Şimdi Ara

Honor 200 / 200 Pro Ana Konu (344. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Legolasx , Legolasx Daha Az
2 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 6 Misafir (1 Mobil) - 6 Masaüstü2 Mobil
5 sn
6.946
Cevap
159
Favori
321.739
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
24 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
27. Sırada  bugün en iyi #3
Sayfa: önceki 342343344345346
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

8.0 hocam henüz 9 gelmedi bana.

• Önceden sipariş vermiş olduğum aşağıdaki deri görünümlü kılıfta bugün geldi.
    Bu kılıfta maalesef yurt dışı saçma vergi ve kargo masrafları hariç çok başarılı ve şık bir kılıf. Alternatif olarak kullanılabilir. Tavsiye ederim. Birden fazla kılıf ile artık telefonu satana kadar başka bir kılıf almama gerek kalmadı.

AliExpress'te az önce şunu buldum:
    126,83TL | Düz deri kılıf için onur 200 Pro Honor200 Lite 100 Pro 90 Lite 80 onur X8B X9B X6A lüks sert telefon koruyucu kapak Fundas

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• zaltun kullanıcısına yanıt
    Turuncu olanını aldım kullanıyorum gayet güzel. Şimdi mavi olanı sipariş verdim tr ye geldi bir kaç güne teslim olur.

https://app.hb.biz/oInnxUzeG5LX

Honor 200 / 200 Pro Ana Konu Honor 200 / 200 Pro Ana Konu

• Bazı Videolarda solukluk ve yazılarda topraklama tarzı gibi bişe falan oluyor mu sizde arkadaşlar honor 200

• Honor 90 dan düz 200 12 GB geçmeye değer mi özellikle pil hususunda?

• Shadowylord kullanıcısına yanıt
    Çok farketmez

• AsoBey kullanıcısına yanıt
    90 da pil çok vasat özellikle mobil internet kullanımında. Honor 200 de pil sürekli övuluyor. Tabii arada 9 bin TL fark var değer mi bilemedim.

• crusht C kullanıcısına yanıt

4k 60 cekiyormu. Yuksek ayarlarda video kaydinda takilma donma yavaslama oluyor mu.

200 de videoda oluyor her yerde gordum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Ben 90 dan 200 12gb ye geçtim arada çok fark var 90 ile 1 günu anca çıkartan sarjim 200 de 2. Günü bitiriyor neredeyse aynı kullanımda
    Şarj olma süreside baya kisaldi

Değer bence 90 dan 200 e geçmiş biri olarak
    90 bende hayal kırıklığı yarattı

• jubeii kullanıcısına yanıt
    Şimdi baktım da 4k video hiç çekmemişim bir tane hariç 🙂 Onda da atlama yok ama gece çok karanlık olduğu için fark edilmiyor.

Şimdi çektim, atlama fark etmedim. Cihaz 200 pro

Telefon kamerasında tek sorun karanlık ortamda telefoto lensine geçince bir tık karanlık oluyor. O da büyük sensörden tele fotonun küçük sensörü ne geçtiği için bence.

• Arkadaşlar merhaba. Honor 200 Proyu gidip inceleyebileceğim, İstanbul Şişli taraflarında resmi bir mağaza biliyor musunuz? İstanbulda ilçe fark etmeksizin yakın zamanda pro modelini Mediamarktte teşhirde inceleme fırsatı bulan var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TickTok -- 14 Şubat 2025; 8:4:29 >
  • oBaLeK® O kullanıcısına yanıt
    Aynen pil çok kötü 90 da. Peki malzeme kalitesi olarak kötü değil değil mi 200 dokunmatik ekran, kamera arka kapak vs?

• 200 pro ile ben ikinci günü çıkaramıyorum batarya kısmında. Oyun bile oynamam. Bende mi tuhaflık var anlamadım. Denemek için telefonu uçak moduna alıp yattım her şey kapalı vaziyette yine iki diş şarj yemiş.

Honor 90 da andoid 14 geçince isınma ve batarya problemi oluştu.. 13 de çok stabil çalışıyormuş. ben 90 ı kullanmaya başlayınca direkt 14 le başladığım için 13 deki perfonmasını bilmiyorum ama telefonumda sıkıntı var diye garantiye bile gönderecektim neredeyse o derece kötü idi. sonra araştırınca öğrendim 13 de çok iyi çalıştığını ki 90 dan önceki telefonum x9a idi o daha verimliydi.

200 de ki malzeme kalitesi iyi dokunmatik gayet iyi kamera ile çok fazla işim yok çektiğim resimler gayet güzel ama video falan pek çekmedim benim için yeterli...

• oBaLeK® O kullanıcısına yanıt
    Kılıf kutudan çıkmıyor diyenler olmuş çok. Bu doğru mu?

• TickTok kullanıcısına yanıt
    Media Markt Honor satmıyor. Vatan ve Tekonosada bulma şansın var ama görmeden ara çünkü bazılarında sadece 200 oluyor.

• Magic os 9 güncellemsi yapanların görüş ve izlenimleri neler 8 e göre?

Biz gariban C94E liler hala alamadık güncellemeyi...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

200 12 den çıkıyor ama 8gb lıkten çıkmıyor..

Tabi ben alalı 4 ay oldu şimdiki paketleme için birşey giyemem

• Arkadaşlar biliyorsunuz forumda bu cihazın gece boşta dururken pil tüketimi konuşuldu epeyce. Geçen haftaki güncellemeden sonra cihaza hard reset attım. Önceki yazılımları yükledim sadece face ve insta yı yüklemedim. Gece gördüm ki sabaha kadar sadece %1 pil harcanmış (daha önce % 6 dan aşağı olmuyordu) ve ikinci günün sonunda ekran süresi 12 saate yaklaştı. Bu face ve insta, gün içinde de arka planda çalışmaya devam ettiğinde çok pil tüketiyormuş yani. Sık sık bunları arka planda durdurmak lazım demek ki.

• 
Sayfa: önceki 342343344345346
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.