Şimdi Ara

Honor 70 Ana Konu (Sony IMX800 + Solo Cut) (25. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
839
Cevap
36
Favori
62.048
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

aod da %9 şarj gitmesi için performans modunda olması lazım

• Selamlar. Ben de dün sipariş verdim 10.999 TL'den. Sormak istediğim xiaomi'den geçiş yapıyorum ve miui'da çok fazla bloatware vardı. Bu durum Honor 70'de nasıl acaba? Mesela kendi tarayıcısı, takvimi, güvenlik programı, vs çok mu var?

• sagamor kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun güzel fiyata aldınız. Yazılım olarak çok stabil,hatta bu fiyata bu ayarda cihaz alabilmeniz imkansız, saydiklarinizdan tarayıcı yok Chrome yüklü geliyor

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Red_devil33 kullanıcısına yanıt

Hepsiburada satıcı olarak yani sıkıntı olmaz bence. Givenilir satıcı harici hayatta almam. Gerekirse 500 tl daha veririm. Neyseki hepsiburada satıcı olarak güvenilir. Zaten honor ana sitesinde satin al dediginizde o sayfa ve vatan n11 vb yerlerine atiyor. 11.999dan yüzde 8 indirimli 10.999 tl. Diğer gun alacaktim neyseki sabahına aldım ve fiyat bin tl düştü. Yoksa iptal ederdim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shanks1945 -- 20 Haziran 2023; 18:52:53 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Red_devil33 kullanıcısına yanıt

Aod tam olarak avantajını anlamadım. Zaten tuş kilidine basınca tarih saat gösteriyor her telefonda bunun kapalı kalması sarj acısından daha verimli olmazmi

• Shanks1945 S kullanıcısına yanıt

Hocam aod ın esprisi şudur ekranı kapatınca bile saati ve şarj bilgisini gösterir lakin pil çok az gider.

Normal modda aod pil yemez lakin performans modu da yiyebilir.

Ben 2. El kapalı kutu alacağınızı düşündüm. Çünkü fiyat iyi 2. El fiyatı gibi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Red_devil33 -- 20 Haziran 2023; 20:3:2 >
  • merhaba arkadaşlar,

eşime hediye telefon alacağım, yaklaşık 6 yıldır samsung c9 rpo kullanıyor,

tabi artık miyadı doldu dolacak, batarya falan çabucak bitmeye başladı, telefonu alırken şarjının iyi gitmesi ve inceliği tercih sebebi olmuştu,

şimdi teli yenileme zamanı geldi, samsung m52 -a54 arasında kalmıştım (birde bugün S20FE aklımı çelip duruyor fiyattan ama tel eskidi artık ama bilemiyorumda bir taraftan) ama şimdi aklıma birde honor 70 geldi fiyatı gerçekten şu an için çok iyi HB de 10.999 a düştü

bu telefonu siz kullananlar olarak seçim yapmadan önce sizlerin değerli yorum ve düşüncelerini almak istedim.

eşim öyle oyun falan oynamaz, ufak tefek candy crush gibi oyunları oynar,

telefondan beklentimizi kamerası iyi olsun (iyi derken huawei p60 kamerası beklemiyoruz tabi mümkün olmadığı için) yeterli düzeyde olsun güzel resimlşer çekmesi yeterli

şarjının iyi gitmesi lazım yarı yolda bırakmaması için ( birkaçgün önce s21 fe alacaktım hatta 12 bine anlaştım 15 günlük tel için sıfır sayılır, ama yorumlarda 4-5 saat anca ekran süresi alanları görünce almaktan vazgeçtim) o yüzden batarya gerçekten çok önemli

birde telefonun inceliği önemli hanım takmış şimdiki gibi ince olsun diye (c9 pro 6,9mm kalınlığında böylesi incelik artık zor ama)

yorum ve önerileriniz için şimdiden teşekkür ederim.

• Fiyat mükemmel kaçırmayın derim

• Açıkçası ben Nothing Phone 1 almayı çok istiyordum. 12.000 TL üzeri olduğu için sadece 3 taksit yapıyorlardı. Nothing Phone'u da çok isteme sebebim miui'nin bloatware'lerinden illallah etmiş ve saf android'e yakın bir deneyimden dolayı geçmek istemiştim. Fakat Honor 70 bu fiyata düşünce kaçırmayım dedim. İşyerindeki arkadaşım kullanıyor çok akıcı çalışıyor cihaz. O yüzden Nothing Phone'dan sonraki ikinci tercihim bu cihazı seçmek oldu.

