< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Honor 200 / 200 Pro Ana Konu (340. sayfa)
![](/static/forum/img/close.png)
![](/static/forum/img/popularite.png)
-
-
Evet hocam bu ekran, ben erişemiyorum hata verıyor.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Olması gerektiği gibi. Doğru sıkıntı yok.
-
Teşekkür ediyorum geri dönüşünüz için. Aynen ben de kavisli olduğu için diye tahmin ediyordum.
@erhanercan
@jasonw
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Merhaba,
Realme gt 2 pro 12 gb/256 gb hafizali telefonum var. Kamera, ekran, sarj, hoparlor ttelefonumda dikkat ettigim ozellikler. Oyun oynamam, sosyal medya takip ederim. Telefonumda begenmedigim ozellikler pil ve selfie kamera, gerisinden memnunum.
Siz honor 200 8gb ram li bir telefona gecişi tavsiye eder misiniz?
4 aydır ekranda gelen koruyucu ile kullanıyordum lakin artık kalkmaya başladı. Kavisli ekran olduğu içinde kırılmaz cam takmak istemiyorum. Üstünde gelene yakın bir ekran koruyucu bildiğiniz varmı kavislere tam oturacak? Yada koruyucusuz kullanan varmı hemen çizilme oluyor mu?
-
12/512
-
Her türlü kedi götü yenir. Müracaat ben D:D
-
Magic 8.0 mi yüklü 9.0 mı 9.0 da kamera kalitesinin bozulduğunu söyleyenler var
9 versiyon yüklü hocam, kalite normal yani aynı gibi geldi bana önce ki sürümle.
Yokizim 9'u yüklemişti
-
Bir inceleme seyrettim, video kaydinda kasma vardi ve foto cekerken önizlemesi cekilen fotodan kotuydu, sizde boyle mi?
Ben 90 kullanıyorum beni es geçin :) burası hareketli o yüzden buradayım :)
-
Şu olayı nasıl çözebilirim?
Benim 2 3 ay oldu.cizik yok.ama dikkat ediyorum.bu herkesin kullanımına göre değişir.dikkat etmezseniz anahtar bozuk para gibi şeylerle aynı yerde olursa sürekli illaki çizilir bana göre.
Ama her uygulamada 120hz seçmiyor.twitterda bile hafif takılma hissediyorum dinamikte.ben hep sabit 120 kullanıyorum.
-
Güncelleme yaptıniz mi
Evet katılıyorum. Arada çok ince takılmalar benim de gözüme çarpıyor. 120 hz çok daha akıcı. Fakat şarjı daha erken bitti öyle de.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X