 7 kullandım 200 Pro ile, herhangi bir sorun yaşamadım.

• abzek_06 A kullanıcısına yanıt
    Düşük ayarlarda da mi bu süreyi vermez?

• 2 ay önce vatandan aldım Trendyol üzerinden. Kutudan kılıf çıkmadı ilginç bir şekilde.Temu dan 3 tane kılıf aldım ve hepsi çok güzel çıktı valla isteyen olursa link paylaşırım. Telefonda da bir sorun yok hiçbir bugla karşılaşmadım ilk defa honor cihaz kullanıyorum ve arayüzü çok sevdim. Çok işlevsel ve basit türkçeleştirmesinde de bi sorun yok. Bugün magic OS 9 ve android 15 tabanlı güncelleme geldi bende kurdum hemen. Çok büyük bi yenilik veya iyileştirme göremedim. Pil optimizasyonu diye bir şey var gördüğüm farklı olan. Hareketler ve animasyonlar daha akışkan gibi oldu. Kamera kısmını test edemedim güncelleme den sonra ona da bakacağım. 7 saat falan ekran süresi alıyordum güncelleme den sonra ki ekran süresini de paylaşırım.

• quote:

Orijinalden alıntı: Shadowylord

Düşük ayarlarda da mi bu süreyi vermez?
    Ben 60 hz, parlaklık düşük çok oyun oynamam, oynadığım oyunlarda basit oyunlar, Bluetooth konum kapalı, sosyal medya yok, kamerayı neredeyse kullanmam, müzik dinlemem, iş gereği biraz WhatsApp falan takip ederim, çok görüşmem olmaz, yani telefonu aşağı yukarı tuşlu telefon gibi kullanırım 24 saatte yaklaşık 7 8 saat arası veriyor

• 
Sayfa: önceki 343344345346347
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.