< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Red_devil33 -- 9 Haziran 2023; 18:21:49 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Honor 70 Ana Konu (Sony IMX800 + Solo Cut) (24. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Yeni güncelleme geldi lakin şaun güncelleme yapmayacağım
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Biraz honor 70 in kamerasından bahsetmek isterim. 2 yıl s20 fe kullanmış biri olarak şunu söyleyebilirim honor 70 teki kamera s20 fe den çok daha iyi. S20 fe ana konusuna bakın bir çok kişi kamerayı 60 fps ye aldığı zaman keskinlihin kaybolduğunu yazıyor. Bu durum bütün s20 fe lerde mevcut. Dikkatli kullanıcılar hemen farkeder. Honor 70 te bu durum söz konusu degil 60 fps de gayet net video çekebiliyor. Yakınlaştırma yapınca da detay kaybolmuyor. Kısaca honor 70 kamera olarak s20 fe den bariz üstün.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Red_devil33 -- 10 Haziran 2023; 7:49:57 >
Üstad bildirimlerden kapat gelmemesi lazım. Ben telefonun kutusunu açar açmaz güncellemeleri devre dışı bıraktım.
Bu cihazı eşime almayı düşünüyorum en büyük tereddütüm ekran dayanıklılığı malum çocuklar rahat bırakmıyor telefonu illaki düşüyor x9a daki ekran sağlamlığı bunda yok galiba
Bu cihazda ekran konusunda x9 kadar reklamı yapılmıyor ama özellik ebat vs hepsi aynı ama dayanıklılık konusunda belki malzeme farkı bardir ama benim şahsi düşüncem ekran sağlamlığı aynıdır diye düşünüyorum,çünkü ekran özellikleri hep aynı yani seri üretim ile bu cihazda da kullanılması planlanmıştır büyük ihtimal
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
x9a kullandım ekranlar evet benziyor lakin hissiyatları bile farklı. Ekranlar çok farklı. x9a yı kılıfsız kullanabilirsin düşmede kırılmıyor. ekranlar aynı hissiyatı verseydi kılıf takmadan honor 70 kullanırdım lakin aynı değiller.
-
Arkadaşlar bu telefonda yan tuş ile fener açma yokmu. Varsa nereden yapabilirim
Son güncelleme ile yaşadığım sorunlar, tuş kilidini açmak için güç tuşuna bastığımda bazen desen ekranı yerine bekleme ekranındaki saat geliyor ve tuş kilidini açmak için 3-4 kere güç tuşuna bas çek yapmak zorunda kalıyorum, diğer sorun alışveriş yaparken ben telefondan temassız ödeme kullanıyorum NFC açtığımdan ekran kapanıp açtığımda ödeme yapmıyor, NFC aç kapa yapıp hemen pos cihazına okutmak gerekiyor yoksa okumuyor, bu yazdığım sorunlar güncelleme öncesi yoktu
Aynı sorun var, NFC ile temassız ödemede de sorun yaşıyorum
NFC bende de sorunlu. Kent kart cihazları kesinlikle okumuyor. Pos cihazlarinda ise banka uygulamasini açıp öyle okutuyorum öyle okuyor başka türlü okumuyor.
Güncelleme öncesi böyle bir sorun yoktu, hatta honor geri bildirimine bu sorunları yazdım, umarım düzeltirler
Cihazı 1 aydır kullanıyorum pil performansının iyi olmadığını düşünüyorum. Özellikle yaptığınız bir ayar var mı pil için? Birde tek beyaz flaş yanıyor bende çift flaş yok muydu telefonda?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi macheda10 -- 17 Haziran 2023; 17:47:57 >
10.750 e sıfırını önerir misiniz cihazı kullanan arkadaşlar ?
-
İyi fiyat.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
10.990 fiyat performans olarak bence çok iyi fiyat. Bu arada always on display gerçekten tam olarak ne işe yarıyor. Açık olunca ve kapalı olunca artı ve eksileri nelerdir. Bilen açıklarsa ii olur. Yanılmıyorsam biri yukarıda akşam sarj 100de aod açık bıraktığında yüzde 9 a yakin sekilde sarj gittiğini söylemişti.
dikkat et o fiyata sorunsuz alış veriş zor duruyor.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X