Şimdi Ara

Honor 200 / 200 Pro Ana Konu (352. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: torontoidmanyurdu Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 5 Misafir (2 Mobil) - 4 Masaüstü2 Mobil
5 sn
7.238
Cevap
161
Favori
333.683
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
26 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
23. Sırada  bugün en iyi #12
Sayfa: önceki 350351352353354
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bende bilmiyorum, telefon çıktığından beri böyle gidiyor nedense.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • AsoBey kullanıcısına yanıt
    Normalde ülke kodları oluyor ve yazılım ona göre dağılıyor bunu anlarım. Örneğin sallıyorum 185 serisi asya oluyor, 94 serisi Avrupa oluyor ve ülkelere o sırayla yazılım geliyor. Şuan yaşadığımız durum ile ilgili hiç bir bilgim olmadığı gibi, mantıklı hiç bir açıklama da bulamıyorum. 94 var, 185 var, 600 serisi ve 400 serisi yazılım kodları var ve hepsi aynı ülke içinde satılıyor. Bende de 94 serisi var da bu Honor ne yaşıyor onu anlamadım.

• Bu telefonla pubg falan oynayan var mı, görseli az yükse bi oyun oynadım, çok aşırı ısındı, toplam 13 dk oynamışım oyunu ve çabukta soğumuyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi abzek_06 -- 17 Şubat 2025; 0:40:49 >
  • @segundolab

Pantalla resistente tras el golpe con HONOR200Pro. #HONOR

♬ original sound - segundolab
    Honor 200 / 200 Pro Ana Konusegundolabtiktok
    Pantalla resistente tras el golpe con #HONOR200Pro. #HONOR
    https://www.tiktok.com/@segundolab/video/7418389972476103954
  • Kesinlikle bu telefon sorunlu gece 2 den bu saate hiç bir şey yapmadan yüzde 4 şarjı düşer mi bi telefonun, 2000 motor benzinli araba gibi pile her gözüm gittiğinde pat pat düşüyor, 11 den sonra biraz oyun oynadım aha da pil durumu de ki 1 saat daha ekran süresi versin, sonuncu resimin 2. Sırada olması gerekiyordu
    Honor 200 / 200 Pro Ana Konu Honor 200 / 200 Pro Ana Konu Honor 200 / 200 Pro Ana Konu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi abzek_06 -- 17 Şubat 2025; 6:50:37 >

• abzek_06 A kullanıcısına yanıt

Benimki 12 den 6 buçuğa 2 diş düşmüş elime aldım. 1 dişte elime alınca düştü. Demek ki böyle sadece senlik değil.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Legolasx

Benimki 12 den 6 buçuğa 2 diş düşmüş elime aldım. 1 dişte elime alınca düştü. Demek ki böyle sadece senlik değil.

Hep aynı adamı sinir ediyor, benim eski telefon Huaweiydi kaç yıllık telefondu gece nasıl koyduysam öyle alıyodum, bide 60 hz falan kullanıyorum telefonu, olurda bi sıkıntı çıkarsa iade etmeye çalışırım ben, pili kesinlikle az gidiyor, ayrıcı hızlı şarj benim için önemli değil, ben dışarıya şarj aleti ile çıkamam ki şarj aletide taşınıcak gibi değil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi abzek_06 -- 17 Şubat 2025; 6:56:20 >
  • abzek_06 A kullanıcısına yanıt

Sende oyun yüklü. Bende o da yok. Oyunları kaldırıp dene bakalım.

• Ben de alışkanlık var diye menü tuşu geri tuşu olan sistemi kullanayım dedim fakat bazen sağdaki kare tuşa basınca bastığın belli oluyor koyu gri oluyor orası ama uygulamaları sıralamıyor. Bir dahaki basışta oluyor. Camdaki koruyucu fabrikasyon zaten kılıftan mı dedim çıkardım yine aynı. Biraz deneyip bir kere de sıfırlayıp bakıcam böyle olursa can sıkıcı servise götürebilirim.

• 200 Pro MagicOS9 1-2 diş düştü bende. Yüklü uygulamaların etkisi olabilir arka planda sürekli kullanılıyorsa.

• Android 15 güncellemesinden sonra sanki 100 den 90 a çok hızlı düşüyor gibi geldi bana da. Optimizasyon seçeneği geldi pil ayarlarında onu da yaptım halbuki.
    Honor 200 / 200 Pro Ana Konu

• Dostlar bu 10 11 saat ekran süresi alan arkadaşlar hangi cihazı ve hangi sürümü kullandığını ve zahmet olmazsa bir de ss atmaları mümkün müdür? Kullanım alışkanlıkları ve uygulamaları görmek için istiyorum ben güncellemeden sonra 6 saati geçemedim. Düz 200 ancak bu 6 saat 48 saat içerisinde aldığım ekran. Tek günde bitirme değil. Sizde durumu ss alıp atarsanız makbule geçer iyi formlar

• SelmanTatarOğlu kullanıcısına yanıt

Toplam günlerin ekran süresini nasıl alabiliriz? Sadece bir günlük gösteriyor.

• Legolasx kullanıcısına yanıt
    Ben 23:59 da kaç saat ekran aldığımı ss alıp, şarj edeceğim de de tekrar ss alıp kaç saat kullandığımı hesap ediyorum. Toplam son şarj süresinden bitinceye kadar olan ki pil kullanımı maalesef yok. Huawei matepad 11.5 BTK W09 tablet kullanıyorum, MagicOs o da, Onda da aynı...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SelmanTatarOğlu -- 17 Şubat 2025; 14:7:8 >
  • %28 şarjla 3 saat ekran süresi almışım bu gün. Ayrıca akıllı pil kapasitesi de açık yani batarya %100 şarj olmadığı halde ...

4g-bluetooth-gps hep açık. ayrıca 40 dakika kablosuz android auto kullandım.

8.0.0.199 derleme no

Honor 200 / 200 Pro Ana Konu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 19can84 -- 17 Şubat 2025; 14:31:35 >
  • Ben iş gereği Microsoft launcher kullanıyorum c94 sürüm os8.0.0.1999 benimde gece bıraktığım ile aldığım arasında %4 oynuyor genelde. Launcher yüzünden mi mailler yüzünden mi bilmiyorum ama Yandex mail uygulamasına iş maili kurulu ara sıra yoğun güç uyarısı alıyorum

• QuinKuark kullanıcısına yanıt

Optimizasyon yapıyor olabilir...Sıfır telefon givi 1 hafta sonra bakmak lazım olabilir.

• Telefonun boşta enerji tüketimie saçma iki ekran görüntüsü atacağım, sadece Bluetooth açıktı o da sürekli değil iki telefon görüşmesi yaptım arada bi açıp bi şeylere baktım zaten ekran süresinden anlaşılıyor, akıll şarj vi kapasite kapalı, hızlı şarj yaptım doltuktan 1 2 dakika sonra çektim şarjdan
    Honor 200 / 200 Pro Ana Konu Honor 200 / 200 Pro Ana Konu

• Telefon hiç dokunmayıp, yarım saatte bi bakınca her baktığımda bir bir şarjı düşüyor

• Bence telefonunu değiştir

• 
Sayfa: önceki 350351352353354
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.