Şimdi Ara

Honor 70 Ana Konu (Sony IMX800 + Solo Cut) (40. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
836
Cevap
36
Favori
61.864
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3839404142
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler ekranı nasıl 2ye bölüyoruz 2 farklı uygulama açmak istiyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ekran aydınlatma otomatik ayarda olmasına rağmen ortam ışığı aynı olduğunda fazla değişkenlik gösteriyor ya son ayara alıyor yada düşürüyor isim listesi arada olmakla birlikte var gözüküyor isim üzerine tıklama yapınca numara gözükmüyor servisle görüşme sağladım birşey bildikleri yok tamamen kapatıp açtıktan sonra düzelme oluyor böyle sorun yaşayan başka kullanıcılar varmı çözüm bulan varmı hayırlı bayramlar

• xpowex X kullanıcısına yanıt
    Sırasıyla:
    Ayarlar - erişebilirlik özellikleri - çoklu pencere - çoklu pencere düğmesi

İkinci uygulamayı pencereden basılı tutarak seçip, ekranın alt veya üst kısmına bırakabilirsiniz.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • matrix-61 kullanıcısına yanıt
    Otomatik parlaklık sorunu bende de var. İnanılmaz sinir bozucu. Son güncellemeden sonra büyük oranda düzelmişti, bir ay kadar sorun yaşamadım fakat son birkaç gündür yeniden başladı. Sorun yazılımsal mı donanımsal mı bilmiyorum.

• İyi günler, android 14 Nisan ayında gelecek diyorlardı her hangi bir haber varmı acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kertenkedi -- 26 Nisan 2024; 15:2:16 >
  • Ön kamera fotoğraf çektikten sonra efekt yapıyo onu kapatamıyor muyuz?

• kertenkedi K kullanıcısına yanıt
    Gelmiş. Yazılım güncelleme ekranında sağ üstteki seçeneklerden deneme sürümüne tıklayın, MagicOS 8.0 / Android 14 güncellemesi görünecek. Fakat hemen yüklemek yerine kararlı sürüm gelene kadar birkaç hafta daha beklemenizi öneririm.

• Ben yükledim.

Benim cihazda arkaplanda video oynarken ekran kapanınca geç açılma sorunu vardı o çözüldü görünüyor şimdilik.

Sihirli kapsül dedikleri iPhone 15 vari dinamik ada gelmiş. Şimdilik kullanımı çok sınırlı. Video ve müzik playbackleri, geri sayım sayacı gibi şeylerin bildirimleri düşüyor oraya. Tüm bildirimler ordan gelsin isterdim ben ama ilerde olur o da sanırım.

Ekran özelliklerinde gece modunda ufak değişiklikler gördüm, birde cihazın 1920hz karartma özelliği olduğunu falan belirtmişler o ekranda artık.

Magic ui'ın adı magicos olmuş.

Honor'un kendi dosyalar video müzik uygulamaları gelmiş.

Kilit ekranında hyperos benzer bir tema gelmiş.

1-2 saatlik kurcalamamda başka farklı birşey göremedim.

• Sinanthewhite S kullanıcısına yanıt
    Honor 90 sayfasında bu beta sürümü yükledikten sonra ram tüketiminde artış yaşandığını yazanlar var. Sizde böyle bir problem oldu mu?

• Ludwig13 L kullanıcısına yanıt

Geliştirici seçeneklerinden başka yerde ram tületimi görünmüyor diye biliyorum. 3 saatlik durum bu.

Honor 70 Ana Konu (Sony IMX800 + Solo Cut)

• Sinanthewhite S kullanıcısına yanıt
    Gayet iyi görünüyor. Birkaç gün daha bekleyip yüklerim sanırım.

• Telefon kendi kendine güncelleme yapmış. İnşallah sorunsuz bir surumdur.

• Denem sürümü olarak gözüken kısımdaki yazılımı güncellemeyelim mi?

• Çıktığı günden beri kullanıyorum sorun yok.

• İki gün önce ben de yükledim. İlk gün ısınma ve şarj tüketimi konusunda biraz sıkıntılıydı fakat sonra toparladı. Güncelleme notlarında bunu uyarı olarak belirtmişler zaten, uygulamaların optimizasyonu sürdüğü için başta biraz zorluyor cihazı. Güncelleme genel olarak iyi fakat çok büyük değişiklikler yok. Yine de arayüzde yapılan geliştirmeler epey hoşuma gitti. Animasyonlar bayağı değişmiş, kullandıkça fark ediyorsunuz. Bildirim ekranının kullanımı çok kolaylaşmış, beğendim. Smart kapsül gibi yeni özellikler sınırlı işleve sahip olsa da iyi çalışıyorlar. Fakat stand by gibi özellikler gelmemiş henüz, yabancı forumlarda üçüncü patch ile birlikte geleceği söyleniyor. Honor kendi müzik ve video oynatıcısını, office alternatifi belge yöneticisini de getirmiş bu sürümde.

• Merhaba güç düğmesi açma kapama yerine asistanı açıyor. Bunu değiştirmek mümkün mü?

• oldindian O kullanıcısına yanıt
    Ayarlar > Erişilebilirlik Özellikleleri > Kısayollar ve Hareketler > Google Asistan > "Güç Düğmesi İle Uyandır"ı devre dışı bırakın.

• Ludwig13 L kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim

• Arkadaşlar ekran koruyucum günden güne dökülüyor emsalini nerden.bulabilirim veya camda olabilir kullanan varmı acaba

• xpowex X kullanıcısına yanıt

Mat ekran koruyucu aldım ama nereden aldığımı bulamadım. Çok memnunum parlamaları sıfıra indirdi. Çözünürlükten biraz gidiyor böyle filmlerde aklınızda olsun.

• 
Sayfa: önceki 3839404142
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.