Honor Band 5, Honor band 5i, Huawei Band 4 arasında kaldım. Sizce hangisi daha iyi?
gece çalışıyorum gündüz uyuyorum acaba yinede uyku takibini başarılı bir şekilde yapıyor mu net bir bilgi görebildiniz mi ?
Spo2 ölçümü sizin için önemliyse honor band 5 alın, honor band5i ekran ve batarya olarak zayıf bi cihaz. Eğer önemli değilse huawei band 4 iyidir. Ama honorlar daha stabil çalışan cihazlardır ne olursa olsun. Huawei özellik olarak xiaomi mi band 4 dengidir. Ben de sizin gibi bu 3 band ve mi band 4 arasındaydım benim aldığım zaman honor band 5 stokta yoktu mi band 4 ü aldım.
Dakikada nabız ölçümü ve bildirim takibi yapıyorum uyku yardımcısı da açık 12.günüm yüzde 42 şarjım var. Yattığınız zaman uyumasaniz bile uyuyor gostermesi dışında sıkıntı çekmedim.
Mi band 4 hakkında sorunuz varsa cevaplayabilirim. Kısaca özetleyecek olursam honor band 5 tavsiye ederim, spo2 önemli değilse şeklini tipini sevdiğiniz şarjı uzun giden aleti seçmek iyidir.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme