Pc ye Honor Suite kurabilen var mı? Windows 8 ve windows 10 da denedim kurulmuyor. Android 12 ye geri dönmek istiyorum Başka pcde denedim Honor suite ile bağlandım ama Android 12 ye dönmek için bir seçenek sunmuyorrr.. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mlhkrts55 -- 23 Haziran 2023; 12:4:24 > |
Honor 70 Ana Konu (Sony IMX800 + Solo Cut) (26. sayfa)
-
-
Xiaomi 12 Lite kullanıyorum arayüz hataları ve genel kullanım illallah ettirdi bıktım cihazdan. Bu fiyat segmentinde A54 , Honor 70 arasındayım normal günlük kullanım yapıyorum kamera çok önemli değil batarya , ekran ve arayüz önemli. Honor da durumlar nasıl daha önce hiç kullanmadım
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Honor çok kaliteli ama kanka hoparlörü tek çıkışlı mono
Kamerası segmentinin üstünde a54 ile kapısır.
Batarya konusunda bence honor daha iyidir çünkü Samsung a54 Exynos işlemci kullanıyor geçmişinde kötü yorumlari olduğunu biliyoruz exynosun belki a54te gelişme vardır
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Avantajları var bence mesela mutfakta yemek hazırlarken veya başka bir iş ile uğraşırken uzaktan bildirimlerin hangi uygulamadan geldiğine bakarsın saate bakarsın o yönden avantajlı sürekli telefonun ekranını açmak yerine daha avantajlı bence.
merhaba. türk telekom kullanıyorum. oturduğum evde sinyal çok sıkıntılı. wifi arama kullanırım diyordum ama olmadı. burada yazılanları da uyguladım ama sonuç alamadım. wifi arama aktif olması için telekoma sms de gönderdim ama cihazınız desteklemiyor diye cevap geldi. yardımcı olur musunuz.
-
Güncellemeden sonra telefon'da donma kasma oluyor hergün geçende şöyle bir sorun yaşadım mesela fotoğraf çekmek için kamerayı açıyorum foto çekiyorum çektiğim fotoyu kaydetmediği gibi ana ekrana atıyor kaç defa oldu böyle kapatıp açınca düzeldi ısınma sorunu var hala, magic os 6 da hiç bu tarz problemler yoktu acaba hard reset atıp temiz kurulum yapılsa düzelir mi?
Ben kurdum az önce fakat bir önce ki sürüme dönüş yok boşuna denemeyin :/
Google playstore den bir uygulama indirmeye başladığım zaman playstore dönüyor çöküyor uygulamayı kapatıp acıyorum kaldığı yerden devam ediyor sizde var mı böyle bir sorun.
Merhaba, Honor 70 almayi planliyorum. Birkac model arasinda kalmistim. Samsung a34 guncelleme destegi acisindan cok aklimi karistiriyor dogrusu… Honorin kullandigi arayuzde ekrani ikiye bolebiliyor muyuz?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Evet, bölebiliyorsunuz. Dilerseniz küçük pencereler olarak da kullanabilirsiniz. Ayrıca bunları yapmanızı kolaylaştırmak için ekranın sağ ve solundan açılan sütun şeklinde bir uygulamalar kısayol ekranı da var. Oldukça hızlı ve kullanışlı.
Telefonun işletim sistemi, Magic UI, bütünüyle Huawei'den devralınmış sayılır. Bu nedenle bu "Çoklu ekran" olayı gibi birçok özelliği Huawei telefonlarla aynı işlevsellikte kullanabilirsiniz.
Telefonu dün teslim aldım. Öncesinde ben de A34 almayı düşünüyordum. Kesinlikle ama kesinlikle bir mağazaya gitmenizi ve A34'ü elinize almanızı öneririm. Sizin de birkaç saniye içinde telefonu yerine bırakacağınızı düşünüyorum.
Telefonu dün teslim aldım, ilk 6.1 güncellemesinden sonra Play Store'dan uygulamalar indirdim/güncelledim ve hiçbir sorun yaşamadım. Yaklaşık bir saat sonra 7.1 Magic UI ile birlikte Android 13 güncellemesi geldi. Güncellemenin ardından Play Store'da bahsettiğiniz sorun bende de oluştu. Diğer Google uygulamalarında bile benzer bug'lar oluştuğunu gördüm, atıyorum Haritalar'da çevrimdışı harita indirmeyi denediginizde indirme işlemi sırasında dönen simge takılıyor, tuhaf bir şekle bürünüyor vs.
Garip bir durum ama yakında çözerler herhalde.
https://www.hepsiburada.com/microcase-honor-70-miami-serisi-darbeye-dayanikli-silikon-kilif---al3420-p-HBCV00003UM8MV?magaza=Elektromaxx&url_src=and-product-detail kılıf olarak çok iyi dayanıklı slikon. Tavsiye ederim. Lakin malum kırılmaz cam olayı olmuyor bunlarda galiba. Şimdilik film ile kullanıyorum. Oda olurda kavrarsa yine filmle devam edeceğiz gibi.
Ben çözdüm Hocam şu şekilde ayarlar uygulamalar oradan Google servislerini bulun depolamaya girin Ön belleği temizleyin Ondan sonra çıkıp Google Play Store'a Gelin Onun da depolamalara girip Ön belleği temizleyin telefonu bir kapatın açın düzeliyor Ben bu şekilde çözdüm
Tamamdır hocam deneyeyim, sağ olun
Ya arkadaşlar kusura bakmayın. Bu telefon neden güç düğmesinden kapanmıyor. Bi ayarı mı var. nasıl kapanıyor
Yeğenim için biraz önce 11 bine aldık bu telefonu.Döviz kurunun bu yükselişi karşısında öyle aman aman bir inceleme de yapamadık.Bu fiyatlara daha iyi bir şeyler alabilir miydik acaba?
Bir de kılıf bir şekilde buluruz da kavisli ekranlarda ekran koruyucu sorunlu oluyor maalesef .Sizin kullandığınız ekrana tam oturan cam ekran koruyucu tavsiyeniz varsa çok makbule geçer.
-
Ben bulamadım olsada kalkacak galiba. Şuan ekran filmi ile devam. Kılıfı yanlarda dahil yukarda belirtttigim kılıf ile baya sağlam oldu. Ama ekrana kesinlikle bir tik dusurmemeye bakmaktan başka çare yok gibi
Teşekkür ederim.Sizin yukarıda verdiğiniz hb linkindeki kılıf telefonu kaba göstermiyor mu?
Ince olduğu için o kadar kaba olmuyor ama tabi kalınlaşıyor. Fotosu olan kullanıcı yorumları var. Bir bak. Yanları çerçeve siyah diğer yer şeffaf olan model de var. Oda fena degil linki bu https://www.hepsiburada.com/microcase-honor-70-shield-serisi-darbeye-dayanikli-yari-esnek-plastik-tpu-kilif-al8100-p-HBCV00003RISRP bunuda ilerde alabilirim
Cok tesekkurler. A54u gormustum. Cok basitti.
Peki honor x9a icin ne dusunuyorsunuz?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X