Şimdi Ara

Honor 200 / 200 Pro Ana Konu (341. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Adem.57 , unrealist1907 , enermax600 , Legolasx Daha Az
4 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 14 Misafir (5 Mobil) - 12 Masaüstü6 Mobil
5 sn
6.897
Cevap
159
Favori
319.385
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
24 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
19. Sırada  bugün en iyi #6
Sayfa: önceki 339340341342343
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Yok malesef, her sms geldiğinde küfür etmeye devam.

• erhanercan kullanıcısına yanıt
    Birde güncelleme sonrası WiFi de kopmalar yaşamaya başladım Düz 200 8/256 modelde bakıyorum İnternet gitmiş. Kontrol panelini asılıyorum hemen geri bağlanıyor. 9sürümünde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SelmanTatarOğlu -- 11 Şubat 2025; 21:10:41 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • SelmanTatarOğlu kullanıcısına yanıt

Sırf bu yüzden farklı sms programı aradım. Samsung messages programını eski telefondan apk olarak çekip yükledim. Bu program uyumsuzdur diye hata verdi. Ben de burdaki birkaç arkadaşın önerisi üzerine fossify messages programını kurdum. Sıkıntısız çalışıyor şu an.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Legolasx kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler. Deneyeyim bende.

Bitsin hocam zaten hızlı sarj var.

Hocam telefona reset atip bence bir deneyin. Guncelleme sonrasi genelde hard reset yapin diyorlar

Birkaç defa 8 veya 9 sürümünde ben de yaşadım 8/256 Honor 200 de. Ama modemim de eski ve çok sağlıklı çalışmadığı için telefondan mı kaynaklı emin değilim. Wifi ayarlarımı gözden geçirip kanalı sabitledim sonra daha olmadı sanırım.

• Dinamik ekran yenileme hızı maalasef iyi değil. 120 ye sabitleyince de biraz daha hızlı gidiyor şarjı. 120 ye sabitken bile bazı uygulamalar 120 de çalışamıyor (çoğunlukla uygulama optimizasyonlarından) küçük ekranda video varken arayüz 60/90/120 değişiyor. Dinamikte birçok uygulamanın 60hz çalışması hoş değil.

• Dostlar micro sim karımı sanırım sim 2 slotuna takmışım sim 1 slotu tam olarak cihazın neresinde kalıyor ?

İki slottan birini hiç kullanmazsak imeisi deaktif olur mu ?

• Larkin34 kullanıcısına yanıt
    Hard reset + Wipe data yaptım güncellemeden sonra. Hala devam ediyor bugün 2 defa oldu. Çözemedim.

• Wolfwood9969 W kullanıcısına yanıt
    Bende iş yerinde ki WiFi de kopmalar oldu evdeki WiFi de sıkıntı çıkmadı hiç burada ki İnternet hızı iş yerinde 16mgbts. Bilmiyorum onunla alakalı olup olmadığını.

Benim 200 pro da böyle bir sorun yok acaba uygulama izinlerinde bir şey kapalı olabilir mi?

Evet bende de aynı

Hmm temizinden kurulum yapmışız güzel, peki hep aynı wifi'de mi oluyor bu kopma sorunu ?

Edit : Sadece iş yerindekinde oluyorsa cihazda sıkıntı yoktur. Ip adresleri çakışıyordur vs. Ağı unut deyin, modemi yeniden başlatın, yeniden bağlanın.

Sorun devam ediyorsa bu sefer telefona elle ip vererek ayarları manuel yaparak wifi'ye bağlanmayı deneyin. (Buna gerek kalmaması lazım)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erhanercan -- 11 Şubat 2025; 21:56:10 >
  • TURLİKAT kullanıcısına yanıt

Hallettim bugün. Kaldırıp tekrar yükledim. Ön belleği falan temizledim düzeldi şükür.

• Arkadaşlar WhatsApp üzerinden başkasını görüntülü ararken dıııııt diyerek arama yapıldığında dair ses çıkardı. Karşı tarafta arama gözüküyor ama honor 200 de arama yaptığına dair bir geri bildirim sesi yok. Kamerayı açıp arama ekranını gösteriyor sadece. Yine WhatsApp üzerinden sadece sesli arama yaptığımda, arama yapıldığına dair düzenli aralıklarla bildiğimiz o dııııııt sesini alıyorum

• Honor 200 de E-SIM ikinci kullanışım; Honor 200 / 200 Pro Ana Konu Honor 200 / 200 Pro Ana Konu

Sorunsuz bir şekilde 5 dakika sürdü veya sürmedi, aktif oldu...

• Arkadaşlar merhaba, honor 200 pro gözüme çarpıyor bir süredir. Aldığım farklı marka 2 telefonda da problem çıkmasından ötürü burada buldum kendimi xd

Öncelikle memnun musunuz, sorusuyla başlamak istiyorum. Ekran canlılığı, beyaz ve siyah renkleri ne derecede iyi gösterdiğini duymak isterim. Ayrıca uygulamaların 120hz performansını özellikle sorayım. Tek bir ayarla tüm uygulamaları 120hz seçeneğiyle kullanmak mümkün mü? Tarayıcı, youtube ve whatsapp uygulamalarının 120hz hissiyatı nasıl? Her uygulama kullanılamıyor 120hz'de muhabbeti gözüme çarptı fakat çok araştırmadım, size sormak istedim. Birde arayüz nasıl? Akıcılığı konusunda en ince detaylarca deneyimlerinizi paylaşırsanız sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TickTok -- 12 Şubat 2025; 0:53:29 >
  • Yokizm kullanıcısına yanıt
    Hacım e sim kullanmanın ne gibi avantajları yada dezavantajları var daha önce hiç kullanmadım şebeke çekimi ili ilgili herhangi bir fark felan varmı

• 
Sayfa: önceki 339340341342343
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.