Link varmı hocam < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Honor 70 Ana Konu (Sony IMX800 + Solo Cut) (41. sayfa)
-
-
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ben ne ekran koruyucu, ne kılıf kullanıyorum. Bir kılıf almıştım sonra dokusunu sevmedim. Dikkatli kullanırım düşürmem diyerek kılıfı da çıkardım. Şimdilik bir kaza olmadı. İnşallah düşmez yere.
-
Düşürmek için değil çizikler içi. Koruyucu
-
Yeni güncelleme gelmiş.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Link var mı?
amzn.euIBYWIND Ekran Koruyucu için Honor 70 5G (6,67 İnç), 2 Adet Esnek TPU Filmli, 1 Adet Kamera Lens Koruyucu, 1 Adet Destekli Karbon Fiber Film [Parmak İzi Okuyucu, Kurulumu Kolay] : Amazon.com.tr: Elektronikhttps://www.amazon.com.tr/dp/B0BMG5Q2NX?ref=cm_sw_r_cso_cp_apin_dp_3AB21X2HTAPRPPTB8GD3&ref_=cm_sw_r_cso_cp_apin_dp_3AB21X2HTAPRPPTB8GD3&social_share=cm_sw_r_cso_cp_apin_dp_3AB21X2HTAPRPPTB8GD3&starsLeft=1&skipTwisterOG=1
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
-
Arkadaşlar cihaz kaç android güncellemesi daha alacak?
Bir ihtimal 15 i de alır daha da almaz bence.
14 ün son majör güncellemesi olduğunu okumustum artık güvenlik yamaları dışında birşey beklemeyin.
Alsa ne olacak cihaz daha hızlı daha akıcı daha stabil mi çalışacak?
Arkadaşlar telefonum sıcak havalarda ekran ışığını aşırı kısıyor neredeyse görünmüyor. Bunun bir ayarı falan var mı kapatmak istiyorum. Otomatik ekran ışığı ayarını kapatıp Manuel ayarlamaya çalışsam da yine de ışık artmıyor. Sanki telefon kendimi korumaya alıyor. Bunu nasıl düzeltebilirim?
Hocam nedenini kendin açıklamışsın, aşırı ısınma nedeniyle kendini korumaya alıyor cihaz. Her telefonun, tabletin, bilgisayarın yaptığı gibi. Bunu "düzeltemezsin". Cihazın tamamen kullanım dışı kalmasıyla sonuçlanacak bir şey yapmak istiyorsun.
Hocam tamam da bu çok sık oluyor yaz aylarında dışarıda hiç resim video çekmeyecek hale getiriyor telefonu. Yıllardır telefon kullanıyorum böyle birşey görmemiştim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi samet_emre -- 26 Ağustos 2024; 15:20:27 >
Magicos8 güncellemesinden sonra, cihaz biraz ısınınca hemen ekran parlaklığı kararmaya başlıyor, biranda ağırlaşıyor, kasmaya başlıyor, dokunmatik düzgün çalışmıyor. Keşke 7'de kalsaymışım. Daha önce hiç böyle bir şey olmazdı. Bu kendi kafasına göre kararıp açılmalar yüzünden telefondan soğudum resmen.
Güneşin altında ben de video çekerken bir anda parlaklığı sonuna kadar kıstı. Hayalet gibi görünüyordu ekran.
Kendini korumaya aldığını anlayıp tüm uygulamaları ve interneti kapadım, uyku moduna alıp soğumasını bekledim.
Olayın ciddiyetini anladım yani. Uyarmasa telefonu gömecektim. Böyle bir durumda telefonu kullanmaya devam etmek aşırı riskli bence. Hem ekrana zarar, hem pile zarar. Şansını zorlamamak lazım.
-
Hocam bence bu güncelleme hatası. 25 yıldır telefon kullanırım bu durumla ilk defa karşılaşıyorum. Zırt pırt ekranı karartıyor kullanamıyorsun telefonu. Özellikle yaz aylarında tatilde en lazım olan yerlerde telefonu kullanamadım. Çok aşırı zorlarsın 2-3 saat aralıksız oyun oynarsın, video düzenlersin bu durumda kısa süreliğine ekranı kısar onu anlarım. Resmen güneşte telefonu biraz kullanınca korumaya alıyor. Yeni bir güncelleme ile bunu gidermeleri şart. Son güncellemelerden önce böyle değildi.
Beyler telefonum 3 4 aydır ısınıyor güç modunda kullanınca ısınmıyor güç modunda da pek kullanmak istemiyorum. Servise yollasam garantili şekilde işlem veya değişim yaparlar mı acaba
Servis sıfırlayıp geri verir. Bir program sorun yaratıyordur. Ben olsam önce yoğun pil kullanılan programlar üzerinde düşünürdüm.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X