Şimdi Ara

Honor 200 / 200 Pro Ana Konu (348. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Armo_ , tsotti Daha Az
2 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 13 Misafir (9 Mobil) - 5 Masaüstü10 Mobil
5 sn
6.962
Cevap
159
Favori
322.628
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
25 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
38. Sırada  bugün en iyi #4
Sayfa: önceki 345346347348349
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

ben huawei matebook laptopumla beraber şarj etmek için 100 watt kablo ve 100 watt çoklu şarj cihazı aldım. Telefonun orjinal şarjı gibi şarja takınca max 100 watt yazısı çıkıyor ve süper hızlı şarj ediyor. Ben led göstergeli aldım. Siz ihtiyacınız yok ise led göstergesiz de alabilirsiniz. Tavsiye ederim.

www.teknostore.com
    Bix Type-C to Type-C 100W 480Mbps E-Marker Çipli LED Dijital Ekranlı Şarj ve Data Kablosu 1 Metre Siyah
    https://www.teknostore.com/bix-type-c-to-type-c-100w-480mbps-e-marker-cipli-led-dijital-ekranli-sarj-ve-data-kablosu-1-metre-siyah-4761

www.teknostore.com
    Juo 100W GaN Led Ekranlı 3 Type-C + USB-A Hızlı Şarj Cihazı iPhone & Macbook & Notebook Şarj Aleti
    https://www.teknostore.com/juo-100w-gan-led-ekranli-3-type-c-usb-a-hizli-sarj-cihazi-iphone-macbook-notebook-sarj-aleti-4446

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zaltun -- 15 Şubat 2025; 15:7:54 >

• Mhmetstone M kullanıcısına yanıt

başka wifi lerde de mi oluyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • zaltun kullanıcısına yanıt

SCP Protokolünü destekliyor mu ? Kullanıyor musun bu şarj cihazını ?

• erhanercan kullanıcısına yanıt

Evet kullanıyorum ve destekliyor. Honor orjinal şarj aletindeki gibi max 100 yazısı çıkıyor ve süper sarj devreye girerek şarj ediyor. Ayrıca Huawei Matebook laptopumuda PD %100 uyumlu olarak 90 watt ile şarj ediyor. Anlık görebiliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zaltun -- 15 Şubat 2025; 19:37:33 >

Hem SCP protokolünü desteklemesi ve ayrıca destekleyip de 35W üzerine çıkması iyi. Dün Baseus'un destekleyip de çıkamayanı görmüştüm. Güzel bu da tavsiye edilebilir.

Bir ara pm bakarsın (Matebook ile ilgili bir şey soracağım da)

• byycal B kullanıcısına yanıt

Aynı kampanyayı bende görmüştüm iyi fiyat hocam hayırlı olsun, sonra tekrarınıda yapmadılar nedense

Denemedim ama cihaz kesinlikle sorunlu ya da magic OS 9.0 ile alakalı bilmiyorum ama oyunlarda bile ping yüksek İnternetim zaten fiber eşimde de aynı cihaz var onda Bi problem yok bu cihazın kendisinde Bi sorun var iade talebi açtım iade edip aynısından bir tane daha sipariş edicem

• Honor 200 de Magic 7 Pro Duvar Kağıdı; Honor 200 / 200 Pro Ana Konu

Gayette yakıştı

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • abzek_06 A kullanıcısına yanıt
    Aynen güzel olur

• Arkadaşlar malum bir sürü sifrelerimiz ve kullanici adlarimiz var. Bunları nasıl saklıyorsunuz ? Program mi, beyin bedava diyip akılda mi, Excel de mi nerde tutuyorsunuz?

Önerilerinizi bekliyorum.

• Düz 8 256 ı kullanıp telefonu donup kalan oldu mu hiç

• blocktrade B kullanıcısına yanıt

Google'ın kendi şifre yöneticisi kullanıyorum, Chrome'a entegre olan.

Paralel Space içinde Notlar uygulamasında

• quote:

Orijinalden alıntı: Armo_

Google'ın kendi şifre yöneticisi kullanıyorum, Chrome'a entegre olan.

İsmi nedir hocam google Play'den indirip inceleyeyim bir

Telefona entegre

• ENG_civ E kullanıcısına yanıt

paralel space'de honor notlarda elle şifreleri yazıp saklamaya çok güvenme. Mutlaka genel şifrenle her şekilde ulaşabileceğin bir yerde olsun. Mesela manuel yazmak istediğin şifrelerin için Google Keep gibi. Google Keep'i atarsın paralele mesela. Paralel patlarsa bile sıkıntı olmaz.

Örneğin Honor cihazı güncellemeden sonra pin şifresini kabul etmemiş kullanıcının. Servis tek çare sıfırlamak demiş. Bulutta olmayan herşeyi patlamış kullanıcının.

Notlar'a şimdilik sadece Honor cihazdan senkronizasyon ile ulaşabilirsin. Ama keep'e her yerden mesela

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erhanercan -- 16 Şubat 2025; 0:31:56 >
    Paralel Space kolay patlayabilir mi?

• ENG_civ E kullanıcısına yanıt

Mesajımı editledim son eklediğim örnek kritik örnektir. Yani senin için çok çok önemli ne var ise tek bir yere bağımlı olmadan her şekilde ulaşılabilir olmalı bilgilerin.

Mesela sen böyle yaparak sadece Honor cihazla kendini kilit altına alıyorsun. Honor yoksa o notlara yazdığın herşeyi unut. Honor'un serviste. Telefonun yok acilen notlarda yazdığın bir şey'e ihtiyacın var mesela, unut.

Tamamen evrensel bir uygulama kullanmaya çalışın. Parolalar için Google şifre yöneticisi gbi, notlar olarak Google Keep gibi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erhanercan -- 16 Şubat 2025; 0:39:27 >
  • 
Sayfa: önceki 345346347348349
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.