Şimdi Ara

Honor 300'ün özellikleri ve görselleri ortaya çıktı: Oldukça ince olacak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
435
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Honor'un yakında tanıtılacak olan 300 serisinin standart modeli Honor 300 ile ilgili önemli ayrıntılar ve görseller ortaya çıktı. Bütçe dostu telefon, şık tasarımı ve inceliğiyle dikkat çekiyor.

Honor 300 beklenen özellikleri

Sızan bilgilere göre Honor 300, 50 MP çözünürlüğünde iki adet kameraya sahip olacak. İşlemci tarafında ise Snapdragon 7 Gen 3'ün telefona güç vermesi bekleniyor. İnce gövdeye sahip olması beklenen Honor 300, 6,97 mm kalınlığıyla piyasadaki en ince telefonlardan biri olacak. Telefonun dört konfigürasyona sahip olması bekleniyor. 

• 8 GB + 256 GB

• 12 GB + 256 GB

• 12 GB + 512 GB

• 16 GB + 512 GB

Pro modellerin aksine düz ekran tasarımına sahip olacak olan Honor 300, pembe, yeşil, beyaz ve gri olmak üzere dört renk seçeneğiyle gelecek.

Ayrıca Bkz.Oyuncu odaklı Asus ROG Phone 9 serisi tanıtıldı: İşte özellikleri ve fiyatları

Seride ayrıca Honor 300 Pro ve 300 Pro Plus modelleri yer alacak. Snapdragon 8 Gen 3 ile gelmesi beklenen modeller, temel modeldeki optik parmak okuyucu yerine ultrasonik parmak izi okuyucuya sahip olacak. Pro versiyonda 50 MP üçlü kamera kurulumuna yer verilmesi bekleniyor. Pro Plus'da ise üç kameradan birinin periskop telefoto olacağı söyleniyor. Ek olarak bütün modellerin 100 W hızlı şarj desteği sunacağını belirtelim.

Honor 300 serisinin bu yıl bitmeden duyurulması bekleniyor.

Kaynak:https://www.gizmochina.com/2024/11/21/honor-300-promotional-images-specs-leaked-ahead-of-launch-measures-only-6-97mm/

• bir ara g99'u kamyonla almışlardı firmalar,şimdi de 7 gen 3

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • ssbrutality S kullanıcısına yanıt
    7 Gen 3 Çok Daha İyi..

• Daha 200'lere yeni alıştık ne ara 300 geliyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 7mm çok ince yav. Alışkın degiliz böyle yeniliklere.

• düz kenarlara geçilmesi iyi olmuş

• Edge ekran saçmalığını bırakmaları kendi yararına olacak. Bir çok insan ekranları kıvrımlı diye almıyor bunların telefonlarını.

• Kayrabey kullanıcısına yanıt
    ben honor 90 kullanıyorum cihazın ekranı gayet güzel kıvrımlı olması flim dizi izlerken içine çekiyor diye tercih ediyorum düz telefonlarda çerçeveler kavisliye oranla daha belirgin hafiftende olsa kavis olmalı bence

• Kavisli ekran kullanmayan ön yargılı bakıyor. Bende çok ön yargılıydım kullandıktan sonra nekadara avantajlı olduğunu anlıyorsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Red_devil33 -- 22 Kasım 2024; 12:11:46 >
  • Mersin(Caretta) kullanıcısına yanıt
    7 gen 3'ün çok daha iyi olduğundan bahsetmedim??

• ssbrutality S kullanıcısına yanıt
    Haklısın Yanlış Yorum Yaptım. Kusura Bakma...

• Kavisli ekran seçeneği kesinlikle olmalı. Alıştık birkere

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.