Şimdi Ara

Honor 200 / 200 Pro Ana Konu (350. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Legolasx Daha Az
1 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 8 Misafir (3 Mobil) - 5 Masaüstü4 Mobil
5 sn
7.199
Cevap
160
Favori
332.169
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
26 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 348349350351352
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Bu dediğinde işe yaramıyor. Ben akşam takıp sabah şarjdan alıyorum. Varsayıyorum 2 diş düşmüş. Açıyorum bakıyorum pil kısmında ne yemiş şarjı diye hiçbir şey göstermiyor. Ayrıca 2 diş düşmüş olsa bile elime alıp 3 4 dk bakıyorum telefona hemen 2 diş daha düşüyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Burak3410 B kullanıcısına yanıt
    Bu da olabilir. Çünkü üst mesajlarda da belirttiğim gibi birden çok kılıf kullandım ve kullanıyorum ekran koruyucu kenarlardan kalkmadı. Bazı arkadaşlar aynı kılıflarda problem yaşamış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zaltun -- 16 Şubat 2025; 19:52:53 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Legolasx

Bu dediğinde işe yaramıyor. Ben akşam takıp sabah şarjdan alıyorum. Varsayıyorum 2 diş düşmüş. Açıyorum bakıyorum pil kısmında ne yemiş şarjı diye hiçbir şey göstermiyor. Ayrıca 2 diş düşmüş olsa bile elime alıp 3 4 dk bakıyorum telefona hemen 2 diş daha düşüyor.

Aynen, sizde akıllı şarj açık mı, birde ben orjinal 15 watt orjinal Samsung şarj cihazı ile şarj edip, pil dolduktan sonra bi süre bekletip çekince hiç böyle olmuyor, kendi şarj aleti ile genelde şarj etmiyorum, bide kendi şarj aleti ile şarj edip bi süre bekletip alıp deneyecem, sizde dener misiniz

• abzek_06 A kullanıcısına yanıt
    Niye kendi şarj aleti ile şarj etmiyorsunuz?

• quote:

Orijinalden alıntı: vfnv

Niye kendi şarj aleti ile şarj etmiyorsunuz?
    Ben hızlı şarjın zararlı olduğunu düşünüyorum, ihtiyacım olduğu zaman kullanıyorum, ayrıca emin değilim ama sanki hızlı şarj ile şarj edince daha az gidiyor gibi şarjı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi abzek_06 -- 16 Şubat 2025; 18:22:33 >
    Herkes bu hızlı şarj özelliği istiyor.samsungun 15 25 şarj hizlarindan bıkıp aldım ben de bu cihazı.30 40 dan 100e 30dk olmadan dolduruyor.adamlar kutuya koymuş.denenip onaylanmasa bu teknoloji olmazdı.size saygı duyarım kendi dusunceniz ama böyle bi imkan varken hala 15w kullanmak benim yapacağım bişey değil.hakikaten yavaş şarjın daha uzun gittiği ve bataryaya daha az zarar verdigiyle ilgili bilimsel bi kanıt var mı acaba?

arka planda çalışmasa tüketim oranı nasıl %40'dan 43e çıksın. besbelli ki çalışıyor bir şekilde.

• quote:

Orijinalden alıntı: 19can84

arka planda çalışmasa tüketim oranı nasıl %40'dan 43e çıksın. besbelli ki çalışıyor bir şekilde.

aynı görüntüde, bi önceki resimde opera 11 sonra ki resimde 10 gösteriyor, sanki onunla alakalı değil gibi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi abzek_06 -- 16 Şubat 2025; 18:53:58 >

Akıllı şark açık evet ama ne işe yaradığını hala anlamadım ben açıkçası. Ben kendi şarj aleti şarj ediyorum. Gece takmazsam şarja biraz bekletiyorum yüzde yüz olunca. Fark ettiğim bir detayı söylüyüm 100 den geriye daha yavaş düşüyor elimde oynarken. Diğer dilimlerde hemen hemen aynı hızda düşüyor. Bir başka parantez daha açıyım. Şu an şarjdan çıkardım mesela. Yüzde 10 dan yüzde 100 e 46 dk civarında getirdi. Normalde 1 den 100 e 45 - 48 dk civarı getiriyordu. Bu da farklı bir şey aynı şarj aleti aynı prize taktım enteresan gerçekten.

