Honor 200 / 200 Pro Ana Konu (343. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/close.png)
![](/static/forum/img/popularite.png)
-
-
200 ? 200P ?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
200 8/256 hocam.
-
Merhabalar
Uzun süre dayanan mate 10 lite a veda edip honor 200 512 gb siyah aldım.
Kılıf konusunda herhalde çok seçenek yok daha önce yurt dışından alanlar vardı alıp memnun olduğunuz tavsiye edeceğiniz kılıf ve koruyucu var mı ? Camdaki koruyucuyu değiştirmeye gerek var mı ?
Bunu gördüm bir kaç sayfa geride ama
trendyol.com
m.tk moveteck Honor 200 Kılıf Kılıf Kamera Çıkıntılı Korumalı Karbon Fiber Desenli Renk Atmaz Koruyucu Negro Kapak Fiyatı, Yorumları - Trendyolhttps://www.trendyol.com/m-tk-moveteck/honor-200-kilif-kilif-kamera-cikintili-korumali-karbon-fiber-desenli-renk-atmaz-koruyucu-negro-kapak-p-897878000?boutiqueId=61&merchantId=193621Ya da bu ürünler
trendyol.com
Microcase Honor 200 ile Uyumlu Miami Serisi Darbeye Dayanıklı Silikon Kılıf AL3420 Fiyatı, Yorumları - Trendyolhttps://www.trendyol.com/microcase/honor-200-ile-uyumlu-miami-serisi-darbeye-dayanikli-silikon-kilif-al3420-p-865231989?boutiqueId=61&merchantId=108916
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi unrealist1907 -- 13 Şubat 2025; 11:56:29 >
-
Çok başarılı fotoğraf örnekleri gelmeye başladı, cihazın suyunu çıkarmayın daha uzun yıllar kullanacaksınız :) son paylaşılan fotoğrafların hepsi birbirinden güzel. Cihazın hakkını veren paylaşımlar. Elinize sağlık.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Şu nasılmış acaba özellikleri farklı duruyorda diğerine göre yarı fiyatına satılıyor. Ankara'da aslında araştırmadımda zaten yokturda
-
Honor Magic 7 Pro yu kurcaladım. Çok iyi telefon.
- 7 nin Sesi mükemmel. Dedikleri gibi sanki subwoofer var. Ama 200 ün sesi de çok yüksek.
- Yazılım diğer elimdeki 200 pro ile aynı sayılır (daha güncelleme gelmedi benimkine).
- 7Pro nun kamerası kesin iyidir ama 200 pro nun da baya iyi. Bildiğim kadarıyla 200 pro da zaten Magic 6 Pro nun büyük sensörü var.
- Ekran olarak çok fark görmedim.
- 200 Pro hız konusunda bana çok yeterli geliyor ama eminim Magic 7 pro daha hızlıdır ve future proof anlamında 2-3 yıl 200 proya fark atabilir.
- 7 de IPX9 var...bu çok iy bir özellik bence, telefonu kurtarabilir bir gün
- Ram aynı
- 200 ün pilinden zaten menunum hatta şarj alışkanlığım değişti. Eskiden pixel 5 i her fırsatta şarj ederken bunu unutuyorum şarj etmeyi ve arada bir kapanıyor bile. Yani şarj etmeyi unutyorum. 7 nin de zaten daha iyidir.
Birkaç dakikalık inceleme sonucu bunları gördüm. Hatta 7 yi alayım dedim elimdekini satıp ama sonra düşündüm ki bu Honor 200 pro gerçekten bu fiyata ve bu sensöre çok özel bir cihaz ve vazgeçtim.
-
-
Teşekkür ederim ben de sipariş verdim maviden. Ekrandaki film yeterli oluyor mu başka alıp taktınız mı ?
-
Üstadım yazılım olarak 8. 0 mı yüklü 9.0 mı şundan dolayı soruyorum 9.0 da kamera kalitesinin kotulestigini söyleyenler var senin resimler on numara
Bu kılıfı ben önceki sayfalarda paylaşmıştım. Satın aldım ve kullanıyorum. Çok kaliteli bir kılıf. Telefona tam fit oturuyor(boşluk ya da oynama yok) ve telefonu koruyor. En güzel tarafı telefonun orjinal ekran koruyucusunu yanlardan kaldırmıyor. 3 renginden de aldım. lacivert, siyah ve yeşil. Bu fiyata bu kalitede honor 200 kılıfı ne çarşıda ne de internette yok. Tavsiye ederim.
trendyol.com
m.tk moveteck Honor 200 Kılıf Kılıf Kamera Çıkıntılı Korumalı Karbon Fiber Desenli Renk Atmaz Koruyucu Negro Kapak Fiyatı, Yorumları - Trendyolhttps://www.trendyol.com/m-tk-moveteck/honor-200-kilif-kilif-kamera-cikintili-korumali-karbon-fiber-desenli-renk-atmaz-koruyucu-negro-kapak-p-897878084
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zaltun -- 13 Şubat 2025; 12:41:59 >
-
Teşekkür 2 tane aldım.
-
Arkadaşlar Instagram'da Bazı videolar Bulanık çıkıyor Sizde de aynı sorun var mı Cihazım honor 200
İnstagramda ki videoların çoğu renkleri soluk gösteriyor ve sadece İnstagramda oluyor. YouTube videoları gayet güzel mesela. Eski telefonumdaki İnstagram videolarına bakıyorum daha canlı, net renk gösteriyor. üstelik eski telefonumun ekran çözünürlüğü ve ekran tipi daha kötü olmasına rağmen
Ekran süresi sadece bir günlük gösteriyor. Önceki günler toplamıyla beraber nasıl görebiliriz bilgisi olan var mı?
Renk modu ve sıcaklığı hangi ayarda seçili?
Ekran da ki yeterli gibi bence hocam, yine dikkat ediyorum tabii.
Renk modu:canlı
Renk sıcaklığı:Varsayılan
Gece fotoğrafları için küçük öneri. Gece fotoğrafı çekerken telefonun poozlamaasını biraz indirin (ekrana basınca sağda çıkan yukarı aşağı kaydırma) ışıklar daha net gözükür.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X