• Arkadaşlar faturada tek imei yazıyor sıkıntı olurmu ? Şimdiden teşekkürler

• Honor 70 mi yoksa galaxy s20 fe mi arkadaşlar çok kararsızım.
    Benim için önemli olan fotoğraf kalitesi, sosyal medyada fotoğraf paylaşırken kalitenin düşmemesi. Çünkü xiaomi bu yüzden çok üzdü şuan mi9t kullanıyorum. Suya dayanıklılık olmaması ve kırılma riskinin yüksek olması da biraz korkutuyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Turtle Punch -- 21 Haziran 2023; 12:51:41 >
  • merhaba,

o bu şu derken en son honor 70 i dün akşam HB dan 10.999,00 TL ye aldım,

hatta şöyle oldu bonus puanlarla birlikte 10.399,00 TL ye geldi (50+50+250+250 bonus gelecek gerçi orada da iadeden dolayı sanırım bir problem oldu ama bakalın müşteri hizmetlerini aradım çözecekler sanırım)

• Turtle Punch kullanıcısına yanıt

2 yıl s20 fe kullandım. Fotoğraf olarak s20 fe ile honor 70 i karşılaştırma biraz saçma olur. Honor 70 çok çok daha iyi fotoğraf çeker video çeker. Bataryası da çok çok daha iyi

• arkadaşlar hızlı şarjı kapanabiliyor mu. batarya sağlığı açısından kapatmak nasıl fikir sizce değer mi kapatmaya.

• vianadesantana V kullanıcısına yanıt

Batarya sağlığı için görseldeki ayarları yapabilirsin

Honor 70 Ana Konu (Sony IMX800 + Solo Cut)

Hızlı şarjı kapatamazsın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Red_devil33 -- 21 Haziran 2023; 22:53:20 >
  • yilmaz_227 kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun hocam. Bu bonus işini nasıl yaptınız acaba? Satın alım işlemi sonrasında doğrudan mı tanımlanıyor yoksa belirli bir kampanyaya katılıp, özel bir işlem mi yaptınız?

• Ludwig13 L kullanıcısına yanıt

Teşekkür ederim hocam sağolun,

Bonus işi garanti bankası kredi kartı kampanyası var,

e-ticaret sitelerinde 1.000 TL ye 50 TL bonus var, farklı günlerde 1.000 TL yükleme yaparsanız HB ye her yüklemeye 50 TL veriyor yani

yine elektronik de 5.000 TL ye 250 TL bonus var farklı günlerde 5.000 TL yükleme yaparsanız HB ye her yüklemeye 250 TL veriyor yani

ben bu şekilde yaptım ama bir tane 1.000 TL yi iade yaptım ne olacak diye onun için galiba sistem karıştı 250 nin birini iptal etmiş müşteri hizmetlerini aradım ama bakalım 3 iş günü içinde düzelmezse arayın dediler pazartesiye kadar bekleyeceğim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yilmaz_227 -- 22 Haziran 2023; 17:56:53 >
    Farklı günlerde yükleme yapma zorunluluğu iyi olmamış, beklersem indirimi kaçırırım muhtemelen. Sizce 5000'lik bir ödemeyi şimdi, diğerini ise gece 00:05'de yapıp hemen ardından sipariş versem çift bonus tanımlanır mı yoksa yarın iş saatlerinde mi yapmam gerekir ikinci yüklemeyi?

• Ludwig13 L kullanıcısına yanıt

Evet hocam 5.000 i şimdi yükleyin telefonu da gece 00:00 dan sonra alın o zamanda kalan tutar için 6.000 i de gece çekeceğinden bonus alırsınız

hatta şöyle yapın

5.000 bir yükleyin

1.000 daha yükleyin

gece de teli alırken 5.000 daha ödeyince toplam 550 bonus alırsınız

ama bonus flaş dan kampanyalara katılmayı unutmayın

Tamamdır hocam deneyeceğim. Çok yardımcı oldunuz, sağ olun

• 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.