• quote:

Orijinalden alıntı: vfnv

Herkes bu hızlı şarj özelliği istiyor.samsungun 15 25 şarj hizlarindan bıkıp aldım ben de bu cihazı.30 40 dan 100e 30dk olmadan dolduruyor.adamlar kutuya koymuş.denenip onaylanmasa bu teknoloji olmazdı.size saygı duyarım kendi dusunceniz ama böyle bi imkan varken hala 15w kullanmak benim yapacağım bişey değil.hakikaten yavaş şarjın daha uzun gittiği ve bataryaya daha az zarar verdigiyle ilgili bilimsel bi kanıt var mı acaba?
    Okuduğum bazı yerlerde vardı, bazılrı zararsız diyo bazıları zararlı, ben ihtiyacım varken kullanıyorum zaten, ama telefonla işim yoksa, acil çıkmayacaksam kullanmıyorum, ayrıca Samsung bunu isteğe bırakmış honor da çok basit bir şekilde yapabilir bunu

• vfnv kullanıcısına yanıt

Daha uzun gitmesi olayı olmaz bence de. Ancak sürekli yüksek watt ile şarj etmenin pil ömrünü daha çabuk tükettiği ile alakalı birkaç makale okumuştum. Bu her pil için geçerli mi bilemiyorum tabi.

• Ayrıca bu telefon %0 da baya uzun gidiyor, 1 değil sıfır... Bu yüzdeler pilin gerçek Yüzdesi değil. Mesela iphone lar eskiden belki hala %100 den 90 çok yavaş düşerdi insanlara pilin iyi olduğunu hissettirmek için. Kullanın gitsin. Pilde sorun olup olmadığı bence %100 den kapanana kadar az sure veriyorsa tam belli olur

Samsung isteğe nasıl bırakmış zaten Max 15 yada 25w kullanıyor.45w onlar için çok yüksek hız zaten.bikac modelinde var 45w.honor 20k altında 100w sunuyor.herkes istediğini kullansın tabi ama honot burda bi tesekkuru hakediyor.hem 100w hem de kutudan çıkıyor.95 100 bine alınan telefonlarda 30w 45w Max hızlı adaptörleri bıle koymuyorlar artık.

• crusht C kullanıcısına yanıt

Dediğinize katılıyorum. Bu her telefonda var sanırım yazılımsal bir şey. Az önce de yazdım yüzde 100 den epey bir süre düşmüyor elimde oynasam da. Fakat telefonun dolma hızı beni şaşırttı ama.Daha yavaş doldu niyeyse.

• vfnv kullanıcısına yanıt

Arkadaşın isteğe bıraktı dediğini şöyle açıklıyım ben. Samsungtan geçtim bu cihaza. Hızlı şarj butonu ile aktif ya da pasif edebiliyordum.

diğer 2sinin tüketimi arttığı için operanınki oransal olarak düşmüş.

siz çok seviyorsunuz sanırım bu oyunları

• Legolasx kullanıcısına yanıt
    Biliyorum ben de samsungdan geçtim.samsungun hızlı dediği 25w zaten.bu açıdan honor belki yavaş şarj seçeneğini kullanıcıya birakabilirdi.ama demekki gerekli görülmemiş.bataryaya yada kullanımda bi fark oluşmamıştır belki.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vfnv -- 16 Şubat 2025; 19:3:33 >
  • Olabilir

• quote:

Orijinalden alıntı: 19can84

diğer 2sinin tüketimi arttığı için operanınki oransal olarak düşmüş.

siz çok seviyorsunuz sanırım bu oyunları

Yok çok değil, bi oyunum var, orda reklam çıkıyor deneyim diye indiriyorum, bir süre sonra siliyorum

• 
Sayfa: önceki 348349350351352
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.